Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 17:09 | |||
|
||||
IP shranjen | ||||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 18:20 | |||
AJA TE POZNAM. TE SE TUDI REKLAMIRAJO, SEM MISLILA ČE JE KAKŠNA KI SE NE REKLAMIRA. PRI DAMIRI SEM BILA, NIČ URESNIČLO, PRI JASMINI SEM ŽE TUDI BILA, NITI PRI NJEJ NIČ. SEM MISLILA DA BO KAKŠNA DRUGA, KATERA ŠE NI OMENJENA. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 18:40 | |||
GOSTJA,dobronamerno,ne rabis se dret,lahko normalno komuniciramo.Bos morala spremenit mnenje oziroma kriterije,katere se reklamirajo in ne.Ti ne razumes poante.Ce je Francka komu sedla,jo bo nekdo pohvalil,spet drugemu ne bo sedla.Bos potem morala najdit nek drug pristop,hodit od hise do hise in sprasevat,katera vedezevalka se ni bila omenjena tukaj in da isces eno tako.Je nelogicno in nerealno,kar isces.
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 20:07 | |||
Kar nekaj nas želi spoznati tudi kakšne nove vedeževalke. zato bi bilo fajn, da si naredijo nekaj reklame tudi na tem forumu, da dobimo kontakt. če se ne reklamira, kako jo potem najdemo.
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 20:21 | |||
Ja,saj to ji dopovedujem,pa ne razume.Saj zato je forum,ce kdo pozna kaksno novo,da napise.Obstajajo tudi vedezevalke,ki ne zelijo v javnost,kar je cist ok,tiste pac pustimo na miru.Vsak ima pravico do zasebnosti in miru.
|
||||
IP shranjen | ||||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 21:09 | |||
RAZUMEM. SEM MISLILA O TISTI GOSPE KI JE GOVORILA DA POZNA BOLŠE BREZ REKLAM.
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 21:32 | |||
Nehaj kricat. |
||||
IP shranjen | ||||
Za moj tarot
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 21:39 | |||
Pozdravljeni sem v toksicnem razmerju z moskim in skupaj imava otroka. Prevarala sem ga, za kar pa je on izvedel. Drugi moski se je zmeraj v mojem srcu , ampak je prav on bil krivec da je moj partner izvedel za afero. Z svojim sva se zmeraj skupaj , ampak je zelo tezko. V eno me ponizuje in maltretira. Ta drugi moski pa me se vedno kao ljubi.. Sem v veliki dilemi in ne vem kaj naj storim. Ali vidite da bova z partnerjem nadaljevala skupno zivljenje ali bom kdaj zbrala pogum da odidem? Zanima me se tudi ali bi ta drugi moski bil pravi zame? Hvala za odgovor
|
||||
IP shranjen | ||||
Ss
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 22:38 | |||
Meni srecanje vsi zgresili, razen moj tarot..( se morem picakat), nekaj ke bilo res. Maruska podaljsala napoved in iros vid podaljsal napoved. Vsi ostali pa kiks.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 22:59 | |||
Si ze parkrat povedala. Vozniska pa to. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Januar/2019 ob 23:02 | |||
Kako lahko podaljsas napoved? Prvic poklices: vidim stecanje v decembru. Drugic poklices: vidim v januarju. Pa potem v februarju. Kaj tja do junija? To je zgresena napoved. Vseh. Tudi Tarota. Bla bla bla.
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 08:33 | |||
Ti s to tvojo izgubljeno voznisko,dojami ze enkrat,da ti astrotarot znova in znova fali in vlece za nos.Ze v osnovi je zgresila,ko ti je rekla,da jo je zalozil in naj je isce na vseh moznih mestih.Kiks.Voznisko so tvojemu nesohenemu loverju vzeli.Kiks.Daje ti lazno upanje,ker ti nonstop nalaga nove in nove fore in izgovore.Kako ne kapiras in vidis,da ti zgresi vedno,ko kaj bapise,ti pa se slepo verjames.Cel forum ti isto govori,ti pa se slepo verjames astrotarotu.Kdaj bos sprevidela,da je fejk in da daje take odgovore,da be ves,na cem si.Filozofira in obraca besede.Ko dobi feedback,da je zgresila,se kar dalje trobezlja svoje.Daj zenska,pridi ze enkrat k pameti in se nehaj brukat.Si samo poskusni zajcek astrotarota,ki pa nima pojma,ker se samo sami s temi tremi,ki jo se gusite.Nekako si mora krajsati cas,ce je brez sihta.Ona bo tukaj do konca tega foruma,ti bos jo pa se vedno sprasevala za to blesavo voznisko.Glej,ce bi tipu bilo kaj do tebe,bi vseeno prisel k tebi.Vedno se najde nacin.Avtobus,vlak,ga kdo pripelje.Ne mi teci,da to ni mozno.Odpri si oci.Kako dolgo se bos se pustila bategovati?
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |