Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostka
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 10:41 | |
Se strinjam z zg.postom kjer je napisala da ene vedezevalke delajo samo reze. Ker so same zagrenjene in nesrecne. Prava in srcna vedezevalka pove realno in lepo. Tam v skupini mi kro pogleda karte je neka natali al natalija ko veem od a do z napove negativno in tako tolce po moskih da joj. Vsakemu zabrusi ne bota skupi! Ni za vas! Ne mara vas! Ono resno?? Se vidi da je zagrenjena in nesrecna oseba. Sem pa probala vedezevalec Rok on pa mi je zelo dober tudi Verena in Julia sta dobri. Sicer sem bolj za osebne vpoglede ampak dosti reci vidjo tudi preko sms.
|
||
IP shranjen | ||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 10:43 | |
Mislila sem lepo v smislu na lep nacin in relano ce to vidi. Seveda ne samo lepih reci. Ampak nacin kako pove je vazen.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 10:57 | |
A lahko tisti,ki imate fb vprasate vedezevalce za kak kontakt,za tiste,ki nimamo fb.Da se razumemo,zavestno nimam fb,niti ga nocem,verjamem pa,da je par vedezevalcev ziher dobrih.Men je tut Uros bil ok.Sicer eno zadevo zgresil,drugace pa prave napovedi.
Hvala. |
||
IP shranjen | ||
Alenka
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 11:12 | |
Gostja strinjam se s tabo in zapisanim; največ vidijo tisti, ki jim plačaš od srca in ne postavljajo cene v naprej. Drži.
Namig katera oziroma kateri je tisti, ki ga najbolj priporočaš, če ti ni odveč, lepa hvala že v naprej. |
||
IP shranjen | ||
Tadeja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 11:23 | |
Selena je meni tudi fajn. Z mojim sva se trudila zanositi, ona mi je napovedala mesec rojstva in spol, ter opisala izgled sinčka. Da bo imel rdeckaste laske. Ne jaz ne moj nimava takih las. Sin pa jih ima, po dedku. Meni je top in mojima dvema prijateljicama tudi. Eni je dala pravilne napotke glede rešitve velikega problema, za katerega smo bile sigurne da je nerešljiv. Me smo zelo zadovoljne. Ženska je poštena in na mestu. Toliko od mene.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 11:31 | |
Meni pa ne Selena.. uf vse mimo..nikoli vec... so stokrat boljse. Na primer tahiroviceva pa uros vid mi je vidu nenormalno veliko.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 12:34 | |
O, ko je govora o Seleni, sem jo imela čast spoznati na nekem dogodku, ki ga je organizirala revija Zvezde. Nas je bilo okoli 50 žensk, vse smo bile pri njej, od prve do zadnje prezadovoljne. Jaz se še dobro vsedla nisem, ko je že začela govoriti. Kart sploh ni odprla. Me je kar sezulo, ko je začela o tem, da gradimo hišo in da se je vse ustavilo, pa da moramo še nekaj uradnega urediti. Odvilo se je tako kot je rekla.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 15:10 | |
Zanimivo kr naenkrat tolko pohval o Seleni. Ji je zmanjkalo strankic? 😴 ce bi ona kej pojma mela bi znala prav napovedat ane ne da rece da vidi rojstvo otroka zenski pri 40 zdj je stara pa skoraj 50 pa nima otrok. Meni osebno je samo za solanje prav videla da pac bom zablestela ja valda ce sem pa magistrirala haha. Pa se to je cas cist pihnla mimo. Se mi zdi da je ina cist prevec prepricana v svoj prav. Dosti boljsih je na nasi sceni ampak se ne reklamirajo.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 15:22 | |
Njej pa dvomim da bi zmanjkalo strank, drugač se jo ne bi tolk težko dal dobit. Spet ena, ki je folš. |
||
IP shranjen | ||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 15:24 | |
KATERE SO BOLJŠE KI SE NE REKLAMIRAJO? HVALA
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 15:52 | |
Butasto vprasanje.Ce so nekateri zadovoljni na primer s Seleno,valda,da jo bodo hvalili.En dan bo govora na primer o (dam samo primer)o Stefki.Vsak pac pove o tisti,ki mu sede.100%tocne pa ni nobene.Malo prelistaj po forumu,saj imas polno imen.Mislim,da so dnevi,ko je pac ena na tapeti in enim je ok,drugim ne.Mogoce bo jutri govora o Jelki,Cvetki,Maricki,...bodo pa tudi tisti,ki niso bili zadovoljni,napisali svoje mnenje. |
||
IP shranjen | ||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 16:48 | |
VEM, GOSPA POZNA DOBRE KI NISO TUKAJ NAPISANE IN SE NE REKLAMIRAJO ZANIMA ME KATERE SO. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |