![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Nekam neznačilno vprašanje za karte ali karkoli temu podobnega. Pa se zdi, da so se karte kljub temu odzvale tudi na tako vprašanje. Kažejo, da imata oba svoj delež masla na glavi. In kakor da vajin odnos, torej ko sta skupaj, potegne iz vaju ravno tisto, kar prispeva k prepirom in nesoglasjem. Vajina zveza se kaže kot precej nemirna, morda celo malce divja, pa hkrati strastna, nabita s čustvi ali vsaj z neko močno, težko energijo (ki je ravno zato lahko razlog, da sta skupaj). Vsak zase pa se zdi, da nista taka, kot si očitata, oziroma očitata si točno te lastnosti, na katere se da pogledati tudi zelo pozitivno. Torej niso to neke 'zlobne' lastnosti, le takšne si jih sama slikata v glavi. Tvoja 'trmoglavost' je pravzaprav tvoj način dojemanja stvari: ne pustiš si izsiliti odgovorov, zate 1 plus 1 ni nujno 2 in nerada vidiš, da te drugi skušajo povoziti s takšno matematiko, ker ti imaš na rezervi še druge številke, odgovore, rešitve, ki so ti morda po duši bližje, drugi jih pa seveda ne razumejo. Tvoj fant pa se zdi, da kar (njemu) ni logično in razumljivo in takoj vidno pred očmi, nič ne šteje in hitro postane živčen, če mora imeti opravka z nekim 'mutenjem'. To, kar ti razumeš, da "ni po njegovo", pravzaprav on ne dojema v smislu, da ni "po njegovo", ampak da ni 'logično', da ni 'po vseh pravilih', da ni tako, 'kot je razumljivo, da mora biti nasploh, za vse na planetu'. To, kar ti vidiš kot njegov prevelik ego, je zanj samo dokaz, da on 'razmišlja prav'. Zato če on reče, da si ti trmoglava, je njemu to 'logično', ker vidi vse dokaze za to. Ti pa v njem vidiš velik ego ravno zato, ker ti je podobno 'logično', da če človek zagovarja samo 1+1=2, hoče le vsiljevati svojo voljo drugim in je zato egoist. Kaže se, da tvoj fant ni brezčuten in si želi ljubezni, le zdi se, da bi on najraje videl, da bi bila ljubezen malo bolj razumljiva, da človek ne bi imel preveč opravka z nepredvidljivimi zadevami glede ljubezni. Tako nekako se da sklepati iz kart! Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astor in moj tarot
Zanima me kaj me caka glede ljubezni, kar lep cas sem samska pa me zanima kako mi kaze. Lp |
||
![]() ![]() |
||
nataskaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zanima me, če bom spoznala koga za dvojino, ljubezen? Sem že predolgo sama... Hvala, lp
|
||
![]() ![]() |
||
Myah
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Moj Tarot, bom izbrana na razgovoru za službo, ki ga imam naslednji teden? Bi mi ta služba sploh ustrezala
|
||
![]() ![]() |
||
little star
Novinec ![]() ![]() Član od: 11/Marec/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala za tvoj čas in odgovor in vem ja, marsikaj moram tudi pri sebi urediti glede tega. Sem se pa malo ustrašila, da mi je mogoče to (nobena resna zveza) le namenjeno v življenju :) Vse lepo. |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Moj Tarot ib Astor,
Zanima me ali z osebo J obnovimo prijateljski odnos ki se je prekiniv? |
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Danes pa lahko kaj pogledam ... Uh, nič kaj obetavno. Slaba podlaga je tu za nadaljevanje odnosa. Neprijetni občutki na obeh straneh. Kar je bilo, je bilo, ljubezni tako ni bilo, bolj fizičen odnos. Občutki osamljenosti, jeza zaradi neznanega, nič kaj prijetnega vam ne morem reči ... |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ljubezni res ni bilo, sprasevala se za prijateljski odnos in ne ljubezenski. Odnos dveh prijateljic....
|
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kakorkoli, nadaljeval se po vsej verjetnosti, ne bo. |
||
![]() ![]() |
||
Anastassja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro, mene pa zanima, če bo kej nobega v ljubezni, sem že precej časa sama.. hvala ti
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro in Moj tarot,verjetno ste me spregledali.Ce vama bo dopuscal cas,bi prosila,ce mi pogledata.Hvala. |
||
![]() ![]() |
||
Hej
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Asto z osebo ki mi je ušeč nisva v kontaktu dobri dve leti. Zanima me ali je mozen ponovno srecanje oz kontakt. LP :)
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |