Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Ss
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 10:12 | |
Selena je sama napovedala tipa v aprilu (ceprav sem jaz imela cisto drugo vprasanje). Nevem kaj bi bilo tukaj nepomembno. Za sprasevalca je vse pomembno kar vprasa , zato vprasa. Glej katera je dobra si vprasala? Meni najboljsa je bila misa. Skoda da je vec ni. Vse ostalo je tak tak..nekaj trofi nekaj pa mimo. Oziroma nekaj prav napove , nekaj narobe. Ali pa se stvar uresnici cez nekaj let.
|
||
IP shranjen | ||
T
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 10:14 | |
Jeznorita opet na pohodu....
|
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 10:25 | |
Čeprav nas Moj Tarot s koncem leta zapušča, za kar smo mu seveda hvaležni za njegov trud. Ostaja pa še naprej upam Astro, ki bo sicer jeznim ženičkam šlogarcam delal še naprej sive lase, ostalim pa seveda zadovoljstvo za realne napovedi Seveda bodo zdaj nekatere živčne šlogarce zagnale vik in krik kot napr. tista, ki je danes zjutraj z velikimi črkami vreščala in kričala. Upam, da so jo že ustrezno pomirili, he, he.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 10:35 | |
|
||
IP shranjen | ||
Alenka
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 10:57 | |
Pozdravljene
mene pa zanimajo Vaše izkušnje z Urošem iz Maribora. Kolegica je navdušena nad dogodkom, ker ji ga je napovedal v uro natančno. Prosim za Vaše izkušnje, lepa hvala. |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 11:20 | |
Alenka ali lahhko malo več o Urošu ali je morda to Uroš Vid ali lahko daš kakšen kontakt od njega
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Uros ki je na vozicku ? Ali se kater drug uros obstaja ? Lp |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Uros Vid je samo preko maila ali fb mislim da.
Ta ni iz maribora |
||
IP shranjen | ||
za alenko
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 12:34 | |
kako deluje ta uros iz maribora? lp
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 12:46 | |
Ti po moje sanjas te tvoje zenicke.Je una z velikimi crkami cist prav napisala.Astrotarot bo tut po novem letu gnojila tule po forumu.Ce pa mislis,da se vedezevalke sekirajo,pa si res uboga na umu.Verjetno niti ne vejo za astrotarot,poleg tega,se nobena normalna vedezevalka ne bo sekirala za cca 2 ali 3 osebe,ki vedno sprasujejo tle.Ena bejba enostavno ne kapira o neki vozniski,druga zeli otroka s tipom,s katerim ni skupaj,ena pa sprasuje za neko bolnisko ali upokojitev.Ze imas ti sive lase,ko se tko sekiras za druge. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 13:04 | |
Hihihi samo res! 👏👏👏 |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 28/December/2018 ob 13:26 | |
Mira mimo, selena in bojan sta pa edina, ki dejansko vidita stvari. Vsaj pri meni je tako. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |