Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 20:10
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) A

Kuzle preklete se zopet in opet kregajo.

Ne,kuzla se zopet krega sama s sabo.

O, poglej, poglej, kaj je ena bipolarna motenka nekoč rekla:

Brez kregarije ocitno ne gre.Dajte post na ignore,ce eni pisejo,kar vam ne sede.Vtikujete se v vsak post,kako se vam ljubi to delat.Debata je o vedezevanju,eni pa tu pametujejo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
K.
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom K. Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 20:13
Sorry stara ampak ti maš neke hude motnje.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 20:16
Originalno objavil(-a) K.

Sam ma res. To svet ni vidu kolk je človk lohk zblojen.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 20:19
No, pa poglejmo, kako je nekoč bipolarna motenka klečeplazila za odgovor od Astro:

Jaz bi pa vprasala,ce bom zadovoljna v sluzbi,ko pridem iz staleza,v mislih imam eno moteco osebo.Uro vprasanja pa vidite zgoraj,je objavljena.

Zdaj vsi vemo, kaj pomeni, če ima motenka "v mislih eno moteco osebo". Zanjo so vse osebe moteče, ki ne delajo tako, kot ona komandira. In lahko si totalka predstavljamo, kakšno štalo ta shizofreničarka dela, kadar pride med ljudi! Moteča oseba, hahaha! Projiciranje lastnih menalnih motenj na druge ljudi v vsem svojem sijaju! Za v učbenike psihopatologije!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 20:42
Originalno objavil(-a) Gostja

In kaj nardit???To se nisem dozivela,majkemi
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 20:52

Vprašaj Bojana in Cvetko! Saj drugače itak ne znaš furat svojga lajfa.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 21:32

Ja prav nič ne morš, ker nisi admin. Njemu se pa fučka, sploh ne spremla tega foruma. Pride 1x na let pogledat. Ta normalni so že itak odšli iz tle. Jst po dolgem času mal prečekirala, ja da te srat prime. Tud šlogarce se že dolg tle gor ne reklamirajo, so dojele da iz tle normalnih strank ne bo.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Januar/2019 ob 21:40

Ja prav nič ne morš, ker nisi admin. Njemu se pa fučka, sploh ne spremla tega foruma. Pride 1x na let pogledat. Ta normalni so že itak odšli iz tle. Jst po dolgem času mal prečekirala, ja da te srat prime. Tud šlogarce se že dolg tle gor ne reklamirajo, so dojele da iz tle normalnih strank ne bo.

Kakšne klamfaš! "Normalne stranke"??? A veš, kdo je "normalna" stranka? To je stranka tipa mentalne motenke "gostje"! Kliče Bojana, 1x, 2x, 4x, kliče Cvetko, kliče Seleno, kliče Damiro, kliče Lejlo (gre na vlivanje svinca), kliče, kliče, kliče! TO je za šlogarce normalna stranka! Ko vidijo ta forum in mentalno prizadetost takihle "gostij", si lepo manejo roke. Nič niso nikamor odšle, le kam??
T
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom T Odgovorbullet Objavljeno: 13/Januar/2019 ob 00:50
Kuzle (ve) se zopet in opet kregate ( jo)... Ve se , jaz samo berem ...
Od bojana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Od bojana Odgovorbullet Objavljeno: 13/Januar/2019 ob 00:52
Kaj pa bojan ko sem ga klicala na 090 pa mi je dal nasvet okoli seksa ker ze dolgo nisva seksala z mojim...adijo clovek je bog seksa..
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 13/Januar/2019 ob 02:49

Mot tarot,
zanima me samo,če mi bolniško podaljšajo.
Hvala

Napoved se nagiba v smer podaljšanja, znajo pa biti okoliščine v znamenju pritiska, da te pošljejo nazaj na delo ali pa po dodatna potrdila o upravičenosti podaljšanja. Če boš v tej situaciji imela možnost zastopati svoje stališče, je podaljšanje še bolj verjetno.

Upam, da gre po želji.
Lep pozdrav!
MT
***Na željo uporabnice s foruma odgovore podaljšujem do junija 2019.***
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 13/Januar/2019 ob 02:51

Moj Tarot, mene zanima ali bova z bivsim partnerjem se v stiku kaksnem naprej in se vidi kaksno ponovno (ljubezen med nama) da na novo zacnema (da zacveti)?
Hvala

Vprašanje na str. 277 (po izbrisu spamov).
V kartah, ki so se odprle, je veliko dogajanja, kot da bi bilo sporočilo, da se nekdo ni mogel zadrževati, ni držal obljub, je šel čez meje, se pokazal v dotlej neznani ali pač slabši luči. Videti je tudi nekaj v zvezi s prepiri, naglico, živčnostjo. Saj ne, da bi se dogajale grozne stvari, zdi se, da je bila (med vama) večina dogajanja zvečine posledica človeških dejavnikov (značajev, čustev, temperamenta) in potem se je vse valilo naprej kot snežna kepa, dokler ni šlo več. Obet nekako ne kaže kake nove poživitve. Morda se zgodi tudi nekaj, kar bi v osnovi moral biti vesel dogodek, pa ne bo (ali zate ali za vaju) prave motivacije za veselje, pravega vzroka, morda bo celo občutek 'sreče ob nepravem trenutku' itd. Ne gre za kaj žalostnega, ampak bolj v smislu, da 'zacvetiš' bolj sama zase oz. zaradi sebe, čeprav bi rada za druge/zaradi drugega (njega).

Upam, da se izide dobro.
Lep pozdrav!
MT
***Na željo uporabnice s foruma odgovore podaljšujem do junija 2019.***
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide