![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Oops
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Danes ni več dobrih ljudi. Torej ... :D
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je komu uspelo priti zadnje case na osebni obisk Barbara Smarje?Lp
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Katarina ...ne morem da se ti nebi še jaz oglasila kot vemo da vsak ni za vsekega to smo že vsi spoznali ki prebiramo ta forum očitno tebi nihče ne sede razen te pokvarjene MemiĆke edina tu na forumu si ti ki kar naprej ponavljaš kot pokvarjena plošča škoda da se ne da več odpreti starih postov ker bi lahko prebrala da ni niti ene pozitivne izkušnje s Saro Memićzato prosim ne zavaja ljudi, saj jih je že dosti obraza za 50€in jih nato dobesedno po 10 min nagnala...Tudi sama sem med njimi
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Se popolnoma strinjam z zadnjim postom.Ampak ..pusti drek na miru.Bolj ga mesas,bolj smrdi.Take dam jaz na ignore,ker enostavno ne zna nehat,ker je pokvarjena in zblojena.
|
|
![]() ![]() |
|
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hm, ne se hecat s Saro, lahko morda koga kaznuje z urokom.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot Najlepši pozdrav :)
danes sva se srečala, sicer nisva kontaktirala, ampak jo je bilo lepo videti |
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Samo toliko: to imaš v mislih punco po dveh letih brez kontakta? In sta se srečala 'brez kontakta', torej sta se samo videla ali si jo samo ti videl, ona pa tebe ne? No, me vsekakor veseli, da se ti je želja izpolnila. Seveda mi je pa tudi zabavno videti, kako 'srečanje v živo' ne pomeni nujno tega, kar si pod to predstavljamo. Hvala za povratno informacijo! Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Odprle so se nekoliko mrke karte, ki pa svoje negativnosti ne obdržijo do konca. Iz tega bi se dalo predvideti, da šefica kot šefica najbrž ne bo iz ljubega miru postala najbolj nežna oseba na svetu. Zna spet pokazati nekaj svoje 'šefičnosti'. Ampak se zdi, da se tu kaže tudi nasvet, da jo dobro poslušaj: če bo že ravno ostra, pa bo v ozadju nekaj precej bolj pozitivnega kot na prvi pogled. Lahko da boš skozi njeno kritiko dejansko slišala če že ne ravno pohvale, pa vsaj spodbudo. Po kartah se zdi, da boš po pretrpeni prezentaciji na boljšem! Upam, da gre v dobro smer! Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Nekih zelo nedvoumnih pokazateljev nosečnosti ni videti, a zdi se, kot da je poudarek v kartah nekoliko drugje. Pokazali so se namigi glede družine (da se poveča?), a v povezavi z določenimi napori, preizkušnjami. Težko rečem, kakšnimi točno, mogoče tudi kakšen psihični stres, pritisk (morda kot posledica posega?). Bolj se kaže nasvet, da v takem primeru, če bo kaj stresnega glede družine, ne izgubiš glave, ostaneš fokusirana in poskrbiš za svoje dobro počutje, se ne pustiš prestrašiti in potegniti v kako paniko. Tvoja umirjenost bo zato morda ključ do zadovoljstva. Upam, da bo vse dobro! Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot a mi lahko pogledate kaj pokazejo karte za sodelavca imela sva razmerje stir leta nazajkako kaze za naprej
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |