Aktivne teme Seznam иlanov Iskanje po forumu Pomoи | ||
Vиlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporoиilo | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 16:56 | |
ima kdo izkusnje z suzano klaro...merkaba
|
||
IP shranjen | ||
Sspacientka
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 17:37 | |
Pacientka si ti... Ne ne sprasujejo samo 3 osebe...one na 090 tudi sfalijo ves.. Meni so vsi fulili. ..mi je pa tarot marsikaj pravilno napovedala. Zastojn. Vcasih sama napisem ce ima kdo kaksne izkusnje z doloceno...pa ne dobim odgovora. ..se pa zmeraj oglasajo kuzle kot si ti, ki ne znajo druga kot polivat gnojnice na vsak post ki pade. Tarot naj odgovarja..ti pa bos gnojnico polivala naprej...to ke toliko iz tega foruma
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 17:43 | |
Moj tarot i Astro sta kot astrologa daleи pred љlogarijo pri tem ne mislim na vse љlogarce, ampak na te, ki na tem forumu bluzijo. Seveda se љlogarce posebej jeznorita, ki stalno kontrolira ta forum penijo od jeze. Иe se res ne bi jezile bi enostavno ignorirale in preskoиile napovedi astrologov.Pa tudi nivo komunikacije astrologov je na neprimerno viљji ravni kot primitivno kokodakanje nekaterih љlogarc ala jeznorita. Kot pa je bilo ћe povedano ima dostop in komunikacijo na forumu vsak, ki ga zanima ta tematika.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 17:56 | |
Izkuљnje suzana klara... markaba . omg - totalen nateg 090.
|
||
IP shranjen | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 20:33 | |
Enkrat na mesec??? Pacientka "gostja" je dejansko napisala: "pridem enkrat na mesec sem na forum"! ENKRAT NA MESEC??????????????????????????????????????????????? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!! VSAK DAN, VSAKO URO visi tale pacientka "gostja" tle na forumu, ona pa ti z jezusovsko nedolћnostjo na veliko objavi: "Enkrat na mesec pridem"! Neverjetno! Noro! Novo poglavje v zgodovini psihiatrije!!! To je enostavno presmeљno! ENKRAT NA MESEC??????????????? Madonca, tole so ti pa doze psihiatriиnih zdravil totalno popustile! Tole je pa slaba prognoza! Nora si љe bolj, kot si se do zdaj kazala! Presegaљ psihiatriиne kategorije zblojenosti! Ustvarjaљ zgodovino psihiatrije z novo, do zdaj љe ne identificirano psihiиno boleznijo! ENKRAT NA MESEC??? Puahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!! |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 20:42 | |
Tebi pa dogaja na polno,a ne da?? |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Januar/2019 ob 21:09 | |
Kaksna astrologa? Moj tarot nima veze z astrologijo. Tarot so karte.
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Januar/2019 ob 02:43 | |
Samo toliko, da pojasnim: imela sem namen odgovoriti le љe na vpraљanja, zastavljena v decembru 2018, potem pa pustiti forum pri miru. A se je naљla uporabnica foruma, ki me vztrajno naziva z "astrotarot". Ne vem, zakaj tako vztrajno. Najbrћ zaradi preobilice nedela. Jaz nisem ne "astrotarot" ne Astro, ki se je oglaљala prej, zato sem uporabnico opozorila, da bom za vsako objavo, v kateri me bo imenovala "astrotarot", podaljљala svojo prisotnost za en mesec - ne samo zato, ker mi je povsem v veselje odpirati karte, ampak tudi zato, da se uporabnica nauиi sprejemati odgovornost za svoje besede in dejanja. Imela je vso svobodo, da se odloиi, da me ne bo nazivala z "astrotarot" in mene zdaj ne bi bilo veи tu. Ker pa se ji je zdelo bolj pomembno, da velik del svojega ћivljenja nameni napadom name, naj zdaj za to tudi nosi odgovornost. Po trenutnem љtetju smo ћe pri novembru 2019. Љe ena objava z njene strani, v kateri me bo imenovala "astrotarot, pa ostanem tu љe vse leto. Meni je v veselje, njej verjetno v hudo muko. Kdo ima lepљe ћivljenje, presodite sami. Lep pozdrav! MT ***Na ћeljo uporabnice s foruma odgovore podaljљujem do novembra 2019.*** |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Januar/2019 ob 03:33 | |
Dan potem, ko sem napisala odgovor (ne objavim ga vedno takoj), je bil v reviji Ona intervju s psihoterapevtom, ki je med drugim rekel takole: In ћalost ob poslavljanju od otroљtva, ki ga sploh nikoli nisi bil deleћen, je lahko strahovita. Moљki so v tem procesu љe bolj hendikepirani od ћensk, saj jim druћbeni kodeks ћalost prepoveduje, vsaj tisto malo bolj trajno. Prebolevanje neizћivetega otroљtva pa je dolgotrajen proces. Nekateri lahko ћalujejo tudi po deset let. Te besede so me spomnile na dan prej odprte karte: zdelo se je, da nekdo (torej moћ) obиuti ћalost, ker pogreљa nek drug иas, neke druge okoliљиine (otroљtvo?), za katere je prepriиan, da bi ga naredile sreиnega, sedanja ћalost (antidepresivi) pa kaћe, da se mu je hudo odpovedati temu hrepenenju po neиem drugem in mu je teћko biti z duљo in telesom prisoten tukaj in zdaj. Potek kart pa je nato razkril, da moћ 'pride nazaj' (iz depresije, ћalosti, v sedanjost, v prisotnost tukaj in zdaj, иeprav dejansko morda tudi v konkretnem smislu povratka s potovanja, obiska, udeleћbe kje ipd.), in res je, lahko bi zapisala, da tudi 'v bolj romantiиnem razpoloћenju', ker je karta to sporoиala. In iz takega razvoja stvari je priиakovati, da se bo med vama vzpostavila tudi intima. Toda odgovora nisem ћelela napisati kot psiholoљko razlago, ki jo je upraviиen dati le strokovnjak, ne pa karte, ali planeti, ali fiћolиki, ali steklene kugle itd., niti nisem hotela pisati v smislu odrejanja glede intime. Intima je izkljuиno vajina stvar in ne zdi se mi primerno, da bi kdorkoli kakorkoli odrejal, kdaj in kako se bo vajina intima zgodila. Karte kaћejo, da bo љel proces v to smer, situacija z depresijo (oz. s tem, zaradi иesar moћ jemlje antidepresive) pa ni nekaj, kar bi se lahko napovedalo za september ali oktober itd. Ta proces imata v rokah vidva sama, v kartah se kaћe le, da vaju bodo okoliљиine pri tem podpirale in bodo zato tudi vajine odloиitve pripomogle k doseganju tega, kar si ћeliљ. Lep pozdrav! MT ***Na ћeljo uporabnice s foruma odgovore podaljљujem do novembra 2019.*** |
||
IP shranjen | ||
OlnewasmaF
Gost |
Objavljeno: 17/Januar/2019 ob 06:34 | |
Если вам понравились кроссовки фирмы NB, а переплачивать в магазинах вы не желаете, следует покупать кроссовки на официальном портале интернет-магазина. На портале <a href=https://newbalance-russia.com/>где шьют кроссовки new balance</a> вы можете подобрать оригинальные кроссовки для повседневной ходьбы или спортивные варианты. Американский бренд New Balance регулярно улучшает свои товары, в связи с чем у фирмы с каждым месяцев становится всё больше покупателей.
Нью Баланс официальный сайт интернет-магазин в Москве На официальном портале NB у вас есть возможность найти фирменные мужские и женские кроссовки. На ресурсе регулярно добавляются варианты обуви на каждый сезон. Вы моментально можете найти интересные варианты кроссовок для себя на официальном сайте. В интернет-магазине есть много разных кроссовок. Вы можете найти кроссовки для баскетбола или для другого вида спорта. У вас есть возможность подобрать на портале кроссовки со скидкой. Вы можете найти и заказать кроссовки разных размеров. Если вас заинтересовали кроссовки зеленого или синего цвета, вы с легкостью можете приобрести их на newbalance-russia.com. Вы можете выбрать несколько вариантов, добавить их и оплатить сразу. На официальном сайте вы можете оформить заказ онлайн, а курьеры привезут вам кроссовки по адресу. Вы можете не волноваться о том, что кроссовки NB удобные. После оформления покупки оплатить товары можно любым удобным для вас способом. На веб-странице доступна возможность оплатить товары через Visa или MasterCard. Главным преимуществом интернет-магазина есть то, что на ресурсе понятный интерфейс, из-за чего в каталоге возможно в сжатые сроки разобраться. Вы можете подобрать любой интересующий Вас товар невероятно быстро. На сайте огромный ассортимент кроссовок. Все модели крутые. Американский бренд NB доставляет все кроссовки лично. На все кроссовки предоставляется официальная гарантия от компании. Купить женские кроссовки Нью Баланс в Москве Если вы не один день искали отличные кроссовки, рекомендуем рассмотреть мужские и женские кроссовки - <a href=https://newbalance-russia.com/>кроссовки нью</a> эти кроссовки очень гибкие, в них нога сидит комфортно. Почти во всех кроссовках находится антибактериальная стелька, что защищает ваши ноги. Во всех NB качественный материал. Приобрести кроссовки вы можете на newbalance-russia.com В наши дни мужчины привыкли покупать качественные товары на долгий период. Если вы стремитесь подобрать модные кроссовки NB, рекомендуем обратить интерес на модельный ряд бренда NB. Кроссовки легко найти на любой сезон. Вы моментально можете выбрать себе кроссовки на лето. Если вас заинтересовали кроссовки желтого цвета, такие также доступны в ассортименте. Узнать о наличии определенной пары NB вы можете по телефону +7-(495)-532-56-69, где вас полностью проконсультируют и предложат определенные варианты. Вы можете также индивидуально приехать по адресу г. Москва, ул.Хабаровская, дом 15 и подобрать определенные кроссовки. Если у вас есть интерес оплатить кроссовки через PayPal или Яндекс.Деньги, сделать это реально быстро на ресурсе. Надо отметить, что на newbalance-russia.com большой выбор качественных кроссовок. Если вы стремитесь выглядеть красиво, носить яркие кроссовки, NB – это то, что вам нужно! Уже сейчас очень много людей приобрело кроссовки этого бренда и очень счастливы. Выгодные условия, которые идут на официальном портале позволяют многим сделать свой выбор. Цена на мужские и женские New Balance доступна в разном диапазоне. Доставка может быть также и в другие города России. Более точную информацию о NB вы можете получить также у администраторов портала. Они моментально отвечают, что радует клиентов. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Januar/2019 ob 10:07 | |
Saj pri astrotarotu je vseeno,da ni astrologinja,itak,tarota pa tudi ne zna.Kaje pa pise.In ja,v cem je poanta,da pise,do kdaj bo tu,na kako zeljo...ce je itak cedno tuki na forumu.V cem je kec????Ker astrotarot nima pojma????In ona to noce dojet al kako..
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Januar/2019 ob 11:33 | |
Hvala, je ћe dolgo na antidepresivih, ћelja po intimi je poиasi usihala. Verjetno ga bodo delno upokojili. Bojim se, da se bo иisto izgubil, zaenkrat љe ni na vidiku opustitev zdravil. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaљih sporoиil. Nimate dovoljenja za urejanje vaљih sporoиil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |