Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 12:40
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) MMA

Zdaravo, prosila bi za kontakt Damire iz Črnuč... Hvala lepa

Meni je ona čist vse zgrešila. Napovedala uspeh v biznisu, pa sem morala zapret firmo. Napovedala poroko s takratnim partnerjem, pa sva se razšla. Napovedala selitev in nakup stanovanja, pa bom izgleda večni podnajemnik, saj sredstev ni. Damira izguba časa in denarja. Lp

Kako lahko reces kaj takega.Zate,te popolnoma razumem.Ampak mogoce pa komu drugemu sede.Ni ravno fer reci nekaj takega.Ce je zgresila tebi,ni nujno,da bo tudi drugim.Jaz sem jo klicala lani,pa je bila bolna,sem se ravno zelela posloviti,pa mi je rekla,no,poglejva na brzino.Meni je bila ful vredu,takrat res videla v nulo.Stevilko sem pa po pomoti izbrisala,ker sem zbrisala njo,namesto nekoga drugega,ki je bil na D,pac na zalost prehitri prsti.
Gostja,ki pa zeli njeno cifro,bi ji pa jo dala z veseljem,ce bi jo se imela.

Kako, kako lahko rečem kaj takega? Ta forum je za izmenjavo izkušenj in to sem napisala. MOJO izkušnjo sem napisala, v čem je problem?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 12:52
Ljudje bodo že sami odločali, koga bodo kontaktirali brez tvojih vsiljivih nasvetov.  In vsak ima pravico, da sodeluje na tem forumu in to tako dolgo, kot sam hoče.Če pa sta astrologa nateg, so pa  šlogarce še večji nateg, za katerega je pa treba še tudi kar mastno plačati.   Pomežik
MMA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom MMA Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 13:06
hvala lepa za vaša mnenja. bila sem tudi sama že 2x pa je bila super, ne vem pa kam sem dala številko.
hvala
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 15:12

Meni je ona čist vse zgrešila. Napovedala uspeh v biznisu, pa sem morala zapret firmo. Napovedala poroko s takratnim partnerjem, pa sva se razšla. Napovedala selitev in nakup stanovanja, pa bom izgleda večni podnajemnik, saj sredstev ni. Damira izguba časa in denarja. Lp

Kako lahko reces kaj takega.Zate,te popolnoma razumem.Ampak mogoce pa komu drugemu sede.Ni ravno fer reci nekaj takega.Ce je zgresila tebi,ni nujno,da bo tudi drugim.Jaz sem jo klicala lani,pa je bila bolna,sem se ravno zelela posloviti,pa mi je rekla,no,poglejva na brzino.Meni je bila ful vredu,takrat res videla v nulo.Stevilko sem pa po pomoti izbrisala,ker sem zbrisala njo,namesto nekoga drugega,ki je bil na D,pac na zalost prehitri prsti.

Bipolarna motnja v vsem svojem sijaju!

Tipično za mejne motence: ni daleč od tega, ko je ta pacientka "gostja" kričala, kako sta ji falili Selena in Lejla, da ne govorimo o tem, kakšno vulgarnost, značilno za ljudi iz nizkih slojev, je bruhala po Sari Memić ... potem ti pa z nedolžno faco začne stavek: "Kako lahko reces kaj takega".

A zdaj na forumu vidite, s kakšno pacientko, mejno motenko, bipolarno shizofreničarko imate opravka? Da ne govorimo o tem, kakšen umsko moten bes jo stresa glede Moj Tarota. A zanjo pa ne bo napisala: "Kako lahko reces kaj takega"? Zgornja izkušnja s to Damiro je kristalno jasna, da bolj ne bi mogla biti: falila kompletno. In forumašica je še konkretno povedala, kaj vse je bilo faljeno. Ampak ne, pacientka, mejna motenka "gostja" naenkrat trdi, da ni fer govoriti, da vedeževalka zgreši. Mislim ... a se vam, drugim normalnim forumašicam, to zdi umsko normalno? Dolge strani na tem forumu so popisane s kričanjem te motene "gostje", kako so ene vedeževalke gnoj in lažejo ("lažejo"??? Kako pa vedeževalka lahko laže? Kakšna neinteligentna, otročja trditev!) in pojma nimajo in fejkajo in vse falijo - pa čeprav imajo drugi izkušnje, da so jim zadele! Potem pa, ko nekdo drug napiše izkušnjo, da je Damira vse kompletno falila, se ti pa ta ista pacientka "gostja" oglasi z: "Kako lahko reces kaj takega"??? Ta ista pacientka "gostja", ki na desetinah strani kriči, kako so nekatere vedeževalke gnoj pa falile pa pojma nimajo! Zdaj pa kar naenkrat: "Kako lahko reces kaj takega"?!!

Ta oseba je zares umsko prizadeta! In vsakič ko se oglasi, to dokaže! Zdaj imate tukaj zgoraj še en dokaz! To je čista psihična motnja!
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 15:24

Kako, kako lahko rečem kaj takega? Ta forum je za izmenjavo izkušenj in to sem napisala. MOJO izkušnjo sem napisala, v čem je problem?

Nima smisla spraševat to umsko motenko, "v čem je problem". Problem je v njej. Ta ženska je mejna osebnostna motnja. Zdaj si se lahko na častni koži prepričala. Cele strani imaš, kjer ta motenka kriči, da je ta forum namenjen izmenjavi izkušenj in podi druge stran, potem pa napišeš izkušnjo, kot si jo ti, te pa napade, češ "Kako lahko reces kaj takega". Saj ti pravim, ženska je popolnoma umsko neuravnovešena. Če se spomniš, kakšno vulgarno gnojnico je pisala o Sari Memić! Tako govorjenje, da ga še med kosovskimi gastarbajterji ni! Totalno v podnu, še nižje od najnižjih slojev! A zdaj ti ona napiše: "Kako lahko reces kaj takega"! Same sebe pa ne more tega vprašati, a ne! Sploh kako lahko napiše kaj takega, kar je pisala o tisti Sari Memić! Tisto ji je bilo pa v redu, a ne! Tisto lahko rečeš, ja. Ko pa poveš svojo izkušnjo in konkretno pokažeš, kako je Damira vse kompletno falila, pa: "Kako lahko reces kaj takega"

Ženska je popolnoma zblojena! Če pomislimo, da bi takale lahko bila kje zaposlena ... noro! Kolektiv razpade v trenutku in firma se potopi! Na srečo je ona sama brezposelna, živi od kake podpore, ki jo zagoni za vedeževalke, saj za kaj drugega ji potem itak ne ostane, ker lajfa več kot očitno nima totalno nobenega. So pa takile motenci dejansko v družbi med ljudmi! Živa katastrofa!
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 15:25
Da popravim zgoraj, se mi je zatipkalo: o tej motenki si se zdaj lahko na lastni koži prepričala. Žal.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 16:41
Včeraj sem spoznala Bojana v živo, ker že komuniciram z njim nekaj časa in moram reči, da je za mene res najboljši. Prav tako nisem mogla verjeti, kako tip zgleda. Tako da, glede na pozitivne kritike, ki jih ima tukaj, se definitivno zraven podpišem. Pri Damiri sem pa bila pred približno 2 leti in poleg cele abecede nisem dobila nič drugega, žal. Mogoče pa komu drugemu sede.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 17:21

Včeraj sem spoznala Bojana v živo, ker že komuniciram z njim nekaj časa in moram reči, da je za mene res najboljši. Prav tako nisem mogla verjeti, kako tip zgleda. Tako da, glede na pozitivne kritike, ki jih ima tukaj, se definitivno zraven podpišem. Pri Damiri sem pa bila pred približno 2 leti in poleg cele abecede nisem dobila nič drugega, žal. Mogoče pa komu drugemu sede.

Sem 100procentna, da bo umska motenka bipolarka "gostja" zdaj hotela za vsako ceno v živo k Bojanu! In bo upala, da bo dobila še kaj več od njega, vsaj seks, ki ga že dolgo nima, ker jo vsi načevljajo, pacientko! Zdaj bo sigurno obletavala tega Bojana, že tko ga kliče vsak dan. Če Bojan to bere, naj se pripravi, ker obupanka je motena in totalno že izsušena tam spodaj, zato se ji pa že kisa v glavi.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 17:37
Daj umiri se že enkrat koka "bomba tika taka", saj te bo razneslo. in končaj že enkrat primitivni dialog z jeznorito, saj postaja že dolgoćasno.
Ta forum je za vedeževanje ne pa za vajine psihonebuloze.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 18:27
Jaz pa imam svoj intuitivni občutek, da se Bojan nadvse trudi z vsemi možnimi načini in hvalnicami si delati reklamo tukaj gor, upajoč na stranke, da bi le poklicale.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 18:34

Daj umiri se že enkrat koka "bomba tika taka", saj te bo razneslo. in končaj že enkrat primitivni dialog z jeznorito, saj postaja že dolgoćasno. Ta forum je za vedeževanje ne pa za vajine psihonebuloze.

Veliiiika verjetnost je, da si to spet kar ti sama napisala, bipolarka.

Je pa tudi res, da ko se postaviš po robu umsko motenemu bipolarnemu človeku z mejno osebnostno motnjo, je velika verjetnost, da boš pri ljudeh ti izpadel grd in zatežen, pa čeprav na tem forumu ta motena bipolarna pacientka že od samega začetka bruha in serje povsod in po vsakem! Ironija je, da se ljudje na tako pacientko navadijo, ona se ne poboljša in ne razume osnovnih pravil civilizirane komunikacije, ampak vsi jo kar tolerirajo. Potem pa želiš takemu sranju narediti konec, si pa ti vsega kriv in hočejo tebe napoditi! V realnem življenju je to ful bridko!

Tule pa je lepo forum. In zato ne: ne bom nehala! Imam namen, da jeznorito dokončno zbrcam dol s foruma, da se nikoli več ne oglasi, plan B pa je, da pri jeznoriti sprovociram tako močne napade bipolarne motnje, da se ji bo od prevelkega besa in gneva dokončno zmešalo in ne bo več sposobna pisat sem gor.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2019 ob 18:35
Je probal kdo kak email reading iz te strani http://www.psychicsisters.co.uk?

<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide