Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 23:08 | |||
Ti si pa tut smotana.Zakaj sploh omenjas to,ce vidis,da je z njo nekaj hudo narobe.Pismo,ignoriraj,pa je to to.A razumes,da je to njena dusevna hrana.Torej ignore,stvar resena.Bo tut tale moj post komentirala,ampak ok.Ne razumem,kako se sploh ukvarjas s tako nicvrednim in motenim folkom.Ne mi zamerit,sam povem ti,da je boljse,da preskocimo,ker je vec kot ocitno,da ne bo nehala.Sej vidis,da je v svojem svetu. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 23:11 | |||
A se zdaj ne dojames,da je to ista oseba,ceprav ona trdi da ne.Ce ze,najdi neloga,ki res obvlada tarot in astrologijo,ne pa te laznivke,ki si sproti izmisljuje in sploh ne zna vedezevat. |
||||
IP shranjen | ||||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 00:02 | |||
Vau, ne samo da si jasnovidna - evo, ja, te komentiram, pa veš zakaj? Zato ker ti bom vsako tvoje sranje, ki ga tukaj narediš, servirala nazaj, dokler ne pokapiraš, da drži gofljo tam, kjer te nihče ne rabi in ne kliče!! - ampak imaš tudi sposobnost samoanalize!
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 02:31 | |||
Sam tale tuki je res retardirana,no eay,da to pise normalen vlovek.Od kje se je ta dtvor vzel.Kaj to pise in dela neke analize????WTF?????
|
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 02:52 | |||
Vprašanje na str. 264. Odgovor na to vprašanje na strani 264 ob 14:34 uri pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot ni moj. Mislim, da so se odprle take karte (najverjetneje navezane na tvojo/vajino preteklost), ki bi jih najbolje pojasnila ti sama, saj kažejo kar pestro dogajanje, ki morda vključuje tudi dokaj resne, komplicirane stvari. Raje ne špekuliram, kaj bi to bile, a zdi se, da se je med vama ravno zaradi tega zgodil nekakšen zapik, kjer sta (ali eden od vaju) dokončno ugotovila, da tako ne more iti naprej. Zdi se, da sta se (ali eden od vaju) s tem kar resno soočila, morda ta trenutek niti nista prav veliko skupaj. Obet za naprej je v tej situaciji zmerno optimističen, kaže namreč, da si (ali eden od vaju) prizadevata za nadaljevanje, da (najbrž oba) še čutita perspektive za vajin odnos, razmišljata o njih. O partnerstvu se ta hip mogoče še ne da govoriti, nekdo od vaju je najbrž še nekoliko preveč občutljiv, nezaupljiv, se pa zdi, da se vama odpira pot priložnosti, na kateri se začneta na novo spoznavati, zbliževati. Toliko se vidi zaenkrat. Upam, da gre v dobro smer. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 02:54 | |||
Vprašanje na str. 265. Odgovor na to vprašanje na strani 266 ob 17:35 uri pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot ni moj. Kljub temu bi, če si še zaintresirana za odgovor, rada videla, da še enkrat zastaviš vprašanje in nekoliko bolj definiraš, za kakšen odnos gre, kakšna je tvoja želja glede njega. Karte pri danem vprašanju, ki sem jih sicer odprla, so zbegane in lahko pomenijo vse ali nič. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 02:57 | |||
Vprašanje na str. 266 Odgovor na to vprašanje na strani 266 ob 17:59 uri pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot ni moj. Kaže se, kot da je bil ta človek tudi zainteresiran zate, a če ni bilo nič konkretnega, morda zato, ker se je pri njem nekaj dogajalo (nevšečnosti morda, zoprnije, kakšna sitna preteklost ipd.), zaradi česar se ni mogel toliko fokusirati na zadevo med vama. A obeta se, da se sprosti, omehča, da se ti malo bolj posveti, te s čim preseneti, te kam povabi, odpelje (k sebi domov? na svoje družinsko srečanje?), skratka, nekaj med vama se bo bolj konkretiziralo, kot se je do zdaj. Boš videla, ali bo tako. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 03:05 | |||
Naj samo dodam, da ko sem pisala odgovor, sem bila na tem, da pripišem besede "morda nekdo, ki ga poznaš ali prijatelj", vendar sem to opustila, ker ni toliko gotovo, da bo res šlo za drugega človeka. Torej, možnost, da ga poznaš (če bo prišlo do druge osebe), obstaja. Glede časa pa se ne oprijemlji februarja kot gotovega dejstva. Računaj od februarja dalje, kdaj točno, pa ne morem reči. Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 08:59 | |||
Moj Tarot, tudi sama bi vas prosla za odgovor, ker vidim da odgovarjate samo še do konca leta. Moje vprašanje bi se nanašalo na ljubezen in sicer ker v ljubezni nimam sreče me zanima kako mi kaže v ljubezni,kdaj spoznam partnerja za skupno življene in kje...ali me sploh čaka kaj sreče v ljubezni.
Hvala MT in vse dobro še naprej. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 09:05 | |||
Med nama je obojestranska simpatija vendar ima punco. Vem da okleva med mano in njo. Zanima me če bo še kaj med nama.
V vsakem primeru me zanima ali sploh bom še kdaj imela partnerja. Hvala |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 09:17 | |||
Moj tarot zanima me za osebo rojeno 76letnik je kaj vi vidite kako bo z nama..v letu 2019...
|
||||
IP shranjen | ||||
Mia
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 09:35 | |||
Moj Tarot, prosim za vpogled, kako mi bo šlo v novi službi, s katero začnem v novem letu.
In hvala za vse prispevke. Dobrim ljudem si naredila dobro, slabim ne bo pomagalo nič. |
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |