Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 07:17 | ||
Klicala Milko na 090 4405.Povedala točno tako kot je v resnici.Nato se je to zgodilo in bilo točno tako kot je napovedala.kot da bi bila zraven.Kakšbe pa imate vi izkušnje z njo?
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 08:22 | ||
Tudi meni je prav vidla. Klicala pred pol leta. časovno je bilo za kaki mesec narobe, da sm imela srečanje, ampak sem bila zadovolna z njo, ker se je dogodek le zgodil.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 09:32 | ||
Mene pa zanima kako vam je uspelo Seleno dobiti? Jaz jo že pol leta kličem na 090, ali ima zasedeno, ali je pa nedosegljiva. Kako vam je pa gledala zastonj? Ima tudi navadno številko?
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 11:48 | ||
Jo je vcasih res tezko dobit,si je treba vzet cas,da pride do telefona.Jaz sem jo parkrat uspela dobit,takrat je videla v nulo.Letos poleti sem bila pri njej osebno,glavne stvari je videla,nekaj tudi zgresila.Tako da 100% ni nihce,to itak vemo.Stevilka:051 755 826 |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 11:57 | ||
Hvala lepa. |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 12:44 | ||
Tudi meni je prav vidla. Klicala pred pol leta. časovno je bilo za kaki mesec narobe, da sm imela srečanje, ampak sem bila zadovolna z njo, ker se je dogodek le zgodil. Ali si to gosta mislila za Milko?
|
|||
IP shranjen | |||
Katja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 13:23 | ||
Naj še jaz pohvalim tole Milko.Imam prijatco ,ki ji je skoz govorila,da bo veliko potovala,videla cel svet.Zgodilo se je da je odpotovala in dobila taksno sluzbo ki veliko potuje.Res je imela do potankosti prav.Bil pa je res časovni zamik.Tak,da jo kr priporocam.Pri meni pa še ni čas za uresničitev.
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 15:00 | ||
Men je bila dobra tut Cvetka,za podrocje ljubezni je res razturala,videla res v nulo.Klicala sem jo ravno takrat,ko sem sla od Milice iz Sezane ki je tut imela prav.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 22/December/2018 ob 21:36 | ||
Kličeš drugo vedeževalko, ko še vrat nisi zaprla od prve vedeževalke??? Ti si bolna. Umsko bolna. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/December/2018 ob 14:38 | ||
Spoštocana moj tarot to nista ista vorašanja gre se za razlucni osebi. Moje prašanje je to prvo dolgo, nisem dobila se odgovora. Hvala lepa za trud.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/December/2018 ob 14:41 | ||
Spoštovani to nista isteosebe ampak razlicne. Moje vorasanje je prvo, drugo prasanje ste pa podali odgovor na prejsnih straneh. Hvala za trud. Lp |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/December/2018 ob 19:00 | ||
Preveri še, ali je na strani 285 odgovor na tvoje vprašanje. Vprašanje glede osebe na D. in letnik 76 ter za leto 2019 je bilo namreč večkrat zastavljeno, zato ne vem, katero sodi kam. Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |