Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Jana
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 17:45 |
Moje izkusnje: maruska mi podaljsuje napoved iz meseca v mesec, uros vid iz fb prav tako...sedaj je nekaj napovedal za februar. Bomo videli..napo edi ostalih se prav tako niso uresnicile. Sem pa se registrirala na strani uranom. Kjer so vedezevalci iz vsega svet. Ob prijavi prejmes 9.99e. Vidis lahko tudi top 3. Je pa jih preku 100.. Kontaktirala sem kao najboljso. Ampak napoved bi se naj uresnicila julija. Pa da vidimo takrat.
|
|
IP shranjen | |
Jana
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 17:46 |
Oranum
|
|
IP shranjen | |
O
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 18:42 |
Rada bi se napisala popolni nateg verena in julija 090 iz fbja.. Decembra mi napise verena vse pozitivno in sladko... Danes mi napise kontra in negativno...
|
|
IP shranjen | |
Gostja31
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 19:12 |
Tudi jaz sem pisala obema in Vereni in Juliji pa se mi zdita kar dobri je pa res da se mi zdi, da se ravnata po trenutnih energijah jaz sem imela recimo decembra od Julije dosti bolj pozitivno napoved glede selitve kot sedaj , moram pa rečt da mi Julija vidi ves čas isto glede neke zadeve edino čas se razlikuje, zelo dober je meni tudi Rok vedezevalec ki ima sms samo 1,49€
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 21:36 |
Meni pa ravno Selena najboljša do zdaj, Bojan pa tko tko. Trenutno situacijo videl u nulo, razplet pa čisto kontra. Ah saj človk ni več pameten. |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 21:38 |
Se strinjam. Naj bi kao bile dobre, pa čisto ugibanje, nič od nič. |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 21:40 |
Moj tarot, prosim povejte mi kaj bo iz najine veze? :(
|
|
IP shranjen | |
J
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 22:32 |
To je popolno nategovanje.. 1 sms od verene konec decembra: vidim mocna custva, v roku 18 dni ali tednov pride do srecanja, pred vama ke svetla prohodnost blabla bla. Danes napoved: vidim umik, jezo , zalost..v roku 3 tednov srecanje in konec kao razmerja... Daj halo v 1 mesecu je on izgubil custva...ne me jebat
|
|
IP shranjen | |
J
Gost |
Objavljeno: 12/Februar/2019 ob 22:35 |
Selena tudi kdaj ze rekla za srecanje...pa nic od nic.. Pa to ne obstaja meni sede tebi pa ne sede...saj ni hrana
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/Februar/2019 ob 07:37 |
Sede pomeni odgovarja. |
|
IP shranjen | |
mara
Gost |
Objavljeno: 13/Februar/2019 ob 09:08 |
Ima kdo kakršnekoli izkušnje z Deučman Maro iz Maribora. Živi na Pobrežju. bom hvaležna za vsak odgovor
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/Februar/2019 ob 09:49 |
Men je Selena take pravljice govorila. Evo, sem jo na primer spraševala za nekoga, ki mi je takrat še pomenil, sicer je videla prav srečanje, je rekla na 2 da bo, je blo res, mela zanj prav, je pa meni take napletala da ni realno. Vidi mi sicer skos nosečnost, poroko, še celo rekla, da mi bo raje rekla čim daljše obdobje, da ne bom nestrpna kao, rekla max. 3 leta bo to vse, no tega je zdj že kr ene 2 leti,pa še nič ne kaže, plus za enega moškega, je rekla, da on nebo zaenkrat mel družine, da z bivšo ne bkista skupi, bla bla, no že v tistem obdobju ko sva govorili je on bil nazaj z njo in je tud par mesecev po tistem zanosila. Tak da čist mimo. Meni je za enga modela rekla, da se bova dobivala, pa ni nikoli prišlo do srečanja, je tud tega že leto pa pol mimo. Sej ne rečem neke zadave ona v nulo vidi, sam pravi veddeževalec ni ti, da se mu tu in tam kaj posreči, videt ti more ogromno enih detajlov ki niso vsakdanja!
Uorš Vid je recimo dober isto pri enih zadevah vidi tolk da ne moreš verjet, po drugi pa pihne čist mimo s kako zadevo. In po moje je pri vseh več al manj enako. Nekaj vidjo nekaj ne. |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |