Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 04/Marec/2019 ob 11:13
NE VEM,CE JE TA mirjana.Slisala sem ,da bi se naj ta Mirjana preselila v okolico Maribora.Baje je jasnovidna in se tudi pogovarja z mrtvimi in pomaga pri umorih.....Zato bi rada izved3la kaj vec o njej.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Marec/2019 ob 11:24
Originalno objavil(-a) Gost

NE VEM,CE JE TA mirjana.Slisala sem ,da bi se naj ta Mirjana preselila v okolico Maribora.Baje je jasnovidna in se tudi pogovarja z mrtvimi in pomaga pri umorih.....Zato bi rada izved3la kaj vec o njej.

Larifari,nateg.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 02:38
Originalno objavil(-a) gost

samo eno prošnjo, bi še imela lepo prosim, če lahko. pišeš o pozitivnih kartah, ki nakazujejo premik v umirjeno smer,da ne ostanem praznih rok. Zanima me če se lahko pove, kdaj se to zgodi, saj me čas najbolj baše in skrbi zaradi vsega stresa, tudi posledično zdravstvenih skrbi in finančne hude stiske. Hvala najlepša za pomoč.

Pokrilo se je več časovnih sklopov, najbližja sta bila februar in april, bolj oddaljen pa konec leta (november-december). Zna biti v igri torej april, a naj ti bo to samo za približno orientacijo, ne za absolutno vodilo!

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 02:41
Originalno objavil(-a) Za moj tarot

Prosim te za odgovor moj tarot
Na ljubezenskem področju sem morala potegniti črto. Ali me čaka še kakšna boljša priložnost?
... hvala vnaprej!

Vprašanje na str. 323 (19.2.2019, 21:38)
Karte so se postavile nekako tako, da se zdi, kot da bo šel razvoj ne v smeri nove priložnosti, ampak popravljanja stare priložnosti. Kaže se, kot da si veliko vlagala v tisto, pod čemer si zdaj potegnila črto, in na koncu se pokaže par moškega in ženske, med katera se je vrinilo nekaj, kar lahko izgleda kot prepir ali razdor, lahko pa kot renovacija: ko nekaj renovirajo (npr. cesto itd.), ponavadi vse razrijejo in prekopljejo in preobrnejo, a ko dela zaključijo, je vse lepše in boljše. Tak odnos se je odprl kot obet v prihodnje glede tvojega vprašanja. Lahko pomeni, da se ti bo nova priložnost odprla z nekom (ali z že znanim ali z novim), s katerim najprej trčita ali pa se povežeta v 'razkopanih' okoliščinah, torej v situaciji, ki bi ji lahko rekli tudi polomija, a rezultat bo, da se vse poravna ravno prav. Iz kart bi se lahko celo sklepalo, da se v teh stresnih, polomijskih okoliščinah pravzaprav pokažeta drug drugemu še bolj privlačna. Časovno zna biti v igri avgust ali bližina avgusta, saj se je precej kart zgostilo v tem časovnem obdobju, a to vzemi le za rezervo. Zdi se namreč, da bo (ali pa že) nekdo občutil interes do tebe že nekaj časa, preden se zgodi kaj odločilnega.

Upam, da se odvije v željeno smer.
Lep pozdrav!
MT
Zora
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Zora Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 07:11
Moj tarot
Prosim za odgovor. Zanima me kako bo z mojo službo kjer sem zaposlena? Plavam med kačami še naprej ali me bodo uničile? Bom uspela svojo idejo o družinski povezavi zaposlitve uresničiti do te mere da lahko od tega živim-o?
Naj hvala za odgovor.
Ela
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ela Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 12:01
Astro, še delate napovedi preko horarne?
Če ja, se pobotama in začneva na novo? Trenutno sma sprta.
Za moj tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za moj tarot Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 15:52
Originalno objavil(-a) Zora

Moj tarot
Prosim za odgovor. Zanima me kako bo z mojo službo kjer sem zaposlena? Plavam med kačami še naprej ali me bodo uničile? Bom uspela svojo idejo o družinski povezavi zaposlitve uresničiti do te mere da lahko od tega živim-o?
Naj hvala za odgovor.

Hvala moj tarot.... Dzizs... :=)
Za moj tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za moj tarot Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 15:58
Opravičujem se, ker sem replicirala napacni post, moj odgovor se nanaša na odgovor moj tarot s strani 323, nalo višje zgoraj.
Jana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Jana Odgovorbullet Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 19:21
Pozdravljena moj tarot. Prosim ce lahko pogledate karte- energije. Do srecanja se ni prislo... Sva ze nekaj krat govorile tu preku. Mislim da viznisko ze ima ( iz praks drugih govorim). Zanima me. E se vidite kaksno komunikacijo iz njegove strani in kdaj bi se lahko to zgodilo. Hvala
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 06/Marec/2019 ob 03:00
Originalno objavil(-a) Gostja

Za moj tarot!
Ali se najin odnos z osebo moski T. Izboljsa? Ali se v letosnjem letu poglobi al ostane na istem kot je se naprej. Je viden napredek v trajno vezo in to ostaneva naprej?
Si on zeli vecje povezave med nama, ce ne kaj ga ovira? Kaka intima letos?
Hvala vam

Vprašanje na str. 325 (21.2.2019, 21:06)
Nekoliko 'tehnično' gledano so se za obet prihodnosti odprle zelo lepe karte za vprašanje o 'napredku odnosa v trajno zvezo' - tako karta družine kot karta poroke in še karta dobrega ravnotežja. Potencial se je torej pokazal. A rekla sem 'tehnično gledano' zato, ker so se te karte nabrale okoli ženske osebe (lahko da tebe), ki od vsega, kar ji življenje ponuja, zmore vzeti le desetino. Vprašala si, kaj njega ovira, a zdi se, da nekaj ovira tako njega kot tebe. Odprla se je namreč tudi karta moškega, ki bi ga lahko označili kot zadržanega, hladnega, računskega, treznega, ki najraje dolgo razmišlja in manj ukrepa, a je lahko tudi nekoliko deloholičen (to je podoben odtenek 'pogreznjenost v misli', 'odtujenosti'). Drug poleg drugega sta se torej odprli karti z zelo podobnimi lastnostmi - sta to morda vidva? Če ja, potem ovira ni samo na njegovi strani, ampak tudi na tvoji in v kombinaciji vaju skupaj. Kot kontrast so se odprle karte, ki kličejo po gibanju, odprtosti, kreativnosti, spontanosti, večjem občutku za čutno, telesno, tisto, kar lahko otipamo, doživimo, ne samo 'premislimo'. Če je kaj na tem, potem, kot rečeno, je na razpolago lep potencial za zadovoljstvo, le dati mu morata priložnost. Resnično bi 'tehnično' vzeto lahko rekla: ja, vidi se poglobitev zveze, toda ti dve figuri moškega in ženske, ki sta precej 'zapeti', strogi, ki si ne pustita blizu (oba!), sta tako močni ob teh potencialnih kartah, da že težko rečem, da se bo odnos med vama kar sam od sebe tako razvil in da bo do intime prišlo v teku stvari, ampak raje rečem, da morata odnos sama znati razviti, in razviti tudi nekaj več sproščenosti, domišljije, spontanosti pri sebi, več pestrosti, različnosti, odprtosti. V tem smislu lahko karte sporočajo tudi, da odnos med vama ostane enak, saj kot da oba enako ostajata za svojimi zidovi, in to lahko pomeni, da drug iz drugega ne znata izvabiti tega, kar bi si želela, da si morda niti ne upata posegati po svojih željah (ker sama sebe blokirata? ker nista prepričana drug o drugem?), to pa navede tudi na vprašanje, koliko sta sploh kompatibilna drug z drugim (ali morda: ali si nista preveč podobna, da bi lahko prišlo do kakega kvalitetnega preboja). Kot rečeno, potencial se je pokazal, treba pa ga bo znati izkoristiti več kot samo deset procentov.

Upam, da se vse razvije v uspešno smer.
Lep pozdrav!
MT
Ela
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ela Odgovorbullet Objavljeno: 06/Marec/2019 ob 07:51
Moj Tarot,
se pobotama in začneva na novo? Trenutno sma sprta.
Hvala.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Marec/2019 ob 08:40
Originalno objavil(-a) Gostja

Se jaz poskusim sreco z Moj tarot. Sem samska mamica, ali mi stoji kdaj se kaksna veza? Sama sem ze 4 leta :( Hvala vnaprej.

Ponovno prosim za odgovor Moj Tarot. Hvala
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide