Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 16:22
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Ne da se mi iskat nazaj,da prilepim post,je prevec vsega.Torej,vprasala sem,ce bom sla decembra na operacijo.Moj tarot mi je zgresila,je napovedala,da grem decembra,pa ne bom sla.Tako da meni je kiksnila ze vsa tri vprasanja,ki sem jo vprasala.

Pozabila si povedat: Astro ti je pravilno napovedala, hahahahaha!

Astrotarot je ena oseba,to je ze v navadi,da je napoved vedno kontra,tko da to fejkanje astrotatota ni verodostojno.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 16:24

Originalno objavil(-a) Gost.ja

Ne da se mi iskat nazaj,da prilepim post,je prevec vsega.Torej,vprasala sem,ce bom sla decembra na operacijo.Moj tarot mi je zgresila,je napovedala,da grem decembra,pa ne bom sla.Tako da meni je kiksnila ze vsa tri vprasanja,ki sem jo vprasala.

Pozabila si povedat: Astro ti je pravilno napovedala, hahahahaha!

Astrotarot je ena oseba,to je ze v navadi,da je napoved vedno kontra,tko da to fejkanje astrotatota ni verodostojno.

Ti se pa lažeš, da ti je zgrešila!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 17:41
moj tarot cakam na odgovor kako bo v letu 2019 z osebo rojeno 76leta...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 17:49
Dolgočasno je že to kreganje zares. Brezvezno. vrnimo se raje k vedeževanju. Ima katera kakšne novejše izkušnje v ljubljani ali okolici?
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 18:20

Dolgočasno je že to kreganje zares. Brezvezno. vrnimo se raje k vedeževanju. Ima katera kakšne novejše izkušnje v ljubljani ali okolici?

A zdaj, ko je razkrinkano, da si lagala glede bolnišk in operacij in blatila, je pa brezveze? Pa še sama si začela to kregarijo! Tarot se že nekaj časa ni oglasila, a poglej ti to: v soboto v večernih urah slavnostna objava, kako ti je zgrešila??! Kajne, ker informacijo o operaciji si dobila v soboto ob šestih zvečer! Daj daj, pokvarjena si v dno duše! Ti kar nabiraj kilometrino v okolici Ljubljane, hahaha! Ti jo verjetno bolniška krije, a ne, lenoba lena izkoriščevalska brezdelna!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 19:21
ojej, umiri se. Jaz pa res nimam veze z vašimi prepiri in se ne bom postavlala na nobeno stran, ker me niti ne zanima za kaj v teh prepirih sploh kokodakate.
Želim samo, da na forumu  obravnavamo  izkušnje z vedeževalkami, za kar je namen tega foruma.Nasmeh
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 19:30

ojej, umiri se. Jaz pa res nimam veze z vašimi prepiri in se ne bom postavlala na nobeno stran, ker me niti ne zanima za kaj v teh prepirih sploh kokodakate. Želim samo, da na forumu  obravnavamo  izkušnje z vedeževalkami, za kar je namen tega foruma.

Ja lej, nora babnica na vse svete trdi, da sta Astro in Tarot ena in ista oseba. Seveda je ona to podprla s 1001 dokazom, a ne. Torej, ti si ista oseba. In se ne pretvarjaj.
Pa dokaži, če moreš.

Aja, pa forum. Namenjen je zmerjanju in pljuvanju s strani ene in iste osebe. Izvoli, prečekiraj za nazaj. Kdo največ pljuva? Kdo se stalno vmešava? Kdo stalno blati, kritizira, tuli, svinja? Ta forum bo normalen samo takrat, ko bo nora babnica v narkozi. Upam, da tam ostane čim dlje.
Gostjaaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostjaaa Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 21:30
Pozdravljeni. Kaksne nove izkusnje s Seleno ?
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 22:23
selena mi je zgresila ze 2 krat.lp
Gostjaaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostjaaa Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 22:28
Originalno objavil(-a) ss

selena mi je zgresila ze 2 krat.lp

Koga pa priporocas ? Lp

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2018 ob 23:28
Originalno objavil(-a) Gostjaaa

Pozdravljeni. Kaksne nove izkusnje s Seleno ?

Pri njej sem bila že 4x. Prezadovoljna. Res pa je, da jaz h vsaki grem samo osebno. Teh 090 ne maram. V živo vsaj vidiš ali ima kaj pojma ali ne. Meni do sedaj v razmaku štirih let niti enkrat ni falila. Za mene ena redkih ta pravih.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 01:43
Dve vprašanji na straneh 272 in 276:
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj Tarot,
prosila bi če mi lahko pogledate za fanta (D, 27.11.1976), kaj se mu plete po glavi. Vezo sva imela enkratno, super ljubeč odnos... Določene težave v službi so naju tudi pripeljale do konflikta in me zanima kako, oz če bova nadaljevala to zgodbo?
Hvala
Lp

Originalno objavil(-a) Gostja

a lahko se meni odgovorite stran 273 oseba na crko d...kako vidite v letu 2019

Vprašanj o osebi D. je bilo kar nekaj, na eno sem odgovorila na strani 279. Če sta zgornji vprašanji od iste osebe, potem velja odgovor na str. 279.

Lep pozdrav!
MT
***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.***
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide