![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Če isto pove, si pise.. če pa dva krat da drugačno napoved pa nima pojma? Torej v vsakem primeru popljuvate vsakega? Vi res niste normalni. Jaz sem ga samo enkrat klicala in mi je prav napovedu. A to si je z interneta prepisal, kaj se bo zgodilo? |
|||
![]() ![]() |
|||
Katarina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Dvomim,da bi Sara koga nagnala,pa vzemimo hipoteticno,da je tako bilo-pa vzemimo se hipoteticno,da to naj ne bi bili dobri ljudje.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Js ne pljuvam nikogar povem mojo izkusnjo...mogoce ima bojan prav bomo vidli samo pravim da skoz trdi isto..
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
kolikor vidim, so samo aktualni Bojan, Selena pa mogoče še kdo... vedno ista imena. Je mogoče še kdo nov?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Bojan zna dobro razbrati karte, vendar včasih zameša čas, trenutno situacijo vidi v nulo in tudi bistvo razpleta zadane. Sem klical Meto in sem se zelo razočaral, ženska je zaposlila milijon nekih vedeževalcev na svoji liniji, saj se vedno drug javi. Najbolj žalostno, da noben pojma nima, deluje kot da so preko študentskega prišli delat, da ja nekaj zaslužijo.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Tako srečali smo se na zabavi, videla je tudi mene, sicer sva v določenem trenutku bila meter stran nisva komunicirala, saj nevem če je nnjej do tega. Lp |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Zacni ziveti in postavi se na realna tla.Dve leti cakas..kaj???? |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Novih mislim,da ni nobenih,vsake tolk casa se pojavi kaksno novo ime.Sej so se Jelka,Lejla,Maruska,Uros,itd,msl poguglaj,ne spomnim se vseh |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
O hvala! Bi znalo bit ja |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Noj tarot mi prosim pogledas ali se selim jaz drugo leto?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Se pravi potem vidite zanositev v roku 6 mesecev ali ne? Nisem najbolj razumela |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj tarot ali bom jaz v tej sluzbi ostala samo se letos, ali tudi drugo leto. Bom v roku 6 mesecev se vedno v tej sluzbi? Hvala Vam.Lp
|
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |