Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/December/2018 ob 15:33 | |
Moj Tarot, mene kako bo nadaljevanje s partnerjem potekalo? Se bova prisla skupaj? Se dobivama in kontatkirama en drugega, nic pa se ne vemo kako bo, zato me zanima kdaj priblizno se vidi? Naslednje leto ? Lp
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/December/2018 ob 17:52 | |
Ne da se mi iskat nazaj,da prilepim post,je prevec vsega.Torej,vprasala sem,ce bom sla decembra na operacijo.Moj tarot mi je zgresila,je napovedala,da grem decembra,pa ne bom sla.Tako da meni je kiksnila ze vsa tri vprasanja,ki sem jo vprasala.
|
||
IP shranjen | ||
Sarcasm
Gost |
Objavljeno: 15/December/2018 ob 17:59 | |
Ujej, kriminal! |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/December/2018 ob 18:44 | |
Ma ja, saj sta tudi še 2 napisali da je zgrešeno, pa je bil takoj napad. A če je zastonj, sploh pa učenje, je pa nezmotljivo? Lepo vas prosim... |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/December/2018 ob 20:03 | |
Ne razumem,zakaj se napada tiste,ki jim je astrotarot zgresila,saj je vendar forum temu namenjen.Ni pa ravno prijetno,da nekdo "trenira",pa trenira v prazno.Meni se to treniranje zdi bolj kot norcevanje nekoga,ki ima viska casa,brezposeln in se mal heca tuki na forumu,nekateri pa temu verjamejo.
Mah,tudi ce je zadtonj,me ne gane in mi absolutno nic ne pomeni,ce zgresi in v resnici nima pojma. Raje placam,kot pa da bi bila nek poskusni zajcek in da mi nekdo trobezlja neke bedarije.Ze astrotarotova interpretacija oz.odgovori so zmedeni,skupaj nametane neke "globoke misli",cist dvoumno brez neke poante.Ne vem,zakaj se rine in rine,ce ne zna.Simpl. Mi res ni jasno,da se ne cenite in toliko poudarjate,da gleda zastonj.In kaj si clovek lahko pocne z zastonj zgreseno napovedjo??? |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/December/2018 ob 22:32 | |
Če gledam komentarje od začetka ko sta začela napovedovat Astro in Moj Tarot, sta imela večino napovedi kar v redu, samo nekaj malega je bilo mimo. Ja če pa čitam komentarje od napovedi šlogarc, pa je obratno. Bolj malo jih kaj vidi prav, prav veliko komentarjev pa je negativnih, kjer šlogarce napovejo mimo in tako zmanipulirajo ubogi folk in zato je potrebno tudi kar mastno plačati.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/December/2018 ob 22:59 | |
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/December/2018 ob 01:07 | |
Vsak pač ima svoje mnenje in izkušnje. Tudi za mene sta astrologa bila dosti bolj realna kot šlogarce, kjer gre večina za nateg in jim gre v glavnem da sisajo denar.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/December/2018 ob 06:28 | |
Ti imas pomesane pojme.Nekaj malega???Meni osebno je zgresila vse,kar sem jo vprasala.Tudi ni vsak napisal feedbacka.Odgovori so cisti nesmisel,da ne ves,a je + ali -.Nekaj bluzi v prazno,olepsuje z nekimi butastimi primerjavami,skratka,bolano in mimo.Kdaj boste doumeli,da se ne gre za denar,ampak za dejansko napoved.Mi absolutno nic ne pomeni neka zastonj napoved,ce je vse zgreseno.Vcasih je boljse placat,pa vsaj ves,na cem si,pri astrotarotu pa samo neko bluzenje,neko nalaganje,ne sis,ne mis.Kaksno manipuliranje?Manipulirajo vsi,tako da spada zraven tudi astrotarot.Astrotarot nima poslihtanih niti osnov etike.Tko da ne pisat neumnosti.Prav astrotatot je najvecji manipulator,ki ima naiven folk za poskusne zajcke.Ne mores se it nekega vedezevanja,ce ne znas in nimas talenta.Meni osrbno je napisala take bedarije,zgresila celo osnovo,kr neki.Po moje astrotarot bolj uganjuje kot pa da bi dejansko imela neko znanje. |
||
IP shranjen | ||
samo vprašanje
Gost |
Objavljeno: 16/December/2018 ob 10:51 | |
Kje imaš ti zagotovilo,da ti tisti, kateremu plačaš (oziroma ti računa) zagotovo prav pove. Nimaš ga nikjer -nobeden na teh 090 linijah ali na mastno dragih osebnih obiskih ne daje zagotovila,da se bo zagotovo uresničilo kar so povedali. Niti eden. In potem se zgodi - ti raje plačaš, falirano napoved dobiš pa prav enako kot od tistih, ki jim ne plačaš. Pri tem so ti zadnji v prednosti, ker ti vsaj denarja niso pobrali za laži in falirane napovedi. |
||
IP shranjen | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 16/December/2018 ob 15:52 | |
Pozabila si povedat: Astro ti je pravilno napovedala, hahahahaha! |
||
IP shranjen | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 16/December/2018 ob 16:16 | |
Imaš pa res logiko stanovalka v Polju: raje plačaš, kot da ti zastonj zgreši? A bi povedala še, za kaj točno raje plačaš? Za Lejlo 150€, da ti fali na polno? Vsem, ki berejo forum, naj bo nekaj jasno: tale nira babnica "gostja" je spraševala ene in iste stvari, ona je bila tista, ki je spraševala in za bolniško in za operacijo (pa kar poglejte, kako se pretvarja, da ni bila ona!). Možno, da so bile napovedi zgrešene, ampak pomislite: dosledno so bile zgrešene točno za tole "gostjo", ki je najbolj zlobna, najbolj manipulativna, najbolj prostaška oseba, ki piše na ta forum! Ali se vam ne zdi, da tako slabi, pokvarjeni, podli osebi ne moreš napovedati ničesar "pravilno"? Toliko ene zlobe veje iz te babnice, da niti "pošteni" niti "fejk" vedeževalci ne morejo drugače, kot da ji z "napačno" napovedjo samo servirajo nazaj njeno grdo, umazano osebnost! Enostavno ne moreš drugače kot taki osebi vrniti slabo s slabim. Ima tako umazano, zlobno avro, da kar potegne k sebi vse slabo! In poglejte, kaj ta babnica sprašuje: samo odgovore ja in ne in to za najbolj butaste situacije. A bo bolniška ali ne bo, a bo operacija ali ne bo, a se bo prismodilo mleko ali ne bo. Zdaj pa pomislite, da ta babnica dejansko PLAČUJE na 090 in razne Lejle in Elizabete za to, da jih sprašuje, a bo šla na bolniško ali ne! In pomislite še to: kaj bi se zgodilo, če bi ji tarot napovedal prav? A mislite, da bi še tulila tukaj in zlivala svojo zlobo, češ naj spoka drugam? Aha, takrat bi pa spraševala naprej, bi bilo pa vse v redu, a ne! Kakšna dvoličnost! Kakšno hinavstvo! Kakšna podlost! Največja podlost je bila tista, ko je fejkala ime od Moj Tarot in vsem pisala o tem, kako jih ima desc samo za opravljanje potrebe in je vlak že odpeljal in on svobodno diha pa take! Noro! Se babnica verjetno sploh ne zaveda, da je povedala vse o sebi! O tem, kako je njo desc imel samo za opravljanje potrebe (čeprav mi je totalno nepojmljivo, da bi se kak desc hotel že s palico dotaknit take zlobne babure!). Pa kako jo je načevljal in se mu zdaj fučka zanjo, hahaha! In to stalno obtoževanje, da je Astro in Tarot ista oseba. Pa od kod to njej?? Pa da je iz Štajerske. Pa da je brezposelna? Kakšne blodnje! V resnici je pa tale babnica brezposelna, saj se samo po bolniških valja in visi tlele gor! Ne vem, zakaj bi ji morali verjet to, kar piše, glede na to, kako se ona sama pretvarja: zmerja "astrotarot" in v isti sapi jo sprašuje za svoje bolniške in operacije, podlo je objavljala svoje "odgovore" z nickom Moj Tarot, in zdaj ona trdi, da ji je "astrotarot" vse zgrešila. Ta babnica nima popolnoma nobene kredibilnosti, da bi ji verjeli, da zdaj govori po resnici, ko se pa že ves čas spreneveda in laže! Ta oseba je res psihično bolna in ni nobenega razloga, da bi ji kdo verjel! |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |