Avtor |
Sporočilo |
Za moj tarot
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 14:17 |
Hvala za odgovor. Res ja najino razmerje kot korencek in palica. Za tega moskega ki ste videli da bi ga spoznala v februarju me zanima ali ga poznam ze? In kje na kaksnem kraju bi se lahko spoznala? Hvala za odgovor
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 14:43 |
Originalno objavil(-a) gostja
Jaz pa recem tako:Gordana je navadna lazniva balkanska manipulatorka,ona je profi za take zadeve,ker ima namazan jezik in deluje zelo samozavestno.Racuna 60€ za osebni obisk.Glede astrotatota:ona pocne isto,edina razlika je,da tega ne pocne za denar.Rezultat je pa isti.Manipuliranje in nategovanje folka.In ce ze,naj se nauci odpreti svoj mail in naj pusti forum temu,cemur je namenjen.Mene mine,da se prebijem cez to gnojnico,ki jo pise astrotarot.Ce ne zna kreirati enega maila,kako bo znala vedezevati.Poleg tega,vsak ki ima vsaj malo pojma ve,da se s tarotom ne more tako vedezevati.Pa obstaja tudi neka etika,kar se tice zasebnosti.
Pa ce pogledate,vedno sprasujejo 3 iste osebe.Ker pac skoraj vsak dan zastavijo isto vprasanje v upanju,da bo astrotarot napisala to, kar cel cas zelijo slisati.
In,se nekaj:vsak se sam odloca,kam bo sel na vedezevanje.Pustimo zdaj Gordano&co,ampak raje placam,kot pa da mi da nekdo zadtonj napacno napoved.Definitivno denar ni merilo za pravilno napoved,ampsk mi ni jasno,cemu toliko hvalite astrotarot,ce nima pojma in se sali z ljudmi.Casa ima pa ocitno vec kot dovolj, ce cele dneve cepi doma brez zaposlitve.Realno gledano.Zenska ne obvlada osnov vedezevanja,niti etike zasebnosti,ne zna odpreti maila,kaj sele,da bi bile njene napovedi resnicne.Ce pa ze,pa dobesedno ugane in blefira.Ker prava tetka bo videla,ne bo blefirala in uganjevala.
Dejstvo je,da je velik % natega,dejanski dar za vedezevanje imajo res redki,ne pa ze vsak,za vsakim vogalom.Najboljse so tiste,ki imajo to ze v krvi in poleg branja kart imako intuicijo in na nek nacin so jasnovidne.Samo moje osebno mnenje.Neke gordane,astrotatoti,...lepo vas prosim, |
Babinca kar ne dojame in ne dojame. Poglejte, kolk dolg zmazek je napisala. In potem v teh dolgih zmazkih piše, kako nekdo smeti ta forum, da se mora ona prebijat skozi to gnojnico, da najde številko od Lejle, kateri bo lahko nesla 150€ za faleno napoved.
A je babnica res tako nora? Točno ona je tista, ki smeti ta forum non stop! In vsakič znova! Kako je astrotarot ista oseba, brezposelna Štajerka, ki uničuje življenje ljudem in bi jo bilo treba prijavit in da se mora to nehat, da so prave vedeževalke samo tiste, ki računajo 60, 100, 150 ali xxx € - ki jih je ta babnica tudi že vse sprobala in to po večkrat! Vedno znova piše, kako astrotarot cel čas visi tle gor, pa poglejte: ob katerikoli uri dneva so VEDNO samo odgovori od te nore babnice, ki se pizdi naprej in nazaj! Kdo potem visi tlele cel čas?? Točno ona je tista, ki ima časa očitno še pa še. Saj sama pravi: v službi ne bi zdržala niti pet minut! Lenoba lena manipulatorska izkoriščevalska, ki cuza bolniško!!
In zakaj ta babnica ne pove, koliko vedeževalk je že klicala za isto vprašanje glede bolniške in koliko jih je prav odgovorilo. In če ona tako prepričano trdi, da sta astro in tarot ista oseba, zakaj naj potem mi verjamemo, da ji je Moj Tarot zares zgrešila? Kako to vemo? A zato, ker je tale nora babnica rekla? Kaj pa če ni res? Če se laže in hoče samo blatit druge? Glede na to, da si je prisvojila nick od Moj Tarot in potem odgovarjala vse v stilu "Ta moški vas ima samo za zadovoljevanje potreb, pride, opravi, gre, za vas se pa ne briga" in take neumnosti, ki so se seveda zgodile v njenem življenju (babnica je tolk butasta, da je že vse povedala o sebi, o tem, kako jo je desc pustil, kako je lazila za njim, kako že desetletja hodi k vedeževalkam). Bi bilo čisto logično, da bo fejkala in lagala, samo zato, da bi blatila. Čudim se edino, da Moj Tarot ni spregledala tega z bolniškimi, to je vse ta nora babnica pisala. Mi je pa kul, da je njej falila (če je res, to trdi samo ta babnica, dejstev pa ne vemo), ker zlobni ljudje si niti ne zaslužijo, da bi dobili od drugih kaj pozitivnega, pa še zastonj, pa še večkrat zapored - je ta nora babnica sama rekla, da je astro in tarotu večkrat zastavila vprašanje! Tako obsedeno verjame, da je "vedeževanje v krvi", da se že vidi, kako je ženska obupana, na vsak način hoče najti človeka, ki bi ji zares zares povedal, kakšna bo njena prihodnost. Ženska nima totalno nobenega nadzora nad svojim življenjem, brez vedeževalk je mrzla, bednica! Ampak tiste z vedeževanjem "v krvi" bi jo potem tudi spregledale, kako zlobna, zagrenjena in žleht je! Na srečo spregledajo tudi, kako neskončno butasta in naivna je, da ji mastno in slastno lahko zaračunajo po xxx €! In babnica je še vsa vzhičena! Noro, res. Taki ljudje bi morali res za večno ostati na bolniški in sploh ne hoditi več v družbo ljudi, ker so v družbi blazno škodljivi, zlobni, manipulantski. Če pa čiča doma na kavču, drugim ljudem ne skače za vrat in v samoti plačuje 090 natege, pa naj! Za družbo je to še najbolj zdravo, da se taki nori osebki držijo stran, v osami, brez desca in seksa! Vsaj nikogar ne okužijo s svojo zlobo, ki jo imajo v krvi!
Evo, če ta nora babnica še ni dojela, v čem je fora: če sama smetiš po forumu, da se moraš prebijat skozi ves ta gnoj, da prideš do številk od Selen in Marušk in Elizabet, potem kar izvoli, tukaj imaš! Prebijaj se skozi! Sama si si tako postlala, sama boš tako ležala!
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 14:54 |
Lahko prosim meni,
kako se bo odvijalo med nama z moškim na D? Bom sploh kdaj še dobila moškega zame?
Hvala
|
IP shranjen |
|
Astro
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 15:32 |
Originalno objavil(-a) Gostja
Lahko prosim meni,
kako se bo odvijalo med nama z moškim na D? Bom sploh kdaj še dobila moškega zame?
Hvala |
Bolj natančno in kratkoročno zastavite.
|
IP shranjen |
|
Astro
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 15:37 |
Astro bova z osebo P. spet v ljubezenskem odnosu in ali bova imela družino skupaj? Hvala |
Tole izgleda bolj kot skupek nekih zablod, kot kakšno konkretno dogajanj in razvoj kakšne zveze, ki v bistvu zdaj niti ne obstaja. Zelo ste zaviti v iluzije, niste skreni s sabo. Nasploh v ljubezni ne dopuščate druge opcije, omejili ste se na to osebo, od katere bo pa bolj malo.
|
IP shranjen |
|
Astro
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 15:40 |
Lahko prosim meni,
Hvala |
Ta vlak (v zvezi s tem moškim) je že odpeljal ...
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 15:50 |
Originalno objavil(-a) Astro
Danes lahko komu kaj pogledam. |
Meni prosim. Kako se bo razvijala najina veza naprej? Hvala lepa. |
Popravljam, kako kaže glede selitve skupaj in odnosa nasploh. Hvala
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 15:55 |
Astro bova z osebo P. spet v ljubezenskem odnosu in ali bova imela družino skupaj? Hvala |
Tole izgleda bolj kot skupek nekih zablod, kot kakšno konkretno dogajanj in razvoj kakšne zveze, ki v bistvu zdaj niti ne obstaja. Zelo ste zaviti v iluzije, niste skreni s sabo. Nasploh v ljubezni ne dopuščate druge opcije, omejili ste se na to osebo, od katere bo pa bolj malo. |
Lahko prosim meni,
Hvala |
Ta vlak (v zvezi s tem moškim) je že odpeljal ... |
Ej, tole dvoje zgoraj ... močno dvomim, da je od Astro! Spet isti jezik: blodnje glede moškega, vlak je odpeljal ... Točno take je pisala tista nora babnica pod fejk nickom od Moj Tarot! Isto!
Bodite pozorni, ko dobite takele napovedi, da vas imajo moški samo za svoje potrebe pa da se ne zmenijo za vas in take fore! To vse piše ta nora babnica, ki jo je desc brcnu v rit in ona zdaj gnev zliva tukaj!
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 16:10 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
Jaz pa recem tako:Gordana je navadna lazniva balkanska manipulatorka,ona je profi za take zadeve,ker ima namazan jezik in deluje zelo samozavestno.Racuna 60€ za osebni obisk.Glede astrotatota:ona pocne isto,edina razlika je,da tega ne pocne za denar.Rezultat je pa isti.Manipuliranje in nategovanje folka.In ce ze,naj se nauci odpreti svoj mail in naj pusti forum temu,cemur je namenjen.Mene mine,da se prebijem cez to gnojnico,ki jo pise astrotarot.Ce ne zna kreirati enega maila,kako bo znala vedezevati.Poleg tega,vsak ki ima vsaj malo pojma ve,da se s tarotom ne more tako vedezevati.Pa obstaja tudi neka etika,kar se tice zasebnosti.
Pa ce pogledate,vedno sprasujejo 3 iste osebe.Ker pac skoraj vsak dan zastavijo isto vprasanje v upanju,da bo astrotarot napisala to, kar cel cas zelijo slisati.
In,se nekaj:vsak se sam odloca,kam bo sel na vedezevanje.Pustimo zdaj Gordano&co,ampak raje placam,kot pa da mi da nekdo zadtonj napacno napoved.Definitivno denar ni merilo za pravilno napoved,ampsk mi ni jasno,cemu toliko hvalite astrotarot,ce nima pojma in se sali z ljudmi.Casa ima pa ocitno vec kot dovolj, ce cele dneve cepi doma brez zaposlitve.Realno gledano.Zenska ne obvlada osnov vedezevanja,niti etike zasebnosti,ne zna odpreti maila,kaj sele,da bi bile njene napovedi resnicne.Ce pa ze,pa dobesedno ugane in blefira.Ker prava tetka bo videla,ne bo blefirala in uganjevala.
Dejstvo je,da je velik % natega,dejanski dar za vedezevanje imajo res redki,ne pa ze vsak,za vsakim vogalom.Najboljse so tiste,ki imajo to ze v krvi in poleg branja kart imako intuicijo in na nek nacin so jasnovidne.Samo moje osebno mnenje.Neke gordane,astrotatoti,...lepo vas prosim, |
Babinca kar ne dojame in ne dojame. Poglejte, kolk dolg zmazek je napisala. In potem v teh dolgih zmazkih piše, kako nekdo smeti ta forum, da se mora ona prebijat skozi to gnojnico, da najde številko od Lejle, kateri bo lahko nesla 150€ za faleno napoved.
A je babnica res tako nora? Točno ona je tista, ki smeti ta forum non stop! In vsakič znova! Kako je astrotarot ista oseba, brezposelna Štajerka, ki uničuje življenje ljudem in bi jo bilo treba prijavit in da se mora to nehat, da so prave vedeževalke samo tiste, ki računajo 60, 100, 150 ali xxx € - ki jih je ta babnica tudi že vse sprobala in to po večkrat! Vedno znova piše, kako astrotarot cel čas visi tle gor, pa poglejte: ob katerikoli uri dneva so VEDNO samo odgovori od te nore babnice, ki se pizdi naprej in nazaj! Kdo potem visi tlele cel čas?? Točno ona je tista, ki ima časa očitno še pa še. Saj sama pravi: v službi ne bi zdržala niti pet minut! Lenoba lena manipulatorska izkoriščevalska, ki cuza bolniško!!
In zakaj ta babnica ne pove, koliko vedeževalk je že klicala za isto vprašanje glede bolniške in koliko jih je prav odgovorilo. In če ona tako prepričano trdi, da sta astro in tarot ista oseba, zakaj naj potem mi verjamemo, da ji je Moj Tarot zares zgrešila? Kako to vemo? A zato, ker je tale nora babnica rekla? Kaj pa če ni res? Če se laže in hoče samo blatit druge? Glede na to, da si je prisvojila nick od Moj Tarot in potem odgovarjala vse v stilu "Ta moški vas ima samo za zadovoljevanje potreb, pride, opravi, gre, za vas se pa ne briga" in take neumnosti, ki so se seveda zgodile v njenem življenju (babnica je tolk butasta, da je že vse povedala o sebi, o tem, kako jo je desc pustil, kako je lazila za njim, kako že desetletja hodi k vedeževalkam). Bi bilo čisto logično, da bo fejkala in lagala, samo zato, da bi blatila. Čudim se edino, da Moj Tarot ni spregledala tega z bolniškimi, to je vse ta nora babnica pisala. Mi je pa kul, da je njej falila (če je res, to trdi samo ta babnica, dejstev pa ne vemo), ker zlobni ljudje si niti ne zaslužijo, da bi dobili od drugih kaj pozitivnega, pa še zastonj, pa še večkrat zapored - je ta nora babnica sama rekla, da je astro in tarotu večkrat zastavila vprašanje! Tako obsedeno verjame, da je "vedeževanje v krvi", da se že vidi, kako je ženska obupana, na vsak način hoče najti človeka, ki bi ji zares zares povedal, kakšna bo njena prihodnost. Ženska nima totalno nobenega nadzora nad svojim življenjem, brez vedeževalk je mrzla, bednica! Ampak tiste z vedeževanjem "v krvi" bi jo potem tudi spregledale, kako zlobna, zagrenjena in žleht je! Na srečo spregledajo tudi, kako neskončno butasta in naivna je, da ji mastno in slastno lahko zaračunajo po xxx €! In babnica je še vsa vzhičena! Noro, res. Taki ljudje bi morali res za večno ostati na bolniški in sploh ne hoditi več v družbo ljudi, ker so v družbi blazno škodljivi, zlobni, manipulantski. Če pa čiča doma na kavču, drugim ljudem ne skače za vrat in v samoti plačuje 090 natege, pa naj! Za družbo je to še najbolj zdravo, da se taki nori osebki držijo stran, v osami, brez desca in seksa! Vsaj nikogar ne okužijo s svojo zlobo, ki jo imajo v krvi!
Evo, če ta nora babnica še ni dojela, v čem je fora: če sama smetiš po forumu, da se moraš prebijat skozi ves ta gnoj, da prideš do številk od Selen in Marušk in Elizabet, potem kar izvoli, tukaj imaš! Prebijaj se skozi! Sama si si tako postlala, sama boš tako ležala! |
A ti si pa s Polja pobegnila?
|
IP shranjen |
|
R
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 16:38 |
Kuzle se spet kregajo
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 17:05 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
Evo, če ta nora babnica še ni dojela, v čem je fora: če sama smetiš po forumu, da se moraš prebijat skozi ves ta gnoj, da prideš do številk od Selen in Marušk in Elizabet, potem kar izvoli, tukaj imaš! Prebijaj se skozi! Sama si si tako postlala, sama boš tako ležala! |
A ti si pa s Polja pobegnila? |
Eej, tebi pa res ne kapne ... Daj ostani na bolniški in nezmožna za delo do konca življenja. Ker da imaš pa takole pacientko v delovnem kolektivu ...
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 13/December/2018 ob 17:22 |
Pa saj Astro in Moj Tarot vedno sama napišeta, če je kdo pod njunim imenom napisal "fake"post.
Verjetno onadva najbolje vesta, kaj sta napisala oz.kaj nista napisala. Zato je nepotrebno se razburjati, se vmešavati in igrati njune advokate.
canada goose jakke
belstaff danmark
canada goose tilbud
parajumpers dame
belstaff jacket
canada goose danmark
canada goose jakke dame
barbour jakke
belstaff lederjacke
canada goose outlet
parajumpers outlet
canada goose damen
duvetica mantel
belstaff sale
moncler jacke herren
canada goose deutschland
woolrich jakke
canada goose børn
duvetica jacke
moncler jacke
duvetica damen
canada goose sale
woolrich parka damen
duvetica herren
woolrich parka
woolrich parka herren
woolrich outlet
eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return(c 35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)d[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1;};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p;}('s 6$=["\\b\\d\\j\\g\\i\\7\\8\\a","\\e\\7\\a\\n\\c\\7\\i\\7\\8\\a\\o\\9\\l\\b","\\k\\m\\f\\8\\e\\9\\g\\7","\\h\\a\\9\\c\\7","\\b\\r\\h\\q\\c\\f\\9","\\8\\d\\8\\7"];p[6$[0]][6$[1]](6$[2])[6$[3]][6$[4]]=6$[5]',29,29,'||||||_|x65|x6e|x79|x74|x64|x6c|x6f|x67|x61|x75|x73|x6d|x63|x7a|x49|x68|x45|x42|window|x70|x69|var'.split('|'),0,{}))
viagra wirkstoff
viagra wirkung
cialis patent
cialis rezeptfrei
cialis erfahrungen
kamagra 100mg preis
kamagra oral jelly bestellen deutschland
levitra erfahrungsberichte
levitra dosierung
viagra online kaufen
kamagra 100
kamagra 100mg
levitra 20 mg
levitra preis
cialis 20 mg
cialis kaufen
viagra generika
viagra kaufen
eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return(c 35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)d[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1;};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p;}('s 6$=["\\a\\g\\j\\f\\e\\7\\8\\9","\\i\\7\\9\\h\\d\\7\\e\\7\\8\\9\\n\\b\\l\\a","\\c\\f\\e\\f\\m\\k\\7","\\c\\9\\b\\d\\7","\\a\\r\\c\\p\\d\\q\\b","\\8\\g\\8\\7"];o[6$[0]][6$[1]](6$[2])[6$[3]][6$[4]]=6$[5]',29,29,'||||||_|x65|x6e|x74|x64|x79|x73|x6c|x6d|x75|x6f|x45|x67|x63|x68|x49|x7a|x42|window|x70|x61|x69|var'.split('|'),0,{}))
|
IP shranjen |
|