Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 07:17
Klicala Milko na 090 4405.Povedala točno tako kot je v resnici.Nato se je to zgodilo in bilo točno tako kot je napovedala.kot da bi bila zraven.Kakšbe pa imate vi izkušnje z njo?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 08:22
Tudi meni je prav vidla. Klicala pred pol leta. časovno je bilo za kaki mesec narobe, da sm imela srečanje, ampak sem bila zadovolna z njo, ker se je dogodek le zgodil.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 09:32
Mene pa zanima kako vam je uspelo Seleno dobiti? Jaz jo že pol leta kličem na 090, ali ima zasedeno, ali je pa nedosegljiva. Kako vam je pa gledala zastonj? Ima tudi navadno številko?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 11:48
Originalno objavil(-a) Gostja

Mene pa zanima kako vam je uspelo Seleno dobiti? Jaz jo že pol leta kličem na 090, ali ima zasedeno, ali je pa nedosegljiva. Kako vam je pa gledala zastonj? Ima tudi navadno številko?

Jo je vcasih res tezko dobit,si je treba vzet cas,da pride do telefona.Jaz sem jo parkrat uspela dobit,takrat je videla v nulo.Letos poleti sem bila pri njej osebno,glavne stvari je videla,nekaj tudi zgresila.Tako da 100% ni nihce,to itak vemo.Stevilka:051 755 826
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 11:57
Originalno objavil(-a) gostja

Jo je vcasih res tezko dobit,si je treba vzet cas,da pride do telefona.Jaz sem jo parkrat uspela dobit,takrat je videla v nulo.Letos poleti sem bila pri njej osebno,glavne stvari je videla,nekaj tudi zgresila.Tako da 100% ni nihce,to itak vemo.Stevilka:051 755 826

Hvala lepa.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 12:44
Tudi meni je prav vidla. Klicala pred pol leta. časovno je bilo za kaki mesec narobe, da sm imela srečanje, ampak sem bila zadovolna z njo, ker se je dogodek le zgodil.   Ali si to gosta mislila za Milko?
Katja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 13:23
Naj še jaz pohvalim tole Milko.Imam prijatco ,ki ji je skoz govorila,da bo veliko potovala,videla cel svet.Zgodilo se je da je odpotovala in dobila taksno sluzbo ki veliko potuje.Res je imela do potankosti prav.Bil pa je res časovni zamik.Tak,da jo kr priporocam.Pri meni pa še ni čas za uresničitev.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 15:00
Men je bila dobra tut Cvetka,za podrocje ljubezni je res razturala,videla res v nulo.Klicala sem jo ravno takrat,ko sem sla od Milice iz Sezane ki je tut imela prav.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 22/December/2018 ob 21:36
Originalno objavil(-a) gostja

Men je bila dobra tut Cvetka,za podrocje ljubezni je res razturala,videla res v nulo.Klicala sem jo ravno takrat,ko sem sla od Milice iz Sezane ki je tut imela prav.

Kličeš drugo vedeževalko, ko še vrat nisi zaprla od prve vedeževalke??? Ti si bolna. Umsko bolna.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/December/2018 ob 14:38
Spoštocana moj tarot to nista ista vorašanja gre se za razlucni osebi. Moje prašanje je to prvo dolgo, nisem dobila se odgovora. Hvala lepa za trud.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/December/2018 ob 14:41
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Dve vprašanji na straneh 272 in 276:

Moj Tarot,
prosila bi če mi lahko pogledate za fanta (D, 27.11.1976), kaj se mu plete po glavi. Vezo sva imela enkratno, super ljubeč odnos... Določene težave v službi so naju tudi pripeljale do konflikta in me zanima kako, oz če bova nadaljevala to zgodbo?
Hvala
Lp

a lahko se meni odgovorite stran 273 oseba na crko d...kako vidite v letu 2019

Vprašanj o osebi D. je bilo kar nekaj, na eno sem odgovorila na strani 279. Če sta zgornji vprašanji od iste osebe, potem velja odgovor na str. 279.

Lep pozdrav!
MT
***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.***

Spoštovani to nista isteosebe ampak razlicne. Moje vorasanje je prvo, drugo prasanje ste pa podali odgovor na prejsnih straneh.
Hvala za trud.
Lp
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 23/December/2018 ob 19:00

Spoštovani to nista isteosebe ampak razlicne. Moje vorasanje je prvo, drugo prasanje ste pa podali odgovor na prejsnih straneh.
Hvala za trud.
Lp

Preveri še, ali je na strani 285 odgovor na tvoje vprašanje. Vprašanje glede osebe na D. in letnik 76 ter za leto 2019 je bilo namreč večkrat zastavljeno, zato ne vem, katero sodi kam.

Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide