Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 19:06 | |||
Moče lahko katera prosim napiše telefonsko maruške?
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 19:34 | |||
051 824 514 Maruska |
||||
IP shranjen | ||||
Ss
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 20:11 | |||
Ima tudi 090 maruska . poguglaj
|
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 01:54 | |||
Vprašanje na str. 263. Odgovora na to vprašanje pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot na strani 263 ob 12:21 in 13:22 uri nista moja. Obet za prihodnost je po mojih kartah optimističen. Brez izgovorov bi ga lahko formulirala kot: tvoje želje, hrepenenja se izpolnijo, v tem, da spet začutiš življenje, veselje do njega, in zelo verjetno v tvoje življenje vstopi nekdo, najbrž oseba bolj čutnega značaja (npr. nekdo, ki se ukvarja s konkretnimi, otipljivimi stvarmi, da jih sam izdeluje ali prodaja, morda z lastnim posestvom) - za razliko od bolj intelektualno, pisarniško usmerjenega značaja. Druge karte so povedale podobno, kot si tudi sama razkrila v vprašanju, še posebej ta občutek, da si na tleh. Točno po takšni karti namreč sledi zelo optimistična, podkrepljena z drugimi optimističnimi, tako da se lahko mirno pustiš lepo presenetiti v prihodnosti. Upam, da se izpolni najboljše. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 01:56 | |||
Vprašanje na str. 263. Odgovora pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot, se zdi, ni bilo. Jaz ga tukaj objavljam prvič. Po kartah se ti obeta, da spoznaš oz. se spustiš v razmerje z moškim, najbrž dokaj markantnim, samozavestnim, odločnim moškim. Iz tega, kar se je pokazalo, je najprej videti dobro, tesno povezavo med vama, to namiguje zlasti na telesno privlačnost oz. ugodje, tudi razvajanje z njegove strani. Zdi se, da se bosta po tej plati najprej ujela, zna biti tudi dosti romantike (morda tudi luksuza). Težko določim njegov značaj, zdi se, da v odnos ne bo prinašal svojih nerešenih problemov, verjetno pa ne bo prav 'lahek', domač, pohleven človek. Časovnice ne morem določiti, zna pa se srečanje z njim zgoditi na javnem kraju oz. ob priložnosti kakega javnega srečanja, zborovanja, morda drugje od tvojega mesta prebivanja. Upam, da gre v dobro smer. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 01:59 | |||
Vprašanje na str. 275. Čeprav se vprašanje sliši zelo težko, moreče, pa so se odprle karte, ki namigujejo bolj na to, da je vajina zveza težka na bolj subtilni ravni. Zdi se, da med vama ni kakih nasilnih kriz, morda gre bolj za razočaranje, neizpolnjene obljube, težavnost značajev, tudi npr. partnerjeva brezbrižnost ali samozadovoljnost, muhavost ipd. Zdi se, da sta ujeta v nekakšni neiskrenosti / neizrečenosti, skrivaštvu, odnosu 'korenček-palica', in v tem se kaže, da bo počilo. Zdi se, da vaju čaka korenita 'levitev', pretres. Obstaja namig (vendar ne s stoodstotno jasnostjo), da zna v tvoje življenje vstopiti nekdo drug (torej boš morda samo ti tista, ki bo doživela korenit pretres), a s tem, se zdi, zadeve ne bodo nič lažje; kot da bi bilo sporočilo kart: zaveš se, da si vložila preveč upanj v ta odnos, dom, da bi ga tako na hitro zamenjala. Tu bo imela delo tvoja svobodna volja (nihče ti ne more vsiliti tega ali onega moškega itd.). Karte pa bi v splošnem obrisu rekle: dobra, harmonična zveza z moškim je na vidiku, tudi otrok / otroci. Dogajanje se zna začeti odvijati od februarja dalje (a to je samo smernica, ne stoodstotni urnik). Upam, da gre v dobro smer. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 02:05 | |||
Hvala za povratno informacijo. Spomnim se tistih pozitivnih kart. Ustrezna interpretacija bi torej morala biti, da te delovno mesto počaka, dokler ne okrevaš, in ne, da greš ozdravljena nazaj ne delovno mesto takoj zdaj. Razpletlo pa se je po tvoji želji. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 07:45 | |||
a lahko se meni odgovorite stran 273 oseba na crko d...kako vidite v letu 2019
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 08:25 | |||
Tipicno astrotarotovsko manipuliranje in sprenevedanje.Zopet to filozofiranje,mamesto da bi povedala kot je:zgresili ste ji,konc debate.Ce ne znas napovedovat,raje odnehaj,kot pa da imas ljudi za idiote.Ni potrebe,da gnojis tu do konca,lahko prenehas s poiskusi. |
||||
IP shranjen | ||||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 09:30 | |||
Moj tarot, bom še sama. Vpr s strani 277: razmere v službi in velika želja po spremembah in menjavi službe. En razgovor je že bil, enega še čakam, en prijatelj je ponudil eno službo (pa ne vem če je iskren). Kako naprej...
|
||||
IP shranjen | ||||
gost
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 10:16 | |||
Tipicno astrotarotovsko manipuliranje in sprenevedanje.Zopet to filozofiranje,mamesto da bi povedala kot je:zgresili ste ji,konc debate.Ce ne znas napovedovat,raje odnehaj,kot pa da imas ljudi za idiote.Ni potrebe,da gnojis tu do konca,lahko prenehas s poiskusi.[/QUOTE] Zadnjič sem gledala tisto Gordano v oddaji in je klicala ena mama za hčerko, ki naj bi bila septembre lani pri njej na osebnem vedeževanju (tem osebnem, ki ga tako promovira,da se vse natančno tam pove). No in na tem osebnem vedeževanju je Gordana tej hčerki rekla, da službo dobi v letu 2018 od maja dalje. Zdaj je proti koncu decembra in je mama klicala v oddajo in povedala,da hčerka službe še vedno nima in da se ni nič uresničilo od tega, kar ji je napovedala na osebnem obisku. Kako je Gordana postala živčna in začela z izgovori, takimi prav za lase povlečenimi res. To je ženska, ki se hvali po tv in vlači ljudi na osebni obisk, kjer jim zaračunava mastne denarje, za nič očitno. No, v vmesnem času med prvim in drugim krogom volitev je v eni oddaji rekla, da zmagal ta in ta župan v MB (ker jih ne pozna po priimku) je opisala Kanglerja (po njegovih preteklih dejanjih in dogajanjih) Ona sovoditeljica je prepoznala natančen opis Kanglerja. Tudi vsak gledalec ga je lahko. No, kdo je v resnici zmagal pa vidimo. Toliko kao o uveljavljenih šlogarcah, ki pobirajo denar in se promovirajo kot nezmotljive. @moj tarot počne to zastonj in ljubiteljsko očitno. Nikjer se ni predstavljala kot nezmotljiva "baba vanga", vsaj jaz tega nisem zasledila. Ljubiteljsko bere tarot karte in pomaga tistim, ki se sami tako odločijo, da želijo slišati njeno mnenje. Vsak sam se odloči, če vpraša in ko vpraša se bo odločil kaj bo verjel in kako bo ravnal. Dela zastonj,namenja svoj čas, kar je spoštovanja vredno. Za razliko od profi šlogarc, ki se promovirajo za nezmotljive in ljudi opalijo za mastne denarje. In izrabljajo velika večina tudi ta forum pod raznimi nicki, da napadajo takšne kot so @moj tarot. Ker jim gre posel -zmanjkuje jim možnosti nategovanja nedolžnih ljudi za denar. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 10:28 | |||
Res je. Tarot je dobra dusa glejte ZASTONJ gleda in folk nesramen kr grabi pa hlasta po zastonj in pol se se upajo bunit!?? Noro..kultura na visku. Meni je prav videla. Ce ni mi pa zgresila pa glede na to da je zastonj bi se vseeno zahvalila ne pa da bi si se drznila jo blatit.
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |