Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 03:10 | ||
Vprašanje na str. 319 (12.2.2019, 21:40) V kartah se je morda bolj kot detajli vajine zveze izrisala tvoja zgodba, saj se je odprlo veliko kart z ženskimi liki. Končni obeti kažejo sicer nekoliko bolj umirjene tone, a morda bolj v zvezi s tem, da vaju najbrž čaka nekakšno razjasnjevanje, kaže, da bolj glede preteklosti. V zvezi s tem 'razjasnjevanjem' so karte pokazale po eni strani sicer pomembnost, tudi težavnost problema, po drugi pa dokaj pozitivno noto, vsaj v smislu civiliziranosti, umirjenosti, iskanja skupnih interesov. To je vse, kar je zaenkrat pokazalo, da bi se z zvezo utegnilo dogajati - lahko bi povzela kot: odpiranje starih ran, kjer bolj kot ne s presenečenjem ugotovita, da se že celijo ali so na dobri poti, da se. Pred vsem tem pa so se pokazale, kot rečeno, karte z večinoma ženskimi liki. Težko špekuliram, kaj se je dogajalo (s tabo), a kot da kaže, da je prišlo do nekakšnega kar pretresljivega 'izpada iz sistema', posledica katerega se zdi, kot da si se 'posušila' - iz energije, čustvene polnosti preko lepih pričakovanj do nekakšne grenkobe, morda zamere ... kot da se je nekaj trdega, krutega naselilo v tebi. Mogoče ni bilo tako dramatično, a to je ta preteklost, ki se zdi, jo bosta razjasnevala glede nadaljevanja odnosa. In se zna izkazati, da nekaj možnosti za 'soglasje' med vama, za 'lepo rešitev', še obstaja. A kot rečeno, dlje od tega namiga, da utegneta zadeve kolikor toliko lepo, razumno rešiti, se zaenkrat ni pokazalo. Upam, da se razvije v dobro smer! Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 03:25 | ||
Kot je bilo razumeti iz kart, naj bi seveda določena čustva bila tudi z njegove strani, vprašanje je le, ali bodo ustrezala tvojim predstavam o tem, kakšna čustva naj ima fant do punce. Kot rečeno, hkrati z njegovimi romantičnimi čustvi do tebe se znajo pojaviti tudi druga njegova čustva (negotovost, zadržanost, strah), kot nekakšen zamotan klobčič, zlasti se je zdel poudarek na tem, da se na določeni točki zave, da se z lastnimi čustvi ne sme šaliti, ali drugače: sprva mu znajo njegova romantična čustva do tebe biti v zadovoljstvo, čez čas pa se jih zna ustrašiti. Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 03:29 | ||
Ali je to vprašanje še aktualno? Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 08:32 | ||
Moj tarot lepo prosim ce pogledate kako mi kaze za naprej z osebo na crko s...se spet zblizava zacneva ponovno najino skrito razmerje...hvala
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 08:59 | ||
Pozabi na skrito razmerje če hočeš dobro sebi pa drugim predvidevam da je v igri varanje ?!!! Karma is a..... pa kako SR lahko tako malo cenite ljudje??
|
|||
IP shranjen | |||
gost
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 09:44 | ||
je šeja, kakšen bo razplet? in prosim, če mi lahko odgovorite skupaj s tem dodatkom (tudi že zapisanim med kasnejšimi vprašanji) Moj tarot bi še dodala k vprašanju - ali mi bo določena moška oseba v ozadju po vezah spet preprečila službo. Včeraj na poti na razgovor sem namreč zasledila,da je poslal znance za mano, da je preveril kam grem in tudi nazaj grede. To je že večkrat ponovil to njegovo nadzorstvo, ga ne izvaja osebno, ampak pošlje znance, samo,da jaz vem kdo so točno in kateri. Že v več primerih me je spravil ob službo, ali bo tudi tokrat to ponovil po vezah. Prav dogovori se naj mi ne dajo službe. Enkrat je to celo priznal, da to počne. Tip je prava zloba, hidič, rak rana v podobi človeka, ker sočloveku uniči vse v življenju in potem se na tem naslaja in ti nateguje bolečino in čas trpljenja namenoma. Bolj kot se jaz trudim, bolj on nagaja. No pa kako kaže končni razplet, kakšen bo odgovor. Hvala. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 10:12 | ||
ima kdo kaksne izkusnje z petro iz fb svetovanje duhovna rast...hvala
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 12:15 | ||
klicala to petro ne vem vse tko lepi da ne vem ce je to res lahko tko..klicala bojana cist negativno za vse kar sem vprasala...ne vem kaj naj si mislim...
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 15:21 | ||
Mah ta Bojan tak vsem negativno napove
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 16:08 | ||
ma ne vem eni ga tko hvalijo kot da je vseved .
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 17:14 | ||
A ti še kar o unem ki je hudič in ti uniči vse možnosti za službo? Da nisi ti mal shizofrena??? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Februar/2019 ob 17:19 | ||
uh isto sem dozivela za eno stvar glede Bojana, totalno negativno. Vendar je žal imel prav :/.. Je pa pravilno napovedal tudi eno pozitivno stvar. Bojan je direkten in hiter, vendar meni osebno je najboljša Mira. |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |