Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 22:28
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Za  ASTRO IN MOJ TAROT
zelo dobronameren in korekten predlog, ki bi lahko preprečil vso to zares zmešnjavo in prepire na tem forumu.

Če misliš, da bodo prepriri čudežno izginili, zato ker ne bo več zastonj vedeževanja, se hudo, hudo motiš. Prepire povzroča samo ena oseba, ki je tole zmešnjavo z lažnim Moj tarotom tudi zakuhala. Že na prejšnjem forumu, na katerem ni nihče zastonj vedeževal, je bilo toliko prerekanja, da si moral res na desetine strani preobrnit, preden si prišel do vedeževalskih informacij. Tako je bil zasran tisti forum, da so ga admini res morali spucati ... pa ne zaradi kake Astro ali tarota, ampak zaradi vsesplošnega zmerjanja in pljuvanja in kreganja. In vedno, VEDNO! je bila zraven dotična bolna oseba na bolniški brez desca in seksa. VEDNO! Tam so ji govorili "jeznorita". No, saj to je še. In forum ni bil popolnoma nič bolj pregleden, bolj informativen, bolj prijazen uporabniku. POPOLNOMA NIČ! Na desetine strani kreganj in zmerjanj in psihotičnih izpadov - popolnoma enako kot zdaj! S to razliko, da so se takrat obračale ene in iste informacije ("Meni Selena top", "Meni Selena vse zgrešila" - samo to je bilo, vedno znova in znova in znova in znova), zdaj pa je dejansko sem začel prihajat tud nov folk. In vprašaj se, zakaj nihče noče povedati svojih izkušenj. Zato, ker bo takoj nastal vik in krik in deset strani zasranih z zmerjanjem, v katerega je VEDNO vključena ta ista bolna oseba brez desca in seksa. Komu se potem sploh hoče pogovarjat tukaj o izkušnjah???!

Kdo pa dela zdrahe?A se ti ne zdi oziroma se ne dojemas,da si ti tista,ki dela zdrahe in nihce drug.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 22:38
ja res žalostno.Kaj pa če bi bila rešitev, da bi moral urediti adminisrator, da bi se moral vsak ki bi želel kaj napisat na forum prej registrirat. To bi lahko psihičem preprečilo žaljiva in neumna nakladanja.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 22:44
moj predlog o registraciji je namenjen Gost-ji s katero se strinjam.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 22:56

Kdo pa dela zdrahe?A se ti ne zdi oziroma se ne dojemas,da si ti tista,ki dela zdrahe in nihce drug.

Saj mi je popolnoma jasno, da se z motenimi ljudmi ne da pogovarjat in da v pogovoru (ki to seveda ni) NIKOLI ne zmagaš. Ker to imajo mentaliteto predšolskih otrok: "To si ti, kaj sem pa jaz!" In se kakor otroci NIKOLI ne naveličajo enih in istih for. Problem je ta, ker gre za odrasle ljudi,ki funkcionirajo z mentaliteto otroka in zlobnostjo odraslega. To je totalno strupena kombinacija.
Ženska (brez desca in seksa, seveda) sama visi na forumu od 2007, k vedeževalkam hodi "že več desetletij", dala je skozi VSO 090 sceno, potem te pa skuša prepričat, da si ti, ki si na forum do zdaj napisal 5 objav, tisti, ki vedno dela zdrahe. ??? Saj pravim, s tako blodnimi ljudmi ne prideš nikamor. Je pa res, da moj namen sploh ni, da bi jo kaj prepričevala, niti pod razno. Samo blodni ženski je treba vsakič znova povedat, da forum ni njen, ni ona vladarica na njem in da če ga misli "spucat", naj prva ona neha delat štalo. In ker se ji to ne da povedati drugače kot tako, da se tudi njej v nedogled odgovarja in se prav z odgovori njej uničuje ta forum, je to edini način, da bo skontala. Ali da mir ali pa bo ONA tista, ki bo forum potopila. Potem naj pa joka administratorjem pa pošilja prijave na policijo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 22:56
Mi lahko nekdo razlozi,v cem je razlika,ce je nekdo registriran ali ne?Razlika je edino v registraciji,vsebina posta je pa se vedno ista.Ce bo nekdo zelel objaviti kak grd post, ga lahko objavi tudi,ce je registriran.Registracija ni pogoj za normalne in cloveske poste.
Tukaj je drug problem.Treba je odstraniti vzrok,ne posledico.Torej,forumasi bi se morali malo znormalizirati in kultivirati.Sama sem se pred cca enim letom registrirala,sem potrebovala stevilko od ene gospe.Ampak grd post lahko napisem tudi,ce sem registrirana.Ne mislim sebe osebno,ampak na splosno.Sicer sem ze davno pozabila geslo za prijavo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 22:58

Saj mi je popolnoma jasno, da se z motenimi ljudmi ne da pogovarjat in da v pogovoru (ki to seveda ni) NIKOLI ne zmagaš. Ker to imajo mentaliteto predšolskih otrok: "To si ti, kaj sem pa jaz!" In se kakor otroci NIKOLI ne naveličajo enih in istih for. Problem je ta, ker gre za odrasle ljudi,ki funkcionirajo z mentaliteto otroka in zlobnostjo odraslega. To je totalno strupena kombinacija.
Ženska (brez desca in seksa, seveda) sama visi na forumu od 2007, k vedeževalkam hodi "že več desetletij", dala je skozi VSO 090 sceno, potem te pa skuša prepričat, da si ti, ki si na forum do zdaj napisal 5 objav, tisti, ki vedno dela zdrahe. ??? Saj pravim, s tako blodnimi ljudmi ne prideš nikamor. Je pa res, da moj namen sploh ni, da bi jo kaj prepričevala, niti pod razno. Samo blodni ženski je treba vsakič znova povedat, da forum ni njen, ni ona vladarica na njem in da če ga misli "spucat", naj prva ona neha delat štalo. In ker se ji to ne da povedati drugače kot tako, da se tudi njej v nedogled odgovarja in se prav z odgovori njej uničuje ta forum, je to edini način, da bo skontala. Ali da mir ali pa bo ONA tista, ki bo forum potopila. Potem naj pa joka administratorjem pa pošilja prijave na policijo.

TEBI VEC NI POMOCI,DEFINITIVNO.A ti kapiras,da v postu opisujes sebe?????
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 23:07

TEBI VEC NI POMOCI,DEFINITIVNO.A ti kapiras,da v postu opisujes sebe?????

No, a vidite mentaliteto "To si ti, kaj sem pa jaz?". Ne prideš nikamor. Bob ob steno.
Ampak naj ji bo jasno: bolj ko bo svinjala po forumu, bolj se bo forum zaradi nje potapljal. Potem naj se pa odloči: a hoče forum, a hoče potop.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 23:30
Moj tarot pozdravljeni, vprašanje za vas:
pred par dnevi sem napisal prošnjo za delovno mesto v nekem novem podjetju.Na razgovoru še nisem bil. Zanima me ali se bom udeležil razgovora, oziroma ali bom dobil to delovno mesto? . Lep pozdrav v naprej in hvala

Najlepša hvala v naprej
GOST
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GOST Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 00:10
Dobro je prečitati:

Pravila tega foruma določajo za registracijo novega člana:

Ob registraciji na forum je seveda potrebno dati nekaj informacij o sebi. Vse te informacije se z registracijo upoštevajo kot javne informacije, ki bodo dostopne vsem na INTERNETU.

Torej če bodo lahko komentirali SAMO registrirani člani bo volje za prepire, žalitve in  psiho nakladanja verjetno zmanjkalo.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 01:33
Originalno objavil(-a) Gost

Moj tarot pozdravljeni, vprašanje za vas:
pred par dnevi sem napisal prošnjo za delovno mesto v nekem novem podjetju.Na razgovoru še nisem bil. Zanima me ali se bom udeležil razgovora, oziroma ali bom dobil to delovno mesto? . Lep pozdrav v naprej in hvala

Najlepša hvala v naprej

Odgovorim najprej tebi, preden si spet kdo prilasti moj vzdevek, kot se je zgodilo na predhodnih straneh.
Po kartah kaže, da do razgovora zna priti, toda v razpletu so se odprle tudi nadvse nadležne karte. Kljub njihovi nelepi podobi pa ne sporočajo nujno, da bo zadeva padla v vodo. Lahko se zgodi, da ti bo intervju nagnal malo strahu v kosti ali da boš v precepu, ali te podjetje sploh mika oz. njihovi pogoji (recimo krasna plača na eni strani in ubijalski tempo na drugi ipd.). Napoved se zdi, da pravi nekaj v smislu konflikta: bi, pa ne bi; oni bi te vzeli, pa ti ne bi šel, ali pa da boš imel pomisleke. Take karte lahko tudi pomenijo, da službo dobiš, a zanjo plačaš drago ceno (veliko dela, malo prostega časa, izčrpanost ipd.).

Upam, da se obrne v najboljšo smer!
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 01:34
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj Tarot, se mi kaj kaze v letosnjem letu kaksna selitev k osebi ki jo imam v mislih ali naslednje leto v zacetku? Hvala, lp

Vprašanje na str. 261.
Odgovor na to vprašanje na strani 261 ni bil moj. Po mojih kartah se neko dogajanje bolj kaže v prihodnjem letu. Selitev ni nedvoumno pokazana, zdi se, da je ideja o selitvi tu, a kot da jo nekaj še zadržuje, kot da mora nekdo (ti, on, kdo v njegovi družini itd.) prej še nekaj opraviti, pospraviti, odstraniti, počistiti ali pač počakati, da se nekaj konča, dozori, 'požanje' ipd. V tem smislu, da je treba 'počistiti prostor' (fizično ali mentalno) in ga pripraviti za nekaj, je selitev dejansko verjetna, morda ti jo zna predlagati celo on sam.

Upam, da gre v dobro smer.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 01:36
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,

zanima me kaj bo z mojo novo vezo. Trajala je sicer samo 10 dni pa se je vrnil k bivsi. Jaz pa bi zelela biti z njim saj sem se v tem casu kar navezala oz zaljubila.
Hvala

Vprašanje na str. 261.
Odgovor na to vprašanje na strani 262 ni bil moj. Po mojih kartah se zdi, da to razmerje 'pri belem dnevu' ne pelje do cilja, kot si ga želiš. 'Pri belem dnevu' je nekaj na njegovi strani tako trdnega, fiksnega, ukoreninjenega, da tega najbrž ne boš uspela premakniti, če pa boš poskušala, pa zna iti samo na tvojo škodo (v smislu, škodo tvojih živcev, čustev ipd.). Zaenkrat torej ni čas, da drezaš v to razmerje.

Upam, da se uredi dobro.
Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide