Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 00:09 | |
Tu se pa raje vzdržim ponovnega odpiranja, ker se mi zdi, da vprašanje že tako ali tako bazira na špekulaciji od prejšnjih kart, tako da bi zdaj še dodatno špekulirali. Raje počakajmo, da se situacija razvije (kakorkoli že), ker šele potem se ustvari neka realna osnova za vprašanja. 'Uradna' zveza glede na takrat odprte karte lahko pomeni tudi 'razkrinkanje'. Na nek način, ko vsi zvedo, postane 'uradno', seveda ni pa rečeno, da smo želeli tak tip 'uradnega'. Zdelo se je, da bosta (sta?) v igri dve osebi (ženski?), ena oslabljena oz. kakor da nemočna, druga ravno nasprotno, ki ima komando v svojih rokah. Ni nujno, da gre za dve osebi, lahko za isto, ki iz enega stanja preide v drugo. Če se kaj razvije v tem smislu, bo to imelo učinek tudi na vajin odnos, in takrat boš vedela, da so se zadeve spremenile. To je morda še najbližji odgovor na vprašanje 'kdaj'. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 00:43 | |
Spame morda spušča kakšna jeznorita šlogarca, ker se je biznis njenih nategov verjetno zmanjšal
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 00:46 | |
Prav zanimivo: v vprašanju je besedica "spregledal", v kartah pa dve osebi (vsaka na eni karti) z zavezanimi očmi! Res je prisotna tudi ena lepa karta, ki pa, kot vse, ima lahko tudi svoje odtenke. Gre za karto 'Zvezda', lepo, spodbudno, prijazno, upanja polno itd. Toda tu se jo lahko interpretira tudi drzno drugače, zato vprašam nekaj čisto drugega: ali gre v primeru tujine, od koder bi prišel ta novi človek, za Izrael? ZDA? Skratka, za državo, ki ima na zastavi izrazito zvezdo/zvezde? Tudi če ne, to ni odločujoče. Niz kart interpretiram tako, da ima šef svojo vizijo, ki ji očitno sledi, tudi če je to vizija 'z zaprtimi očmi' (dve karti zaprtih oči!). Vtis je, kakor da se nekaj ne premakne, ne odloči dokončno, zato sta možnosti dve, ki pa sta sorodni: ali šef 'ne spregleda' (ne premakne svoje vizije, namere) ali pa se ne odloči dokončno in zadeva z novim človekom ostane v zraku, nerešena vsaj za nekaj časa, a ne dokončno zavržena. Če bo to drugo, potem je tudi za vaš kolektiv morda priložnost, da šefa spametuje. Upajmo na najboljše! Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
K.
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 06:11 | |
Moj Tarot tudi jaz bi prosila za vpogled. Zanima me za določenega moškega kakšna čustva ima do mene in kako bo šel najin odnos naprej?
Hvala lepa že v naprej za odgovor. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 08:59 | |
Moj tarot,pozdravlheni.Hvala za odgovor,ampak ne razumem cist jasno,ko ste napisali,da sef ne spregleda svoje vizije ali pa zadeva ostane nekaj casa v zraku,ampak ni dokoncno zavrzena.A to pomeni,da pride v kolektiv?Kako si naj to razlagam?Bo spregledal ali ne in ali bo kdaj zadeva dejansko zakljucena.Oprostite,napovedi sta obe tako podobni,da si ne znam razlozit.Bo spregledal ta 'njen nateg in manipuliranje'(se opravicujem izrazu,zaradi neprimernosti)in zakljucil zadevo ali ne?Ne,ni iz teh dveh drzav,ne vem,kaksno povezavo bi lahko imele zvezdice.To vi bolj znate verjetno interpretirati.Hvala za morebiten odgovor,upam,da se ne izgubi med spami.lp |
||
IP shranjen | ||
Tjana
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 10:23 | |
Hvala, je kar nekaj res, mlajši o videzu in energiji, bil je polet v nebo in hud padec, zdaj pa pri meni ne ravno razcvet, bolj čakanje na drobtinice...mislim, da bo kar držalo...Hvala |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 12:12 | |
Moj tarot,
ali lahko zaupam delodajalcu.Zdi se mi,da je preveč izkoriščevalen.Kako kaže za naprej. Hvala |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 18:01 | |
Najlepša hvala za odgovor. Res je da ponavadi ne rinem v nekvalitetne zveze...se je pa mogoče najbolj grozno slišalo - nestabilne okoliščine npr. brezposelnost...upam, da mi ne grozi kaj podobnega. lp
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 19:38 | |
V redu, pustimo Izrael pri miru (ta karta se mi je namreč večkrat odprla ravno takrat, ko je bilo kar od nekod kaj v zvezi z Izraelom ...). Moj spontan odziv ob pogledu na karte je bil v smislu "ne, tole pa ne spregleda". Tudi ti bi najbrž reagirala podobno, če bi videla podobe v živo. Ampak če skušamo tudi razbrati logiko, zakaj bi človek nekaj storil oz. zakaj bi se nekaj zgodilo, potem so karte v tvojem primeru primerne skoraj za oba odgovora. Mogoče je tudi kaj na tem, da je pomembno, kdo hoče kaj od koga, torej: ali je šef tisti, ki je zainteresiran za novo osebo, da pride, ali je ona tista, ki se meče ven pri šefu. Meni se zdi, da karte namigujejo, da ima šef 'svojo vizijo', torej da želi pritegniti to novo osebo k sebi (v kolektiv) tudi zaradi kakih svojih interesov, nagnjenj ipd. in njenih manipulacij ravno zaradi svoje 'zaslepljenosti' ne razume kot manipulacije tako kot vi v kolektivu. Prepričana sem, da karte kažejo prav, le interpretacija je delikatna, ker je toliko možnosti, tudi v smislu, da šef sicer ne spregleda, a hkrati ne potegne nobene poteze, da bi oseba prišla v kolektiv (lahko iz čisto banalnih razlogov). Recimo pač, da se vse skupaj nagiba v to, da šef ne spregleda. Ali pa to tudi dokončno pomeni, da oseba pride v kolektiv? Če bi si že drznila reči, potem bi glede na namige rekla, da pride. Mislim pa, da zadeve nasploh niso vedno jasno 50:50. Nekdo lahko nekaj dobi in je odgovor "da", naslednji dan se mu pa to pokvari in ga nima več, in bi zato odgovor bil lahko tudi "ne". Se pravi, v tvoji situaciji računaj na "da, pride". Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 19:50 | |
Ne, tisto nima zveze s tako situacijo. Zdaj, ko se ti je to slišalo grozno, si lahko predstavljaš kontrast okoliščin potencialne zveze. Gre za to, da bi npr. prijateljice rekle kaj v smislu "Joj, pa od kod je tega privlekla", ali pa da se ključni moment za zvezo zgodi v kakšnem hudem nalivu, ali pa da te pelje na večerjo ... za 5 evrov itd. Vseeno je treba upoštevati malo humorja! Upajmo na vse dobro! Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 20:01 | |
Moj tarot,
zanima me,ce se lahko pricakujem odgovor na vprasanje,kako bo z mojim zakonom. Hvala |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 20:03 | |
Moj tarot,
kako kaze glede delodajalca. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |