Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Natasa
Gost |
Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 11:39 | |||
tud js ze nekaj casa cakam na odgovor s sodelavcem...vsi drugi prej pa eni in isti pisejo in dobivajo odgovore...
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 13:31 | |||
Ne sekiraj se,itak ti bo astrotarot naflancala zopet neke njene globoke besede in dolgovezenje in dvoumno filozofiranje tako da na koncu ne bos vedela,na cem si.Tako da se nimas kaj sekirat,kvaliteta in znanje o vedezevsnju ravno ni astrotarotova vrlina. |
||||
IP shranjen | ||||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 14:22 | |||
Ker tebi je pa Magdalena iz Dupleka tako pravilno napovedala, a ne. O, ne, parrrdon, ona ti je narigala, hahahaha! In ti si šla to še plačevat!!! #ponos-v-pomijah #blodnje-o-bajeslovnem-bitju-Astrokarticetarotvedeževalka |
||||
IP shranjen | ||||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 14:27 | |||
Dajmo še enkrat pogledat, na kako kvalitetna vedeževanja ti hodiš IN JIH ŠE PLAČUJEŠ!!! Spomnimo:
#raje-plačam-kot-da-mi-zastonj-fali #plačujem-za-riganje #ponos-v-pomijah |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 02:08 | |||
Vprašanje na str. 302 (17.1.2019, 11:38) Na taka vprašanja odgovarjam samo s tendenco, ki se pokaže v kartah. V tem primeru tendenca ni nagnjena v nobeno izrazito smer, deluje nevtralno, so se pa odprle karte s simboliko 'odhajanja', 'izhoda', 'prehoda', v tvojem primeru bi se dalo to simboliko povzeti z besedo 'nezadrževanja'. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 03:01 | |||
Vprašanje na str. 302 (17.1.2019, 17:04) Ena od prevladujočih značilnosti kart, ki so se odprle ob tvojem vprašanju, je 'sedenje na mestu', in te karte so se zbrale pretežno okoli ženskega lika v kartah, najbrž tebe. Torej leži ključ do odgovorov v 'vstati s stola'. Morda bi se dalo sklepati, da s stola ne vstaneš (torej se sama ne prepričaš o zadevi), ker te zadržuje skrivnost pred moško osebo - najbrž v tem prepoznaš svojo situacijo. Druga prevladujoča značilnost kart pa je 'zadrževanje', 'odlaganje', 'odrivanje', te so se nakopičile okoli moške osebe, ki simbolizira tudi 'trik', 'prevaro', 'iluzijo'. Najbrž spet prepoznaš situacijo: zdi se, da je 'neobiskovanje' oz. 'nesrečanje' njegova zavestna odločitev. Vendar je morda imel kaj opravkov na sodišču ali kakem uradnem organu, kjer pa se je odprla karta, ki nakazuje, da so stvari še 'v zraku', torej je možno, da nekaj še ni odločeno, da se še odloča, na kar mora on čakati. Odvzem vozniške je zato morda resnica (ali to resnico izrablja za kak izgovor, je drugo vprašanje; karte tu lahko rečejo samo "morda"). Ob tej karti 'zadev v zraku' se je odprla tudi karta, ki sicer ponazarja 'prihod', 'vkorakanje nekam', a obrnjena narobe (to se zgodi izjemoma, da se kaka karta obrne narobe), torej ponazarja 'nezmožnost prihoda', tudi 'odlog prihoda na kdaj drugič'. Zdi se, da se morajo (pri njem) zadeve še poravnati, se urediti (dobiti nazaj vozniško, avto itd.), in dokler se ne, ni mobilen. Vendar je v kartah zaznati odtenek, da je v tej njegovi nemobilnosti tudi dosti njegove volje. V taki postavitvi kart se intimnost zaenkrat ni pokazala nedvoumno, a se zdi, da bo odločitev o njej vezana na ureditev teh zadev, ki so 'v zraku'. Toliko se kaže zaenkrat. Upam, da se odvije v dobro smer. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 03:28 | |||
Vprašanje na str. 302 (17.1.2019, 17:04) Nakazuje se, da se bo nekaj zgodilo, toda koliko bo to med vama v romantičnem smislu, je vprašanje. Strogo gledano so karte pokazale 'razdor', 'preobrat' in 'klavrno družbo', a postavitev v celoti sugerira, da gre tu za nek drug razdor: ali je možno, da bo sodelavec odšel drugam, na drugo pozicijo, v drugo podjetje oz. na drugo lokacijo? Ob tem 'razdoru' (odhodu) je videti tudi karte, kjer nekdo začenja znova, veliko je tudi delovnih kart, medtem ko je tista 'klavrna družba' morda pokazatelj tega, da bosta poslovno/službeno sicer še v stikih, a takih, ki ne bodo ravno prava klima za rast romantičnih čustev, preprosto zaradi premalo pravih priložnosti. Dogajanje torej je na vidiku in najbrž bo pripeljalo do neke oblike medsebojnih odnosov (med vama), vendar je vprašanje, ali bodo razmere za romantičen odnos ugodne. Ker je toliko kart s pomenom 'svežega začetka' oz. 'novih ljudi', je preprosto možno tudi to, da v tvoje življenje namesto tega sodelavca (ki morda odide) vstopi nekdo drug, ki ti bo zanimiv. Upam, da gre v željeno smer. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 03:44 | |||
Vprašanje na str. 302 (17.1.2019, 21:13) Tendenca kart je v smeri k nečemu, kar 'se zgodi', 'se začne', nekako v smislu 'od počitka k akciji' (počitek morda naznanja daljše obdobje, torej nekaj še ne bo letos, pač pa prihodnje leto). Ob karti 'začetka' sta se odprli tudi dve karti 'mlajših oseb' in ena karta 'čakanja' - lahko sugerira nekoga, ki čaka na nekoga drugega (novega). Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Pikapoka
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 08:13 | |||
Moj tarot, prosim za pojasnilo na moje vprašanje - str. 299.
Hvala... |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 10:23 | |||
Moj tarot tega pa nisem razumela, kakšno čakanje, kakšnega mlajšega? S partnerjem sva že kar precej časa v razmerju in načrtuje a otroka prvi otrok je star že 10 let tako da ne razumem tega odgovora vašega, čakanja namreč, ker nikogar ne čakam 😀 morda je mišljeno stanovanje novo? Namreč tukaj kjer sem sedaj je prostorska stiska |
||||
IP shranjen | ||||
en nasvet
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 11:02 | |||
ne od tarota nasploh, ampak zadnjič sem poslušala po tv eno svetovalko družinsko, psiholog ali nekaj v tem smislu. in je bilo rečeno ne otroka pogojevati z raznimi življenjskimi okoliščinami, v smislu, čakajmo,da bo še to in to, ker sedaj še ni in še ni zato pravi čas... je rekla nikoli ne bo vse v življenju tipi topi zloženo v škatlico, da bi kao bil pravi čas. Otroka se ima in potem se tudi vse skupaj prilagaja, "zloži" v življenju tako kot je prav. Ker ljubezen do tega je nenadomestljiva in ni vse ostalo bolj vredno od otroka in otroškega življenja, ki si ga dva želita. ker bog ne daj tako kalkuliranje se zna maščevati. da potem ko je pa kao vse zloženo, pa otroka ne bo zaradi starosti, itd. ne tega početi - tako je rekel strokovnjak na tv. Ne obračajte se na karte, če si otroka želite začnite delati danes na njem. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Januar/2019 ob 12:25 | |||
Se strinjam z zadnjim postom! Jaz nikoli nisem pogojevala ali čakala, v prvo sem takoj zanosila in tudi sedaj ne mislim nikoli poslušat teh cena in čudnih nasvetov z nekim čakanjem ker nevem zakaj bi čakala , pač kot zanimivost je včasih fajn vprašat, ne razumem pa, zakaj vedeževalki neradi gledajo zanositev. Kao da je full dejavnikov jaz sej to je vsepovsod Ane isto za selitev in službo pa zdravje💁🏼♀ Tako da se mi zdi da če nekdo obvlada področje vedeževanja ti lahko napove obdobje pustimo točen čas kar ne gre neko obdobje pa lahko vidi. Mi je. Mimi ko recimo kdo reče opcije bodo takrat in takrat kajti če si ploden so opcije zmeraj .
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |