Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 11:30 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
gost
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 12:35 | ||
Glej lahko nadaljuješ z žalitvami in se dokazuješ. Jaz nisem nikomur nič žalega storila, moja vest je čista. Vse kar sem je delala svoje delo odgovorno in pošteno, za razliko od nekaterih drugih. Ti pa izvoli in nadaljuj s tvojimi izpadi, če potrebuješ to za tvoj lažni občutek samopotrditve, da si boljša oseba od drugih. Tudi tebi nisem nič rekla. Ti si tista oseba, ki drezaš vame z zbadanjem, žalitvami na nizkem nivoju. In tukaj tudi s teboj zaključujem. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 14:35 | ||
Komot. Saj jst se ne mislim razptavljat. Sem itak povedala kratko in jedrnato. Ampak če si tolk na dolg in na širok zafilozofirala glede svojega iskanja službe, k nobenga ne zanima, pol ne vem no... Se je za vprašat. Anyway, srečno pri iskanju, sej bo. |
|||
IP shranjen | |||
hahaha
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 14:59 | ||
Če je tako, se je za vprašat potlej zakaj je naletela nate tukaj :)) Eni se res tolk pametne delate, in tolk se silno trudite druge kamenjat, da sebe osmešite. |
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 18:56 | ||
Tale način govora blazno smrdi po bipolarni motenki "gostji"! Kot vemo, ima januarja operacijo (najverjetneje lobotomijo) in mogoče tole tapka iz kakega sanatorijskega kompjutrja, ker je grafika malo drugačna. Ampak način izražanja pa do pike isti! "Anyway", "zafilozofirala", "sej bo" - tipične besede za motenko! In pa bipolarna mentaliteta: sveto prisega, da se ne bo več vtikala, pa enostavno psihično ne zdrži, da ne bi pljuvala. Pa kao da ona pove samo na kratko, potem pa piše in piše in piše, da prav vidiš, kako ji zloba šprica ven! Tako to je z mentalnimi motenci! |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 19:17 | ||
Dej ne une reve tle uvaljivat, se bosta spet postran gledale na pogradu. Se mi zdi da si vidve delita sobo 😄 |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 19:36 | ||
Moj tarot,
kako mi kaže s službo po mesecu juliju. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Januar/2019 ob 07:31 | ||
Meni pa ocitno ne sede niti Mt,niti Astro.Ze lani sem vprasala,pa sta mi obe kiksnili na polno.Ocitno vsak ni za vsakega.Probala sem,tko pac je,treba jemat z rezervo.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Januar/2019 ob 09:40 | ||
moj tarot mi lahko odgovorite na vprasanje o sodelavcu ce cuti kaj do mene se bo med nama kaj zgodilo...
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Januar/2019 ob 12:27 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
Vedeževalka
Gost |
Objavljeno: 23/Januar/2019 ob 17:28 | ||
Punce jaz sem zadnjič napisala da lahko zastonj vedežujem, če katera želi. Samo ne zamerite če se bom še malo lovila. Kar napišite vprašanja.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Januar/2019 ob 17:34 | ||
Zdaj bodo vse ponovile vsa vprašanja. Vse sluzaste ti bodo lezle v rit. Dobro da imajo ramena, da se tam ustavijo ... Potem bodo pa pljuvale po tebi. Mi je kimo, mi ne sede, mi ni trofla ...
Škoda. Ker si prijazna. |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |