Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja33
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja33 Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 18:27
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) Gostja33

Uh tarot cisto drugace ke kot ste napovedala. Vrjetno se spet pojavljajo fake imena. Namrec nic ne stima ne ta opis ne oni prejsnji
Lp

Gostja33, ignoriraj tisto, kar ti je napisala ta zlobna ženska s tega foruma, ki se izdaja za Moj tarot! Njen način pisanja je že razkrinkan, brez č-jev in š-jev, brez presledkov za vejicami, vsebinsko popolnoma psihotično! Poglej na stran 270, kjer sem pokazala, da gre za to osebo in citirala njene bedarije. Popolnoma enako napisano kot kadar ona piše na forum kot "gostja".
Ignoriraj! Tukaj se ta ženska na bolniški in s preveč cajta norčuje in želi diskreditirat Tarot!

Hvala ti. Sem skapirala ja..ta oseba je naredila samo sranje na forumu in se edina moj tarot pa astro ki se trudita sta sedaj to dobili. Res grdo in podlo. Pol se se ta jeznorita vmesa ki je itak v takem podnu da ji kat zloba lije ven. Sej se mi smili taka osebnost bi morala malo po pomoc😓
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja33
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja33 Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 18:35
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp

Vprašanje na str. 261.
Odgovori na to vprašanje pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot na straneh 262, 263 in 271 niso moji.
V mojih kartah se je izrisala povsem enaka situacija tej, ki jo opisuješ: ti, ki se čutiš rahlo ujeto in nelagodno, on, ki čaka, in, kot praviš, zahaja na pijačo k svoji druščini. Zdi se, da je med vama močnejša vez, kot bi se iz tvojega opisa zdelo, nekaj, kar vaju zdaj ali je v preteklosti dokaj močno pritegnilo drug na drugega. Ravno to zna biti odločilno za prihodnji razvoj, saj se kaže smer, ki si jo želiš. Karte namigujejo na nekaj, kar bo povezano ali z otroki ali s selitvijo, morda celo selitvijo zaradi otrok (zna biti, da na svoje, a to ni gotovo). Načeloma je napoved sama po sebi optimistična, a vseeno se je prikradel odtenek, ki bi znal pomeniti, da gre za 'račun brez krčmarja', zato pazi, da ti je zares jasno, kateri načrti so uresničljivi. V odnosu z A. bodi pozorna na komunikacijo, zadeve med vama naj bodo umirjene, trezne, ne prehitevaj tam, kjer ni treba. Toliko se vidi za zdaj.

Upam, da gre v željeno smer.
Lep pozdrav!
MT

Tarot najlepsa hvala. Naj se nekaj povem sedaj vidim, da je moi nick name si ena oseba izposodila, ki par postov pred tem grozi itd
Tega nisem namrec pisala JAZ ne morem verjeti, kakšna zmeda nastaja zaradi te zlobne osebe. Moja sta le ta zadnja dva posta.

Tarot naj se povem, da ste v NULO ptav videla dogajanje, ze zadnjic za sluzbene zadeve in sedaj tole, namrec napovedala ste mi povsem enako kot ena gospa, ki mi je ze tudi ogromno prav napovedala. Pa tudi napovedi mi bi nikoli ne spreminjate Tarot kar je velik plus saj pomeni, da ste pri delu dosledna in da si ne zmisljujete. Mi je pa zal, da so ljudje lahko tako zlobni. Zelim vse dobro in upam da vam bom lahko kdaj poslala v zahvalo ce boste zaupala kasn meil ali kaj podobnega. Objem*
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 20:06

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp

Vprašanje na str. 261.
Odgovori na to vprašanje pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot na straneh 262, 263 in 271 niso moji.
V mojih kartah se je izrisala povsem enaka situacija tej, ki jo opisuješ: ti, ki se čutiš rahlo ujeto in nelagodno, on, ki čaka, in, kot praviš, zahaja na pijačo k svoji druščini. Zdi se, da je med vama močnejša vez, kot bi se iz tvojega opisa zdelo, nekaj, kar vaju zdaj ali je v preteklosti dokaj močno pritegnilo drug na drugega. Ravno to zna biti odločilno za prihodnji razvoj, saj se kaže smer, ki si jo želiš. Karte namigujejo na nekaj, kar bo povezano ali z otroki ali s selitvijo, morda celo selitvijo zaradi otrok (zna biti, da na svoje, a to ni gotovo). Načeloma je napoved sama po sebi optimistična, a vseeno se je prikradel odtenek, ki bi znal pomeniti, da gre za 'račun brez krčmarja', zato pazi, da ti je zares jasno, kateri načrti so uresničljivi. V odnosu z A. bodi pozorna na komunikacijo, zadeve med vama naj bodo umirjene, trezne, ne prehitevaj tam, kjer ni treba. Toliko se vidi za zdaj.

Upam, da gre v željeno smer.
Lep pozdrav!
MT

Tarot najlepsa hvala. Naj se nekaj povem sedaj vidim, da je moi nick name si ena oseba izposodila, ki par postov pred tem grozi itd
Tega nisem namrec pisala JAZ ne morem verjeti, kakšna zmeda nastaja zaradi te zlobne osebe. Moja sta le ta zadnja dva posta.

Tarot naj se povem, da ste v NULO ptav videla dogajanje, ze zadnjic za sluzbene zadeve in sedaj tole, namrec napovedala ste mi povsem enako kot ena gospa, ki mi je ze tudi ogromno prav napovedala. Pa tudi napovedi mi bi nikoli ne spreminjate Tarot kar je velik plus saj pomeni, da ste pri delu dosledna in da si ne zmisljujete. Mi je pa zal, da so ljudje lahko tako zlobni. Zelim vse dobro in upam da vam bom lahko kdaj poslala v zahvalo ce boste zaupala kasn meil ali kaj podobnega. Objem*

"On bi rad počasi", a otroka že imata pišeš. OMG, tole vse skup je zelo smešno. Ne ve se več, kdo si izmišljuje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 22:02
Konkurenca ali pomoč oz.sodelovanje s Tarotom?Pomežik
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 22:49
Novga kaj glede Maruskinih napovedi? Uresnicilo kateri ? Lp
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 22:51
Tarot alias Astro pa res nima konkurence no. Saj to ni nobeno vedeževanje. To je samo nakladanje in dolgovezenje, brez jasnega odgovora. Kar nekaj. Tukaj gor par kokic to še kupi ker je zastonj, me, ki imamo pa malo več kilometrine se pa temu samo smejimo. Taki ne bi dala niti centa. Obrača besede in če napove na pol dober rezultat, ga v naslednjih stavkih demantira. Gre v pravo smer, lahko pa da tudi ne, ker se je odprla ta pa ta karta. Mal poglejte. Pri vsaki napovedi da ja pa ne odgovor. In ve slišite samo ja. Joj kako ste ene neumne.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 23:02
Se opravicujem ampak js sem tole vprasanhe zastavla prvic...ocitno ima se nekdo podoben primer..lepo prosim za odgovor..hvala
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 23:06
Originalno objavil(-a) Gostja

Tarot alias Astro pa res nima konkurence no. Saj to ni nobeno vedeževanje. To je samo nakladanje in dolgovezenje, brez jasnega odgovora. Kar nekaj. Tukaj gor par kokic to še kupi ker je zastonj, me, ki imamo pa malo več kilometrine se pa temu samo smejimo. Taki ne bi dala niti centa. Obrača besede in če napove na pol dober rezultat, ga v naslednjih stavkih demantira. Gre v pravo smer, lahko pa da tudi ne, ker se je odprla ta pa ta karta. Mal poglejte. Pri vsaki napovedi da ja pa ne odgovor. In ve slišite samo ja. Joj kako ste ene neumne.

Ve, ki imate več kilometrine? Kilometrine česa??? No, pa daj naštej vse, ki si jim dala cente in so bili ti centi "dobro naloženi", daj, če si upaš. Pa še seštej te cente, če si upaš! Ve se smejete? Ve?! Kaj res? Smejejo se vse vedeževalke, ki tole vidijo! Ki vidijo tole razmišljanje, češ "Če plačam, je ziher boljše". Eeej, vedeževalke majo usta do ušes! Ve kar hodite k Lejlam in Miram in Slavicam in Elizabetam in jim plačujte 150, 200 ali xxx €! A veš, kako se bodo smejale! Tolk široko, kot se ve zdaj smejete, hahaha! In ve še vedele ne boste, da se ne smejejo z vami, ampak vam!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 23:10
Ja kokice neumne, kaj sploh postavljate vprašanja Astru in Tarotu. Saj res to ni nobeno vedeževanja, ampak le brezvezna astrologija.
Dajajte vprašanja šlogarcam, predvsem na 090. Te vse vejo in res nimajo konkurence. Boste same spoznale neumne kokice, da na 090 dobite edino pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja. To vam garantiramo me pametne kokice, ki že imamo kilometrino.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 00:55
Pozdravljeni.
Ima katera stevilko od Darinke iz Vuzenice? Nikjer na forumu je ne najdem
Hvala in lp
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 01:09
090 44 08 jasnovidka demetra. Naredila bom malo reklame. Na fbju na njeni strani sem dobila 20 min zastojn vedezevanja in jo danes poklicala. Bila je korektna in videla vsebino kot je. Priporocam jo zato sem napisala njen kontakt.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 02:19
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Moj tarot, meni se, sprasujem prvic kr sem zdej komaj opazila tale forum. Vidim da je kr pester in zanimiv.
Jaz pa bi vprasanje tud postavila glede partnerja in pa naslednje, kar me zanima, ali bova do poletja resila najino vezo? Bodo vmes se stiki in videvanja? In pa kaksna so njegova custva do mene po vsem tem ?
Iz srca hva, l.p.

Vprašanje na str. 262.
Odgovor na to vprašanje na strani 262 ob 10:53 uri pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot ni moj.
Po mojih kartah se zdi, kot da je tvoj partner trenutno zaradi nečesa precej previden, morda celo zadržan glede vajine zveze, srečanja, stikov. Hkrati so se pokazale tudi močne tendence, da o srečanju, zvezi s tabo razmišlja precej pogosto, kakor da je v precepu. Tudi druge karte so pokazale precejšnjo dvojnost v vajinem odnosu. Zdi se, da je bilo v njem veliko dinamike, pokazale so se karte s pomeni z dveh polov: mir in nemir, kakor da bi vajin odnos padal z ene skrajnosti v drugo ali pa ima on tak temperament: od vrha do dna in nazaj. In zdi se, da si ti to precej potrpežljivo prenašala. Kot obet za naprej se zdi, da se bo partner postopoma umiril (predvidoma v teh zimskih mesecih), mogoče malo premislil o preteklost bolj trezno, tako da možnost kontakta med vama obstaja, lahko celo pobuda za srečanje z njegove strani. A hkrati se kaže tudi odtenek, kot da je on nekoliko zmuzljiv, preračunljiv, malo svojski človek. Nekako ni gotovo, da bo resno mislil ali se držal svojih zaobljub, izjav. Po kartah torej najbrž prideta spet skupaj, ali rešita odnos, pa bo stvar tvoje svobodne volje, tvoje odločitve, koliko boš verjela.

Upam, da bo šlo v dobro smer.
Lep pozdrav!
MT
***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.***
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide