Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 02:13 | |||
Vprašanje na str. 196. Karte nakazujejo, da je tvoje oz. vajino pojmovanje "konca vojne" omejeno samo na zmago enega in poraz drugega, na vse ali nič. Kot izhodišče za odgovor se je odprla karta s pomenom: neodločeno oz. nelagodno ravnovesje, v ozadju katerega je močna želja po zmagi. Razvoj situacije, če se pusti, tako kot je, pa dejansko kaže, da preko vpletenosti otrok pelje do - tvojega poraza. Zakaj si drznem tako reči? Zato, ker je to izid, do katerega pride, če se obnašaš kot v vojni. Zdi se, da se ti že počutiš premaganega, tudi če imaš prav in imaš najboljše namene. Vendar hočem poudariti, da naj 'napoved' kart ne zacementira tvojega življenja. Mislim, da so se odprle tako, kot so se, kot opozorilo, da sedanje stanje stvari ne pelje v dober rezultat. Po kartah sodeč si tudi ti močan človek, ne 'uboga ovčica'. Toda vsakič, ko skušaš svojo moč uveljaviti v 'vojni' (proti ženi), se ti ne izide dobro. In karte pravijo, da bo tako ostalo, dokler boš tako ravnal (tudi če zaradi provokacij žene, te dobro razumem, kaj hočeš reči, in ne krivim zdaj tebe). Svoje moči ne črpaj iz jeze nad ženinimi manipulacijami, pač pa iz svojih kvalitet, ki jih imaš neodvisno od žene. To je potem pot, ki pelje ne v 'zmago', pač pa v premirje, ravnovesje, izravnavo, tudi če rahlo nelagodno. Bolje je že kot 'vojna'. Upam, da se obrne v dobro! Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 07:07 | |||
Moj Tarot pozdravljen, zanima me kadaj in kje spoznam partnerja? Hvala ti za odgovor in vse lepo še naprej.
|
||||
IP shranjen | ||||
Za Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 08:15 | |||
Sicer je moj odgovor že nekaj strani nazaj, pa se še nisem konkretno zahvalila za vaš odgovor. Moram reči, da ste zadevo opisali tako, kot bi videli v mojo glavo in vse se sklada z mojimi predvidevanji za prihodnost. Zelo vam hvala. Ste mi v veliko pomoč.
|
||||
IP shranjen | ||||
Laura
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 08:29 | |||
Tarot a vi vidite ce bova midva se kdaj intimna ce se bova se dobivala predvsem to me zanima...kaj pravijo karte
|
||||
IP shranjen | ||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 09:11 | |||
Danes kaj pogledamo?
|
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 09:37 | |||
Kaj kaze meni in fantu na s? Ali bova skupaj do konc tega leta
|
||||
IP shranjen | ||||
Sanja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 09:42 | |||
Je hči srečna s svojim partnerjem? Je njen pravi?
Hvala. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 09:52 | |||
Se bojim,da ne bo drzalo.Je cist kontra,kot ste opisali.Vseeno hvala. |
||||
IP shranjen | ||||
Sanja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 09:58 | |||
Pozabila dodati da je vprašanje za Astro |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Astro,a mi lahko pogledate za enga tipa,porocen,ampak imava nek odnos.Sej ne pricakujem,da bom kdaj kao uradno z njim,tut ne zelim,ker zelim vseeno svojo svobodo,ne vem,mogoce me je tut strah,da bi se na nekoga navezala.A bom spoznala kaksnega samskega oz.se kaze kaksna veza,da bom s kom.
|
||||
IP shranjen | ||||
Sanja
Gost |
Pozabila dodati da je vprašanje za Astro |
||||
IP shranjen | ||||
Kaja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 10:26 | |||
Astro tudi jaz bi vprašala za enega fanta kako bo z nama, me ima rad, bova kdaj v trdni in resni vezi? Hvala
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |