Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 21:02
Bi lahko bilo v januarju potemtakem? Hvala vam
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 22:37
Astrotarot je vse zlagano
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 00:52
Originalno objavil(-a)

Moj Tarot zanima me ali bom kdaj iimela otroka? hvala

Vprašanje na str. 293.
Kot prvo lahko rečem, da se je karta otroka odprla. Obdana pa je skoraj s samimi kartami, ki nakazujejo čakanje. To čakanje se ne zdi pasivno, saj ga zaznamuje močan odtenek, da je 'vse že pripravljeno', le odločiti se je treba. Zdi se, da vprašanje otroka pri tebi ne bo tako enostavno: kljub pripravljenosti in pričakovanosti se morda znajdeš v situaciji, kjer boš morala ali precej stvari še premisliti ali pa se boš obotavljala, morda tudi zato, ker spodbuda (za otroka) pride ali nepričakovano, ali morda od osebe oz. v trenutku, ki ti vzbuja pomisleke, ali pa na način, ki ti ni poznan, ni domač oz. se ti bo zdel drugačen od pričakovanega. Sama poznaš svoje okoliščine, zato morda lahko slutiš, kakšna vprašanja, dileme se ti znajo pojaviti. Kot sklep lahko po kartah rečem, da se realno, resno soočiš z možnostjo za otroka, torej ne boš samo upala in čakala, ampak se ti bo zares, konkretno zgodilo, da imaš odločitev v svojih rokah. Tu pa se karte zaenkrat ustavijo in ne povedo, kakšna bo ta tvoja odločitev.

Upam, da se uredi na najboljši način.
Lep pozdrav!
MT
***Na željo uporabnic foruma podaljšujem odgovore na vprašanja do februarja 2019.***
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 00:54
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,zanima me,če bo moj partner kdaj ljubeč do mene,če mu je vse drugo bolj pomembno od mene.

Vprašanje na str. 293.
Nekaj kart se je dobro prileglo opisu tvojega moža - "vse drugo pomembno, domači pa na hladnem". Po kartah se zdi, da je tvoj mož precej prepričan v svoje 'promocijske' sposobnosti, v smislu, da nerad izpusti priložnosti, da se izkaže. Morda ima občutek, da mu 'življenjski sokovi' pojenjujejo ali da je v nevarnosti, da se to zgodi (če bi npr. predolgo ostal pri eni stvari). Zato mu je, kot kaže, pomembno vse, kar ga stimulira, partnersko pa se zdi, da ostaja le še tehnično v odnosu, morda po sili razmer, zaradi okoliščin ali pač po inerciji. Karte za naprej bolj kažejo v smeri nasveta ali mnenja, kaj bi se dalo storiti, in pravijo, da z njegove strani 'biti ljubeč' ni dovolj, kot da si sam ne zna predstavljati, kaj bi to pomenilo (mogoče ti bo glede tega zanimivo, če še nisi, prebrati knjigo "Pet jezikov ljubezni", vsaj za prvo silo za nadaljnji razmislek). Zanj, se zdi, sta aktualni le dve opciji: ali strast (bolj 'divja' ljubečnost, več adrenalina, več norosti, spozabe, eksperimenta) ali totalen umik v delo, zlasti ko gre za uveljavljanje navzven. Karte nakazujejo, da boš/bosta morala iskati ravnovesje med tema dvema poloma in nekako najti pravo težišče, točko, s katere bo s tvoje strani zadeva še izgledala 'ljubeče', z njegove pa še 'dovolj divje'. Samo od sebe pa se najbrž ne bo tako uredilo.

Upam, da vama uspe v pravi smeri.
Lep pozdrav!
MT
***Na željo uporabnic foruma podaljšujem odgovore na vprašanja do februarja 2019.***
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 06:46
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a)

Vprašanje na str. 293.
Kot prvo lahko rečem, da se je karta otroka odprla. Obdana pa je skoraj s samimi kartami, ki nakazujejo čakanje. To čakanje se ne zdi pasivno, saj ga zaznamuje močan odtenek, da je 'vse že pripravljeno', le odločiti se je treba. Zdi se, da vprašanje otroka pri tebi ne bo tako enostavno: kljub pripravljenosti in pričakovanosti se morda znajdeš v situaciji, kjer boš morala ali precej stvari še premisliti ali pa se boš obotavljala, morda tudi zato, ker spodbuda (za otroka) pride ali nepričakovano, ali morda od osebe oz. v trenutku, ki ti vzbuja pomisleke, ali pa na način, ki ti ni poznan, ni domač oz. se ti bo zdel drugačen od pričakovanega. Sama poznaš svoje okoliščine, zato morda lahko slutiš, kakšna vprašanja, dileme se ti znajo pojaviti. Kot sklep lahko po kartah rečem, da se realno, resno soočiš z možnostjo za otroka, torej ne boš samo upala in čakala, ampak se ti bo zares, konkretno zgodilo, da imaš odločitev v svojih rokah. Tu pa se karte zaenkrat ustavijo in ne povedo, kakšna bo ta tvoja odločitev.

Lep pozdrav!
MT

Ja, čakanje je že celo večnost, ker se je nekdo drug obotavljal. Če bi bilo od mene odvisno, bi otroka imela že zdavnaj.
To kar si opisala o čakanju itd. so besede in dejanja moškega, ki je zavlačeval v nedogled.
No, ta moški ni več opcija že lep čas ne.
Moj tarot, to kar si opisala je točno, ampak se je vse že zgodilo.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 06:52
Originalno objavil(-a) gost

Originalno objavil(-a)

Vprašanje na str. 293.

Lep pozdrav!
MT

Ja, čakanje je že celo večnost, ker se je nekdo drug obotavljal. Če bi bilo od mene odvisno, bi otroka imela že zdavnaj.
To kar si opisala o čakanju itd. so besede in dejanja moškega, ki je zavlačeval v nedogled.
No, ta moški ni več opcija že lep čas ne.
Moj tarot, to kar si opisala je točno, ampak se je vse že zgodilo.

edino, da dodam še v tem pogledu odločitev ni moja oz. na meni. če bi bila zgolj na meni, bi otrok zdavnaj že bil.
Kakšen pa bo razplet v prihodnosti, torej je otrok kdaj bo, če mi je namenjen in kdaj.
btw. zakaj karte kažejo preteklost, ki jo ti interpretiraš kot prihodnost, ki se bo šele zgodila? Zakaj do tega pride?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 08:27

Astro in Moj Tarot. V četrtek imam razgovor za novo delovno mesto. Ali dobim službo?
Hvala.

Da. Po kartah naj bi bil razplet pozitiven, torej da te razgovor 'posadi' na delovno mesto. Morda se je pokazalo nekaj stresa, strahu, negotovosti, npr. trema pred razgovorom, mogoče si te bo kdo na razgovoru malo privoščil, mogoče trema, napetost zaradi konkurence (drugih kandidatov), a škodljivo naj to ne bi bilo za končni izid. Če se ne uresniči, se ne morem izgovarjati.

Upam, da gre dobro!
Lep pozdrav!
MT

Sporočam izid. Službe do danes še nisem dobila. Drugi krog se je že začel, jaz pa nisem prejela niti odgovora, kaj šele povabila.
Toliko od mene.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 08:41

Moj tarot, prosim če mi lahko pogledate glede mojega partnerja. Je na antidepresivih, kako kaže glede intime. Nima nobene želje, ali se to kaj spremeni? Res me zanima. Hvala!

Moj tarot, lahko še meni odgovor iz decembra? Hvala

Spregledala ste me že nekajkrat, odgovarjate vsem za mano...?
MMA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom MMA Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 09:12
Zdaravo, prosila bi za kontakt Damire iz Črnuč... Hvala lepa
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 11:18
Originalno objavil(-a) MMA

Meni je ona čist vse zgrešila. Napovedala uspeh v biznisu, pa sem morala zapret firmo. Napovedala poroko s takratnim partnerjem, pa sva se razšla. Napovedala selitev in nakup stanovanja, pa bom izgleda večni podnajemnik, saj sredstev ni. Damira izguba časa in denarja. Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 11:36

Originalno objavil(-a) MMA

Meni je ona čist vse zgrešila. Napovedala uspeh v biznisu, pa sem morala zapret firmo. Napovedala poroko s takratnim partnerjem, pa sva se razšla. Napovedala selitev in nakup stanovanja, pa bom izgleda večni podnajemnik, saj sredstev ni. Damira izguba časa in denarja. Lp

Kako lahko reces kaj takega.Zate,te popolnoma razumem.Ampak mogoce pa komu drugemu sede.Ni ravno fer reci nekaj takega.Ce je zgresila tebi,ni nujno,da bo tudi drugim.Jaz sem jo klicala lani,pa je bila bolna,sem se ravno zelela posloviti,pa mi je rekla,no,poglejva na brzino.Meni je bila ful vredu,takrat res videla v nulo.Stevilko sem pa po pomoti izbrisala,ker sem zbrisala njo,namesto nekoga drugega,ki je bil na D,pac na zalost prehitri prsti.
Gostja,ki pa zeli njeno cifro,bi ji pa jo dala z veseljem,ce bi jo se imela.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 11:46

Astro in Moj Tarot. V četrtek imam razgovor za novo delovno mesto. Ali dobim službo?
Hvala.

Da. Po kartah naj bi bil razplet pozitiven, torej da te razgovor 'posadi' na delovno mesto. Morda se je pokazalo nekaj stresa, strahu, negotovosti, npr. trema pred razgovorom, mogoče si te bo kdo na razgovoru malo privoščil, mogoče trema, napetost zaradi konkurence (drugih kandidatov), a škodljivo naj to ne bi bilo za končni izid. Če se ne uresniči, se ne morem izgovarjati.

Upam, da gre dobro!
Lep pozdrav!
MT

Sporočam izid. Službe do danes še nisem dobila. Drugi krog se je že začel, jaz pa nisem prejela niti odgovora, kaj šele povabila.
Toliko od mene.

Dragi naivni folk,kdaj boste koncno skontali,da je astrotarot totalen nateg.Ce ima nekdo cisto vest,ne bo lagal in vedezeval po dvema razlicnima nickoma,oseba pa je ista.Zdaj kao glumi carico in zacenja ona postavljat pogoje,kako dolgo bo na tem forumu se gnojila s svojimi kretenizmi.Milijonkrat lahko recem astrotarot,pa lahko ta brezposelna ignorantska lenoba visi tukaj se do leta 3000.Ce ji je fajn nategovat folk,ok.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide