Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 04:44
Originalno objavil(-a) gostja

Moj Tarot, s fantom sma sprta že dva meseca. Meni je hudo, vendar on je trmast in užaljen, če ni po njegovem. Ali karte kažejo, da sem jaz trmoglava kot pravi on ali pa ima on preveliki ego. Prosim za odgovor.

Nekam neznačilno vprašanje za karte ali karkoli temu podobnega. Pa se zdi, da so se karte kljub temu odzvale tudi na tako vprašanje. Kažejo, da imata oba svoj delež masla na glavi. In kakor da vajin odnos, torej ko sta skupaj, potegne iz vaju ravno tisto, kar prispeva k prepirom in nesoglasjem. Vajina zveza se kaže kot precej nemirna, morda celo malce divja, pa hkrati strastna, nabita s čustvi ali vsaj z neko močno, težko energijo (ki je ravno zato lahko razlog, da sta skupaj). Vsak zase pa se zdi, da nista taka, kot si očitata, oziroma očitata si točno te lastnosti, na katere se da pogledati tudi zelo pozitivno. Torej niso to neke 'zlobne' lastnosti, le takšne si jih sama slikata v glavi. Tvoja 'trmoglavost' je pravzaprav tvoj način dojemanja stvari: ne pustiš si izsiliti odgovorov, zate 1 plus 1 ni nujno 2 in nerada vidiš, da te drugi skušajo povoziti s takšno matematiko, ker ti imaš na rezervi še druge številke, odgovore, rešitve, ki so ti morda po duši bližje, drugi jih pa seveda ne razumejo. Tvoj fant pa se zdi, da kar (njemu) ni logično in razumljivo in takoj vidno pred očmi, nič ne šteje in hitro postane živčen, če mora imeti opravka z nekim 'mutenjem'. To, kar ti razumeš, da "ni po njegovo", pravzaprav on ne dojema v smislu, da ni "po njegovo", ampak da ni 'logično', da ni 'po vseh pravilih', da ni tako, 'kot je razumljivo, da mora biti nasploh, za vse na planetu'. To, kar ti vidiš kot njegov prevelik ego, je zanj samo dokaz, da on 'razmišlja prav'. Zato če on reče, da si ti trmoglava, je njemu to 'logično', ker vidi vse dokaze za to. Ti pa v njem vidiš velik ego ravno zato, ker ti je podobno 'logično', da če človek zagovarja samo 1+1=2, hoče le vsiljevati svojo voljo drugim in je zato egoist.
Kaže se, da tvoj fant ni brezčuten in si želi ljubezni, le zdi se, da bi on najraje videl, da bi bila ljubezen malo bolj razumljiva, da človek ne bi imel preveč opravka z nepredvidljivimi zadevami glede ljubezni.

Tako nekako se da sklepati iz kart!
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 07:54
Astor in moj tarot
Zanima me kaj me caka glede ljubezni, kar lep cas sem samska pa me zanima kako mi kaze. Lp
nataskaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom nataskaa Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 08:19
Zanima me, če bom spoznala koga za dvojino, ljubezen?

Sem že predolgo sama...

Hvala, lp
Myah
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Myah Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 08:41
Moj Tarot, bom izbrana na razgovoru za službo, ki ga imam naslednji teden? Bi mi ta služba sploh ustrezala
little star
Novinec
Novinec

Član od: 11/Marec/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 9
Odgovori skupaj z navedkom little star Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 09:42
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) little star

Hvala ti Moj Tarot za odgovor.
Sem nekako pričakovala, da mi resna zveza ni bila in ne bo nikoli namenjena..
Za operacijo pa do sedaj kar si videla je prav ja (moški kirurg iz tujine ja, tam grem na operacijo) :)
LP.

Samo tole dodam: nikar ne razumi 'napovedi' kart kot večne za vse čase do konca življenja! Nikakor zato tudi ni bilo mišljeno, da ti karte govorijo, češ da ti resna zveza "nikoli ne bo namenjena". Nekateri ljudje živijo v zvezi 40+ let, pa na koncu ugotovijo, da te zveze nikoli niso čutili kot 'prave'. Resna zveza ti je namenjena točno toliko, kolikor jo boš sama jemala resno. Zadnjič so karte le opozorile, da zna v prihodnosti nad 'resnostjo' zveze prevladati tvoja fantazija in pričakovanja, kar pomeni, da so ovire do 'resne zveze' v resnici v tebi, ne pa v tem, da ni pravega fanta. Definitivno te pa karte niso 'obsodile' na večno odsotnost resne zveze!

Lep pozdrav!
MT

Hvala za tvoj čas in odgovor in vem ja, marsikaj moram tudi pri sebi urediti glede tega. Sem se pa malo ustrašila, da mi je mogoče to (nobena resna zveza) le namenjeno v življenju :)
Vse lepo.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 13:46
Moj Tarot ib Astor,
Zanima me ali z osebo J obnovimo prijateljski odnos ki se je prekiniv?
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 13:51
Originalno objavil(-a)

Moj Tarot ib Astor,
Zanima me ali z osebo J obnovimo prijateljski odnos ki se je prekiniv?

Danes pa lahko kaj pogledam ...
Uh, nič kaj obetavno. Slaba podlaga je tu za nadaljevanje odnosa. Neprijetni občutki na obeh straneh. Kar je bilo, je bilo, ljubezni tako ni bilo, bolj fizičen odnos. Občutki osamljenosti, jeza zaradi neznanega, nič kaj prijetnega vam ne morem reči ...
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 14:11
Ljubezni res ni bilo, sprasevala se za prijateljski odnos in ne ljubezenski. Odnos dveh prijateljic....
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 14:25
Originalno objavil(-a)

Ljubezni res ni bilo, sprasevala se za prijateljski odnos in ne ljubezenski. Odnos dveh prijateljic....

Kakorkoli, nadaljeval se po vsej verjetnosti, ne bo.
Anastassja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Anastassja Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 14:44
Astro, mene pa zanima, če bo kej nobega v ljubezni, sem že precej časa sama.. hvala ti
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 15:57
Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot in Astro,bom spoznala letos koga ali ostajam samska.Oziroma,rekli ste,da napoved velja do 6 mesecev.Spoznam koga v tem casu ali ne.Hvala obema.

Astro in Moj tarot,verjetno ste me spregledali.Ce vama bo dopuscal cas,bi prosila,ce mi pogledata.Hvala.
Hej
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Hej Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2018 ob 18:09
Asto z osebo ki mi je ušeč nisva v kontaktu dobri dve leti. Zanima me ali je mozen ponovno srecanje oz kontakt. LP :)
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide