Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 01:22
Originalno objavil(-a) S

Ja brez vozniske. ☺ dejansko se mi je danes zgodilo to da sem tipa slucajno videla v svojem kraju( nemogoce je mogoce). Ocitno jo je dobil nazaj. To je prav videl uros vid iz fb, mi kdo pogleda v karte.

Naj samo dodam v zvezi s primerom 'izgubljena vozniška' glede časovne napovedi. V decembru so ti karte odgovorile, kot sem zapisala 1. decembra ob 3:54 uri (na strani 223 po izbrisu spamov), takole:
《Osredotočila sem se samo na podobo 'videti nekoga', kot si zapisala, in pokazale so se karte, ki za razumevanje svojega sporočila zahtevajo 'gledanje, videnje' (le da ne v smislu 'videnja v sanjah' ipd., ampak kar lepo konkretno). Torej, karte podpirajo napoved, da ga vidiš. Zaenkrat ostanem pri tem, zavedaj pa se, da je variacij, kako ga boš/se bosta videla, lahko veliko.》
Zdi se, da si ga res videla 'na poseben način', žal pa ne decembra, ampak v januarju. Tako da časovno, kot vidiš, ni vedno fiksirano v kartah.

Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 01:26
Originalno objavil(-a) Za moj tarot

Moj tarot
Prosim, če mi lahko odgovori Moj tarot Pojavil se je stari partner in se nekdo na novo. Staro ne gre..., novo ne morem. Vse je tako čudno, ali bom raje sama. Zdi se mi, da ja.
Vnaprej hvala, napisali ste, da odgovarjate samo še do konca decembra, prosim ne vtikujte se ostali, jaz bom točno čutila in vedela kdaj mi bo odgovorila prava oseba, v kolikor mi seveda bo.

Vprašanje na str. 273 (po izbrisu spamov).
Po kartah bi se dalo reči, da kljub želji ali pripravljenosti, da si oz. ostaneš sama, bodo v prihodnosti delovale silnice 'združevanja', možna je nova ljubezen oz. vzpostavitev razmerja. V kartah sta se pokazali dve osebi, lahko bi rekli ena starejša, druga mlajša, ali pa eden od prej, drugi na novo. Ker se 'starejša' vidi bolj v preteklosti, interpretiram to 'mlajšo' osebo kot tega na novo, in okoli njega se kažejo zadržki, vsaj za zdaj. V tem pogledu se 'starejši', torej tvoj bivši (če "stari partner" v tvojem vprašanju pomeni 'bivši') kaže z nekaj več pozitivnimi odtenki, morda iz spomina še niso izginili vsi lepi trenutki z njim, ampak imaš tudi več razlogov, da bi se zanj težje ponovno odločila. Odločitev bo morala biti tvoja in jo boš tudi sprejela, ker kot rečeno, sama, kaže, ne boš ostala. Zdi se, da te kmalu (morda spomladi) nekaj motivira, dregne, navduši, da to odločitev sprejmeš, bo pa verjetno odločitev za razmerje z nekom.

Upam, da gre v dobro smer!
Lep pozdrav!
MT
***Na željo uporabnice s foruma odgovore podaljšujem do aprila 2019.***
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 01:31
Originalno objavil(-a) gost

Moj tarot,
prosim, če mi lahko pogledaš, če se zaposlim in kdaj. Neskončno si želim tega.

Hvala in vse dobro v novem letu.

Vprašanje na str. 277 (po izbrisu spamov).
Karta, ki se nanaša na delo, se je odprla kot končni izid in zdi se, glede na druge karte, da bodo priložnosti ali ponudbe za delo prišle, lahko dejansko v obliki klica, torej da te pokličejo. Kljub temu se zdi, da boš morda morala tudi malo premisliti, preanalizirati, ali delo sprejeti ali ne oz. je možnost, da boš za delo potrebovala nekaj več volje, odločnosti, morda brezkompromisnosti, zlasti v smislu, da se zavaruješ, da te okoliščine dela (kolektiv, vrsta dela ipd.) ne bi preveč potrle ali te razočarale. Z drugimi besedami, po kartah priložnost pride, ne dojemi pa je kot 'izpolnjeno željo', pač pa kot nekaj, do česar imaš tudi ti pravico reči svojo besedo. Časovno je morda v igri čas od druge polovice leta dalje (junij~september), a vzemi to časovnico le pogojno.

Upam, da se uredi dobro.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 01:36
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,bolniško imam do začetka februarja,kako bo za vnaprej.
Hvala

Če si še zainteresirana za odgovor, bi rada videla, da nekoliko konkretneje poveš, kaj naj se pogleda v kartah. Kaj te zanima? Najraje vidim, da spraševalec pove svojo željo, kaj oz. kako želi, da se kaj izpolni, razvije. Iz tega je lažje določiti sporočila kart.

Lep pozdrav!
MT

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 08:47
Mot tarot,
zanima me samo,če mi bolniško podaljšajo.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 08:54

Moj tarot, prosim če mi lahko pogledate glede mojega partnerja. Je na antidepresivih, kako kaže glede intime. Nima nobene želje, ali se to kaj spremeni? Res me zanima. Hvala!

Moj tarot, lahko še meni odgovor iz decembra? Hvala

Spregledala ste me že nekajkrat, odgovarjate vsem za mano...?

Pozdravljena Moj Tarot. Že 4ič postavljam enako vprašanje, povejte mi če ne želite odgovoriti, da ne čakam brez veze. Hvala lepa.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 09:11
Jaz bi pa lepo prosila vase izkusnje z seleno..bolj me zanima ali se uresnicujejo napovedi..iz srca hvala za info
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 09:20
Selena meni povsem mimo. Skoda denarja. Samw sem odkrila par ljudi od ust do ust pa niti cene nimajo. Ukvarjajo se z bioenergijo. In taki mi najvec vidijo. Neke malenkosti mi je Selena sicer vidla ampak mi tud napovedi spreminjala trdila nelaj kar nikoli ni bilo in tudi nebo ker ne obstaja vec. Zelo dobri dta mi pa Maruska in Barbara Smarje.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 09:45
Originalno objavil(-a) Gost

Jaz bi pa lepo prosila vase izkusnje z seleno..bolj me zanima ali se uresnicujejo napovedi..iz srca hvala za info

Meni je ona super. In absolutno ne bi več sprobavala drugih, če ne bi bilo tako težko priti do nje. V roku sedmih let so se njene napovedi v veliki večini realizirale, nekje 90%. Bila pri njej osebno, sicer pa jo pokličem na linijo, zdaj jo trenutno že 2 meseca ne dobim.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 10:25
Hvala moj tarot za odgovor s strani 277. Zelo lepo si napisala, kar zadeva usmeritev...
Zelim, da se s tem poklicno ukvarjaš, bila bi ena redkih z dobrimi nasveti. Vsi vedeževalci se lahko skrijejo pred tabo. Res, tudi najbolj opevani tukaj... Eni so srečni, da delajo samo reze, verjetno se vas je že veliko opeklo, ker ste prekinile razmerje sugestibilno. V tistem trenutku ste si to želele, kaj pa potem, če vzrok ni npr prevara seveda in podobno ampak drugi problemi.

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 10:31
Popravljam st strani. Ni 277 ampak 273.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 10:37
Selena meni ni sedla. Znanki je celo nakladala, kako vidi deklico kaksna bo vse... no nic se ji ni uresnicilo. Govorila pravljice. Neke malenkosti ja je vidla ostalo vse mimo. Kot da si zmisljuje dogodke. Meni v glavnem PRECENJENA! 50€ za to hvala lepa. Je mida z Litije bila za ta denar dosti konkretnejsa. Plus tega Selena dela na podlagi trenutne energije... ce bos mel takrat tezave bo napovedla vse negativno in kontra preverjeno. Tud casovno meni mimo. Se ne grem vec teh 090 nategov. Najvec vidjo tisti ki nimajo cene. Ko das od srca.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide