Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Februar/2019 ob 10:40
Zanimivo kako je pa meni Selena napovedala take detajle da me kar zmrazi ko grem po zapiskih. Recimo rekla mi je za nosečnost da bom imela še enega otroka okrog 40 leta. Sem rekla niti pod razno, imam odraslo hčero, nimam želje. Pri 41ih sem dobila sinčka. Povedala da z možem ne ostaneva skup, se ločila ko je imel sin 2 leti. Našel pol mlajšo. To je samo nekaj pomembnih stvari. Na zadnje je bilo to z mojim prijateljem, spoznala sem moškega ki mi je take rožice sadil in bila sem sigurna da je bodoči partner. Selena je videla zraven njega drugo žensko. Iskazalo se je da je poročen baraba. Z Seleno sem kontaktirala 5x, vse po zapiskih je res. Edino kar mi zdaj ni všeč je to da ne vidi več nobenega partnerja, kar pa sem skoraj sigurna da se moti. Za nazaj sem bila pa zelo zadovolna z njo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/Februar/2019 ob 15:42
Bravo Selena in Bojan sta torej nezmotljiva
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Februar/2019 ob 18:45
Originalno objavil(-a) Gost

Seveda da nista. Ga ni človeka ki bi bil nezmotljiv. Moj Astro ali mi lahko prosim pogledate za mojo vezo, kako bo šlo naprej? Malo sva odtujena. Jaz letnik 74, on 73. Hvala!
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 03:33
Originalno objavil(-a) Pikapoka

Moj Tarot,
2x sem vas proslila za pojasnilo -str. 299 in 310, pa ste me obakrat spregledali.

Prosim za pojasnilo.

Težko rečem, da gre specifično za tvojega bivšega. Nekajkrat so karte res pokazale situacijo, ki je veljala večinoma za preteklost, mogoče se je tokrat zgodilo podobno. Lahko pa gre za to, da se ti bo situacija razvijala s podobnimi potezami, kajti to, kako doživljamo druge ljudi, je večinoma obarvano z našimi projekcijami. Tudi če srečamo novega človeka, lahko slej ko prej postane marsikaj podobno 'bivšemu', za kar smo odgovorni samo mi sami. Toliko lahko največ rečem.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 03:35
Originalno objavil(-a) Gostja33

Moj tarot ste spustili najbrž moje vprašanje sem pisala že precej časa nazaj in sicer me zanima, če lahko pogledate, ali se iz tega bloka ven selim in sicer ali se selim v kakšno drugo stanovanje ali morda v hišo?Namreč želimo si povedat družino hvala S.

Ali lahko poveš, na kateri strani (datumu) je to vprašanje, da preverim, ali sem ga res spregledala.

Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 09:08
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Seveda da nista. Ga ni človeka ki bi bil nezmotljiv. Moj Astro ali mi lahko prosim pogledate za mojo vezo, kako bo šlo naprej? Malo sva odtujena. Jaz letnik 74, on 73. Hvala!

Se opravičujem, narobe napisala. Moj Tarot.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 09:15
Moj Tarot, mislim, da ste spregledali mojo prošnjo za pojasnilo na str. 311, predzadnja objava. Lepo vas še enkrat prosim za pojasnilo. Hvala.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 09:18
Originalno objavil(-a) gost

Moj tarot,
če najdeš čas je kar nujno: jutri me čaka en razgovor, kako opravim in ali se lahko nadejam pozitivnemu končnemu razpletu.
Hvala

Moj tarot bi še dodala k vprašanju - ali mi bo določena moška oseba v ozadju po vezah spet preprečila službo.
Včeraj na poti na razgovor sem namreč zasledila,da je poslal znance za mano, da je preveril kam grem in tudi nazaj grede. To je že večkrat ponovil to njegovo nadzorstvo, ga ne izvaja osebno, ampak pošlje znance, samo,da jaz vem kdo so točno in kateri.

Že v več primerih me je spravil ob službo, ali bo tudi tokrat to ponovil po vezah. Prav dogovori se naj mi ne dajo službe. Enkrat je to celo priznal, da to počne.
Tip je prava zloba, hidič, rak rana v podobi človeka, ker sočloveku uniči vse v življenju in potem se na tem naslaja in ti nateguje bolečino in čas trpljenja namenoma. Bolj kot se jaz trudim, bolj on nagaja.
No pa kako kaže končni razplet, kakšen bo odgovor. Hvala.
Pikapoka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Pikapoka Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 09:21
Moj Tarot, hvala.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Februar/2019 ob 12:47
Moj tarot lahko prosim pogledate vprasanje na strani 317..hvala
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 15/Februar/2019 ob 03:32

Moj tarot, zanima me, kdaj bom spoznala osebo, s katero bom v resni zvezi in si z njo ustvarila dom in družino? Najlepša hvala.

Vprašanje na str. 315 (6.2.2019, 0:47)
Vprašanja s "kdaj", se zdi, niso najbolj primerna za karte, saj je težko karkoli odgovoriti, če karte pokažejo, da se nekaj ne bo zgodilo - ali to pomeni, da 'nikoli', ali samo 'za zdaj'? Če pa gre za trdno prepričanje, da se bo, je pa vprašanje že po sebi odvečno.
Odprla sem z drugačnim vprašanjem v mislih, v smislu 'Kako kaže', in če upoštevam vse elemente vprašanja, potem so se karte, kot je videti, odzvale na svoj način. Kot končni izid se je pokazala karta družine - a narobe obrnjena, kar se ne zgodi pogosto. V tej luči se zdi, da tudi ostale karte morda rišejo nekakšno opozorilo, zlasti pred naglico. Za začetek se je odprla karta, ki pomeni optimizem, nov začetek. Ne gre sicer za romantično karto na prvo žogo, a lahko sporoča o radosti, novih energijah, nasmešku na obrazu, kar se vse lahko vključi v kontekst novega poznanstva, nove ljubezni. Toda to karto obkrožajo karte, ki skoraj ne morejo govoriti drugega kot "narobe". Morda ne bo šlo za kake hude stvari, a možno je, da v svojem optimizmu (ko začneš nekaj novega - poznanstvo, ljubezen) ne boš opazila, da zadeve v resnici morda ne tečejo v pravo smer, da se 'kemija' v resnici ni zgodila, tudi če se ti bo zdelo, da se je. Možno je, da teh stvari ne boš prepoznala, in od tu dalje se znajo zadeve nekoliko prenagliti. Z drugimi besedami, ali bodi pozorna, da ti ne narediš kakih prehitrih sklepov, ali da te nekdo ne potegne prehitro za sabo, sploh v kakšne 'uradne' zadeve (najbolj uradna je morda poroka, a upoštevaj tudi sorodne oblike uradnosti: deljenje skupnega premoženja, skupno bivanje, oznanjanje vsemu svetu, da sta par itd.). Kaže se odtenek, da bo nekdo (morda oseba, ki jo spoznaš) hotel določene odločitve izsiliti, te priganjati v kaj, pri tem pa menjavati taktiko (enkrat te bo priganjal, potem bo poskušal bolj 'romantično' in počasi ... a oboje bo z nekim ciljem). In pri takem razvoju dogodkov se je pokazala karta družine, obrnjena narobe. Ali bo on pravi za družino? Mu bo družina le vaba, da kaj dobi od tebe? Mu ne bo do družine, pač pa do česa drugega? Ali se morda ne bo ujel s tvojo družino? Nekaj se tukaj v kartah ne poravna, vsaj ne takoj, ker je prisotna tudi karta 'spreobračanja', 'sprememb skozi čas'. Morda torej začneš novo razmerje, spoznaš nekoga in gresta po poti odnosa ... a bo morda trajalo, da se stvari postavijo na svoje mesto, morda pa bo treba ta odnos dati skozi s spoznanjem, da usoda pripravlja nekaj boljšega na naslednji etapi (z drugo osebo). Obeta se torej pestro dogajanja, a vsekakor nič takega, kar bi se lahko zgodilo mimo tvoje volje ali zoper njo, zato tega ne razumi kot napoved 'nesrečne družine'. Take družine ne boš ustvarila z zavezanimi očmi, ampak - če že - po svoji volji. Karte le namigujejo, da bodi pozorna, kako se razvijajo stvari, ali ne gredo morda prehitro in ali res temeljijo na pravih čustvih, predstavah, informacijah, na pravi 'kemiji' med vama. Časovno so glede tega dogajanja v igri morda (morda! Ne stoodstotno) februar-marec in/ali maj.

Upam, da se vse obrne v dobro.
Lep pozdrav!
MT
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Februar/2019 ob 10:03
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj tarot, zanima me, kdaj bom spoznala osebo, s katero bom v resni zvezi in si z njo ustvarila dom in družino? Najlepša hvala.

Vprašanje na str. 315 (6.2.2019, 0:47)
Vprašanja s "kdaj", se zdi, niso najbolj primerna za karte, saj je težko karkoli odgovoriti, če karte pokažejo, da se nekaj ne bo zgodilo - ali to pomeni, da 'nikoli', ali samo 'za zdaj'? Če pa gre za trdno prepričanje, da se bo, je pa vprašanje že po sebi odvečno.

MT

Moj taro, na tole spreminjanje vprašanj bi se navezala, ker tega vašega stališča ne razumem najbolje zakaj je to potrebno in v čem je sploh smisel tega.
Če nam je nekaj usojeno in zna prerokovalec vedeževalec to napovedati, bo videl v naši prihodnosti to stanje/dogodek in nam to povedal - kako bomo mi prišli do tega pa je naša svobodna volja in pot. Tako jaz vidim to.
Meni so vedeževalke napovedale stvari brez kakršnegakoli mojega vprašanja, sama je govorila.
Povem primer izkušnje z vedeževalko: Ko sem bila še študentka (takrat jaz odločena,da po zaključku tega faksa iščem službo, šolanje bo končano za vedno), smo bili pri eni - mi je sama brez mojega vprašanja sploh o tem (ker me glede na mojo odločenost to sploh ni zanimalo, niti bilo v glavi) torej mi reče, vi imate do 30 leta končani dve različni diplomi, še nadaljujete študij.
Sem si mislila pa kaj govoriš, jaz bom šla v službo.
Torej videla je nek dogodek v moji prihodnosti in ga povedala kaj mi je namenjeno - zakaj in kako se bo do tega prišlo, v smislu, kaj bo tisto,da bo mene spreobrnilo v mojem takratnem prepričanju (da se bo vse pravilno pozitivno sestavilo kot ti to razlagaš,da je treba pogledati) nje to ni zanimalo, povedala je tisto kar vidi da mi je namenjeno in usojeno.
In to je napovedovanje prihodnosti in je tudi pravilno, ker vmesna pot je naša volja, ni naloga vedeževalca, da nam razlaga kako se mora vse nekaj sestaviti in po kateri poti moramo, da bomo prišli do tega dogodka, ker to je svobodna volja.
zato ne razumem ravno vaše naravnanosti na to,da vas zanima in spreobračate vprašanja tako,da se osredotočate na vse vmesne dejavnike.
Če se navežem na vprašanje te gospe zgodaj - je jasno, po mojem bi vedeževalec pogledal ali ji je namenjena družina in kdaj (to je bilo njeno vprašanje) - kdaj s kom in na kakšen način pa je njena svobodna volja.

če se vrnem na moj primer če je človeku nekaj usojeno,da pravi vedeževalec to vidi, se bo zgodilo, kako na kakšen način se bo vse prej zložilo da do tega pride (kar vas zanima) je nepomembno, zgodilo se bo če je tako usopjeno.
meni tudi ni razlagala zakaj si bom jaz premislila in šla še študirati. pa je bil za to konkreten razlog. Tam kjer sem opravljala pripravništvo je bil mobing, delo me ni niti tako veselilo v praksi, bolj sem se videla v sorodni dejavnosti v turizmu in se zato odločila za podiplomski študij in delo preko študenta v temn času (ker je bilo preko študenta lažje dobiti tudi službo). Evo obstaja razlog točen - ampak šlogarca o tem ni govorila, da bom doživljala mobing, da se bom usmerila na napačno službo - ni pomembno, pomemben je končni rezultat, ki pa mi je namenjen. videla je ključni dogodek, ki mi je namenjen - in to je dokončanje še ene šole, to povedala, ostalo je prepustila meni in svobodni volji. In tako sem se tudi jaz res po lastni volji tudi odločila.

Tako enako bi jaz rekla za družino - če je nekomu namenjena v življenju jo pravi šlogar vidi in to pove in lahko tudi kdaj,
kako in s kom in na kakšen način in kako hitro jo človek ustvari pač je nepomembno, in se mi zdi poseg v svobodno voljo človeka in življenja. ker potem so nekateri preveč omejeni s temi napovedmi, pa začno živeti tako, pa ta šlogarca je rekla,da bo s tem prehitro in naj še čakam - kaj pa če bo ravno to potem vzrok za napetosti v paru in povod za kreg in nesrečno družino? Ker bo ena izmed oseb, ki je imela tako napoved se sklicevala na te napovedi, besede...
meni je to res malo tvegano in dejanski vpliv na svobodno voljo človeka, če se neki vedeževalec spušča v podrobnosti poteka spoznavanj odločanj tistega, ki mu vedežuje.
Sama ta proces kako se vse zloži ne vidim kot pomemben - pomemben je nek dogodek, stanje itd. ki je spraševalcu namenjen in če vedeževalec to vidi in napove je to to, ni pomembno kako bo do tega prišlo, kaj se bo zložilo,da se bo to zgodilo, ker to je svobodna volja osebe.
Tako jaz to vidim in razumem. Zato se mi z vprašanji ali mi je namenjena družina in kdaj, ne zdi nič narobe. Mogoče se mi jih zdi tudi malo nekorektno spreminjati, ker v vprašanju kot ga postavi spraševalec je tudi njegova energija. Pa se opravičujem, če sem bila dolga z zapisom. Pač moje mnenje in pomislek.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide