Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 07:18 | |
Moj tarot lepo bi prosila ceprav v poplavi vseh teh virusov upam, da vidite vprasanje :)
Zanima me, kako dolgo bom ostala tukaj v tej sluzbi kjer sedaj nadomescam. Zdle mi bodo podaljsali za 3 mesece sem izvedela, pa me zanima, ali bom ostala se vse do konca avgusta ko mi uradno potece pogodba, ali bodo prej preminili delovno razmerje. Ali pa morda se drugo jesen ostanem, ko je novo solsko leto? Hvala rojena 85 oktober |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 07:34 | |
Moj tarot,
prosim,če lahko še meni pogledate kako mi kaže glede službe.Trenutno sem na bolniški ,kako mi kaže potem,me še vedno čaka isto delovno mesto. Hvala. |
||
IP shranjen | ||
Tinkara
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 07:49 | |
Moj tarot,
kapo dol. Hvala za trud in vložen čas... Bi vprašala še jaz ali prihaja v bližnji prihodnosti v moje življenje moški s katerim bom na dolgi rok? Tinkara |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 08:53 | |
Moj tarot,zanima me,ce me koncno caka kaksna resna zveza z moskim,spoznam koga,da zaziviva skupaj.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 09:43 | |
Moj tarot zanima me glede službe, ali bo kako napredovanje, morda menjava firme. hvala
|
||
IP shranjen | ||
Rina
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 11:11 | |
Pozdravljena Moj Tarot
Prosim za odgovor glede službe. Sem zaposlena v nekem manjšem podjetju. Zanima me, bom ostala tukaj, bo podjetje obstalo ali bom morala iskati novo delovno mesto? Hvala. |
||
IP shranjen | ||
Laura
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 12:14 | |
Zdravo,mene zanima ce se v mojem zivljenju pojavi moska oseba skaterim sem imela skrivno razmerje...
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 12:18 | |
Hebala vas ta skrivna razmerja! Najdite si moskega s katerim ne bosta rabla sktivat razmerja. A je porocen pa ste taka svinja, da skacete drugim v zelje???
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 12:56 | |
Se mi zdi,da si ti prava svinja.Ce bi deci meli doma vse ustimano in bi ble njihove zene bolj voljne,potem tut deci ne bi skakali drugam.Za te zadeve sta vedno potrebna dva.In razlog.Se ne cudim,ce tut tvoj dec gre drugam in ima na skrivaj kako hudo bejbo,ker s tako kot si ti po moje ni za zdrzat.Pa nisem pristas varanja,ampak raje se vprasaj zakaj pride do tega. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 15:34 | |
Sodeluje pa zenska ane??? Nimas.se kej zapletat s porocenim moskim ce si kej vredna bemtis....pa unicvat familije...ok je kriv dec tud ja... in kaj dela baba s takim??? Jst neb pustila da se me tak.idiot prtakne s palco kaj sele s cem drugim😓 |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 15:38 | |
Haha zdj sm jst kr grda in moj dec gre drugam ker me moti varanje??? 🤣🤣🤣😂😂😂😂bravo... pa ene ste res pokvarjenke....jah resnica boli ane pa ko ti en na zl stopi. Ti uboscica revica ko mores ljubico igrat😂😂na koncu pa se vseeno ostane z zeno do konca lajfa... pa vrjem da je zena boljsa pa lepsa...ljubice so ponavad butaste ko tocak in majo travme iz otrostva..
|
||
IP shranjen | ||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 26/Oktober/2018 ob 15:40 | |
Se strinjam z zadnjima postoma. Znano je, kaksne osebe so ljubice. Po navadi take ki niso prejemale ljubezni v otrostvu od starsev. In pol se jo fajn zdi da tuj kurc namaka v njo pol pa drug dan pa ga v zeno vtika. Fuj fej bljaj bruh🤢tiste k zagovarjajo ljubice so tak same ljubice zakaj bi sicer. 😂
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |