Avtor |
Sporočilo |
gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 17:00 |
Gost,tut jaz ne morem brat tega sranja,po prvi vrstici neham,mi gre dobesedno na bruhanje.Po moje je edino ucinkovito,da das na ignore,ker ima vsak post za groznjo in trigger.Bolano.
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 17:06 |
Originalno objavil(-a) gostja
Gost,tut jaz ne morem brat tega sranja,po prvi vrstici neham,mi gre dobesedno na bruhanje.Po moje je edino ucinkovito,da das na ignore,ker ima vsak post za groznjo in trigger.Bolano. |
Mhm, taka je strategija mejne osebnostne motnje. Najprej naredi štalo, zmerja, žali, krade identiteto, na koncu pa tako obrne, da izpade, da je ona najbolj zdrava, prisebna, umirjena, nedolžna oseba. Mislim, da je tale forum dal odličen uvid! Super je!
|
IP shranjen |
|
Gostja33
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 17:53 |
Originalno objavil(-a) Gostja33
Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp |
Lepo prosim moj tarot ali mi pogledate. Se mi je zdelo da tisti odg.ni bil vas namrec v preteklosti ste mi redka videla dogodke prav. Najlepsa hvala ua odg. Pa zanima me kako se bo ta najin zadnji.nesporazum koncal. Nekaj takega sem izjavila da sem.ga razjezila in se ne javi pa se ne vidiva nic ze nekaj dni.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 17:55 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
Gost,tut jaz ne morem brat tega sranja,po prvi vrstici neham,mi gre dobesedno na bruhanje.Po moje je edino ucinkovito,da das na ignore,ker ima vsak post za groznjo in trigger.Bolano. |
Mhm, taka je strategija mejne osebnostne motnje. Najprej naredi štalo, zmerja, žali, krade identiteto, na koncu pa tako obrne, da izpade, da je ona najbolj zdrava, prisebna, umirjena, nedolžna oseba. Mislim, da je tale forum dal odličen uvid! Super je! |
Post ni namenjen tebi,ni potrebe po tvojem sikanju.Namenjen je gostu,ki je napisal post nad mano.Ti pa se ze spravi k zdravniku, ceprav tebi po moje ne more pomagati niti Nog.
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 18:13 |
Post ni namenjen tebi,ni potrebe po tvojem sikanju.Namenjen je gostu,ki je napisal post nad mano.Ti pa se ze spravi k zdravniku, ceprav tebi po moje ne more pomagati niti Nog. |
Po moje je edino ucinkovito,da das na ignore,ker ima vsak post za groznjo in trigger.Bolano.
Aja, pardon! TI imaš vsak post za grožnjo in trigger!
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 19:14 |
Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp |
Lepo prosim moj tarot ali mi pogledate. Se mi je zdelo da tisti odg.ni bil vas namrec v preteklosti ste mi redka videla dogodke prav. Najlepsa hvala ua odg. Pa zanima me kako se bo ta najin zadnji.nesporazum koncal. Nekaj takega sem izjavila da sem.ga razjezila in se ne javi pa se ne vidiva nic ze nekaj dni. |
Ne morem mimo tega, kakšen otrok, kakšne sanje glej jo!? Tipu je važnejša družba, niti pri njemu doma še nisi bila, ne živita skupaj in občasno ti pokaže da te ima rad? In ti razmušljaš o otroku??!! Resno?!! No, le odgovori Tarot, pa da vidimo katera ima prav. Jaz brez kart in tovrstnega znanja napovem: NIČ NE BO IZ TEGA. Pa srečno.
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 19:47 |
Originalno objavil(-a) Gostja
Ne morem mimo tega, |
Čaki. A ne tuliš ti po celem forumu, naj se Tarot spoka?? Potem pa "ne moreš mimo tega"??! Pa kaj je z vami??! Cel dan ste imele danes, da debatirate o Selenah in Lejlah, o Astro in Tarotu ne duha in sluha, zdaj pa kar naenkrat "ne moreš mimo tega"??? Pa kaj bi zdaj sploh radi??!
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 19:54 |
Lepo prosim moj tarot ali mi pogledate. Se mi je zdelo da tisti odg.ni bil vas namrec v preteklosti ste mi redka videla dogodke prav. Najlepsa hvala ua odg. Pa zanima me kako se bo ta najin zadnji.nesporazum koncal. Nekaj takega sem izjavila da sem.ga razjezila in se ne javi pa se ne vidiva nic ze nekaj dni. |
Sem vprasala karte,nic kaj vzpodbudno ne kaze,niti ni videti,da bi bili dejansko zadovoljni,v bistvu pazite na vsako besedo,ne poveste svojega mnenja le zato,da bi ga zadrzali na vsak nacin ob sebi.Ne vidim pristnosti.On se odmika od vas in ne razmislja v smeri,da bi se ustalil z vami ali da bi razmisljal o otroku,skupnem gnezdu in domu.Vi ste popolnoma fokusirani le nanj,zal pa iz njegove strani ni istih signalov,kot bi si vi tako zelo zeleli.Razmisljanje o otroku je samo vasa iluzija in neka resilna bilka,on ne zeli otroka,vsaj z vami ne,enostavno vas ne vidi kot ,bom rekla tapravo kandidatko.Do vas ne goji custev,sploh pa ne tako globokih,da bi razmisljal o druzini.Vse dobro.
Lep pozdrav
MT
|
IP shranjen |
|
Gostja33
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 19:57 |
Uh tarot cisto drugace ke kot ste napovedala. Vrjetno se spet pojavljajo fake imena. Namrec nic ne stima ne ta opis ne oni prejsnji
Lp
|
IP shranjen |
|
Gostja33
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 19:58 |
Ne morem mimo tega, kakšen otrok, kakšne sanje glej jo!? Tipu je važnejša družba, niti pri njemu doma še nisi bila, ne živita skupaj in občasno ti pokaže da te ima rad? In ti razmušljaš o otroku??!! Resno?!! No, le odgovori Tarot, pa da vidimo katera ima prav. Jaz brez kart in tovrstnega znanja napovem: NIČ NE BO IZ TEGA. Pa srečno. |
Prosim ce se ne vpletas. Ker res nimas ponma o pojmu. Namrec ze imava otroka in ziviva pri meni. Tako da raje ne bluzi oz fausije velja? Naredi si uslugo.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 20:09 |
Ne morem mimo tega, kakšen otrok, kakšne sanje glej jo!? Tipu je važnejša družba, niti pri njemu doma še nisi bila, ne živita skupaj in občasno ti pokaže da te ima rad? In ti razmušljaš o otroku??!! Resno?!! No, le odgovori Tarot, pa da vidimo katera ima prav. Jaz brez kart in tovrstnega znanja napovem: NIČ NE BO IZ TEGA. Pa srečno. |
Prosim ce se ne vpletas. Ker res nimas ponma o pojmu. Namrec ze imava otroka in ziviva pri meni. Tako da raje ne bluzi oz fausije velja? Naredi si uslugo. |
Zdaj se pa ze enkrat odloci,kako bos se dalje lagala.Kako lahko reces,da zivita skupaj,ce si napisala,da si ga razjezila in da se ne javi in ga ne vidis nekaj dni.
Razlog vec,da astrotarot odpujsa in da si odpre svoj mail,da ne bomo brali kretenizmov in cel kup lazi.Si tipicna neumna avsa,ki deca izsiljuje z otrokom.Se ne cudim,da je raje v gostilni kot pa s tabo.Tebe poklice samo takrat,ko pac ima svoje potrebe.In...seks ni isto kot ljubezen,ne enacite ta dva pojma.Pa tut,lahko imas z njim 15 otrok,pa ti ne bo nic pomagalo,na silo nic ne gre.In z izsiljevanjem z otroci tudi ne.Zbudi se.
|
IP shranjen |
|
Ss
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 20:25 |
To ne odgovarja tarot ker ni sumnikov
|
IP shranjen |
|