Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 10:04
Ta ASTROTAROT je en velik nateg.Pojavi se in forum spremeni v laboratorij s poskusnimi zajcki,potem se pojavi kao se nekdo,nakar rece,da to ni bila ona,da ima drug nivo in bla bla in da ob dolocenih urah ne gleda,pa je vseeno ob tistih urah tle,poleg tega je ta finta s sumniki cist mim,je odvisno,kako imas nastavljeno tipkovnico.Vse skupaj je ena velika nategancija in manipuliranje nekoga,ki sploh ne zna vedezevat.S tarotom ne mores kr tko vedezevat.Tale nima pojma.Spreminja tipkovnico,ob vseh urah je tukaj,norcuje se iz ljudi.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 10:27
Se ima kdo Dubravkino stevilko.Bila pri njej pred cca 2 letoma,zdej vidim,da je imela prav.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 10:59
Originalno objavil(-a) gostja

Ta ASTROTAROT je en velik nateg.Pojavi se in forum spremeni v laboratorij s poskusnimi zajcki,potem se pojavi kao se nekdo,nakar rece,da to ni bila ona,da ima drug nivo in bla bla in da ob dolocenih urah ne gleda,pa je vseeno ob tistih urah tle,poleg tega je ta finta s sumniki cist mim,je odvisno,kako imas nastavljeno tipkovnico.Vse skupaj je ena velika nategancija in manipuliranje nekoga,ki sploh ne zna vedezevat.S tarotom ne mores kr tko vedezevat.Tale nima pojma.Spreminja tipkovnico,ob vseh urah je tukaj,norcuje se iz ljudi.

Pa za vprašat se je, zakaj ne da maila, pa tam odgovarja, zakaj je okupirala ta forum. Drugje bi jo vsak administrator blokiral. In ne šljivi nobenega, svoje tera naprej. Prav moteče je že.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 11:00
Ima kdo kakšne nove izkušnje z vedeževalko Lejlo katera vedežuje s svincem?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 11:09
Originalno objavil(-a) Gost

Pa za vprašat se je, zakaj ne da maila, pa tam odgovarja, zakaj je okupirala ta forum. Drugje bi jo vsak administrator blokiral. In ne šljivi nobenega, svoje tera naprej. Prav moteče je že.

Nimas kej,ignoranca in primitivnost folka.Imas pa popolnoma prav.Admin je tuki ze davno ppbegnil ,ali pa pogleda mejle mogoce enkrat na leto.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 11:23

Mene je razocarala,sem bila pri njej poleti.Prvic sem bila pri njej pred 4,5 leti,takrat mi je bila top,res videla ful v nulo,100% pravilna napoved,tudi videla podrobnosti,opis oseb in karakterja.
Zdej poleti pa ziv obup.Bolj kot da pove,kar vidi v kartah me je popravljala za vsako besedo,bolj dajala nasvete.Nasveti v smislu zivljenja,ceniti sebe,bla bla,kako moram razmisljati,...
Ni videla enega dogodka,ki je bil res ful slab,,ker se mi je spremenilo zivljenje na vseh podrocjih,tut sam nacin ,potek zivljenja,posledice,ki vse obrnejo na glavo.Glede svinca cist poraz.Povedala je dobesedno samo en stavek.No,kar je kao videla v svincu,sem ze itak vedela sama.120€ za en stavek,ne hvala.Ko sem hodila v tujino,mi je zenska dobesedno povedala roman,bidela moj lajf v nulo,videla res vse.Tudi prihodnost videla res v detajle.Tko da pri Lejli mi je svinec bil polom,en se je tut zdrobil,kar razumem,da ne more pogledat,ampak vseeno.Je imela se dvakrat,pa tut ni povedala nic razen ene stvari.Je rekla,da bi morala priti se parkrat k njej,ampak nisem sla.Skoda denarja za nic.Bi mi verjetno v nedogled pribijala s svincem,ne hvala.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 12:13

Mene je razocarala,sem bila pri njej poleti.Prvic sem bila pri njej pred 4,5 leti,takrat mi je bila top,res videla ful v nulo,100% pravilna napoved,tudi videla podrobnosti,opis oseb in karakterja.
Zdej poleti pa ziv obup.Bolj kot da pove,kar vidi v kartah me je popravljala za vsako besedo,bolj dajala nasvete.Nasveti v smislu zivljenja,ceniti sebe,bla bla,kako moram razmisljati,...
Ni videla enega dogodka,ki je bil res ful slab,,ker se mi je spremenilo zivljenje na vseh podrocjih,tut sam nacin ,potek zivljenja,posledice,ki vse obrnejo na glavo.Glede svinca cist poraz.Povedala je dobesedno samo en stavek.No,kar je kao videla v svincu,sem ze itak vedela sama.120€ za en stavek,ne hvala.Ko sem hodila v tujino,mi je zenska dobesedno povedala roman,bidela moj lajf v nulo,videla res vse.Tudi prihodnost videla res v detajle.Tko da pri Lejli mi je svinec bil polom,en se je tut zdrobil,kar razumem,da ne more pogledat,ampak vseeno.Je imela se dvakrat,pa tut ni povedala nic razen ene stvari.Je rekla,da bi morala priti se parkrat k njej,ampak nisem sla.Skoda denarja za nic.Bi mi verjetno v nedogled pribijala s svincem,ne hvala.

gostja,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce ti je Lejla zgresila???
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 12:14

Sprasujejo vedno isti,res je,admin bi moral to urediti.Vetjetno astrotarot ne zna kreirati novega mejla,zraven pa se njena /njrhova pokvatjenost in primitivnost.In ignoranca,kot je ze nekdo napisal.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 12:24
Kolkokrat se mora vlivati svinec, da se v svincu vidi kakšna bo uresnitev napovedi. čudno da ti je enkrat videla, drugič pa ne.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 12:31

Sprasujejo vedno isti,res je,admin bi moral to urediti.Vetjetno astrotarot ne zna kreirati novega mejla,zraven pa se njena /njrhova pokvatjenost in primitivnost.In ignoranca,kot je ze nekdo napisal.

Pa kaj tebi ni jasno??? "Kot je ze nekdo napisal". Lej, babnica nora, TI SI TO NAPISALA! Pa kaj misliš, da te še nismo spregledali? Sama sebi pišeš odgovore in limaš ploskajoče smeškote!
Pa praviš, da sprašujejo eni in isti za Astro in Tarot. Lej, babnica, ti sama si rekla, da si obema postavila DVAKRAT ISTO VPRAŠANJE! A takrat pa nisi klicala administratorja in mu špecala? Takrat si pa DVAKRAT vprašala!!!? In a misliš, da nismo pokapiral, da si ti spraševala za podaljšanje bolniške? A zdaj je pa kar naenkrat v redu, da je Tarot tukaj? Najprej si se okoristila in sprobala in to DVAKRAT z istim vprašanjem in potem še ene parkrat za bolniško, potem bi pa ti kar vse napodila, ker samo in edino ti odločaš al kaj???! Zakaj pa nisi takoj pri priči, ko se je pojavila Astro pa Tarot, začela klicat administratorja, da naj tega ne dovoli, a?? Zakaj si najprej DVAKRAT obema (se pravi ŠTIRIKRAT) postavila ISTO vprašanje pa potem še o bolniški, zdaj pa histeriziraš tle po forumu in pišeš prijave in kličeš admina pa bohve koga še??? Sama si se zajebala! Če si ti DVAKRAT pisala vprašanja in pe za bolniško za povrh, NIMAŠ NOBENE PRAVICE ZAHTEVAT, da se zadeva ustavi!!! Če nisi zahtevala takoj na začetku, ampak si se najprej okoristila, NIMAŠ PRAVICE!!! A ti ni jasno??? Daj pejd h kakšni vedeževalki po malo pameti in logike! In ne le da se že desetletja futraš z vedeževalkami doma, še v tujino hodiš???! WTF??? Kakšen beden lajf!!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 12:37

Kolkokrat se mora vlivati svinec, da se v svincu vidi kakšna bo uresnitev napovedi. čudno da ti je enkrat videla, drugič pa ne.

V eni seansi oz.srecanju al kako naj recem 3x,se pravi za preteklost,sedanjost in prihodnost.Kolikokrat je treba ciscenje s svincem pove ona.
Takrat,pred leti sem bila samo na kartah,letos pa karte +svinec.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 13:29
Stvar je sla predalec. Super, fino, fajn da moj tarot in astro odgovarjata. Ampak ali zares odgovorita onidve? Vprsanja ki jih zastavljamo so delikatna. Varanje, ljubezen, zdravje... In nikoli ne bos vedel ali je odgovorila prava oseba. Razen, ce se moj tarot registrira ali astro. Vidim pa, da ti dve malo vesta o vedezevalski etiki. Kr tako odgovarjat sem in tja ni posteno. Se dela potem morda krivica ljudem o katerih sprasujemo. Treba je razmislit.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide