Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Gost
Gost |
Objavljeno: 04/Marec/2019 ob 11:13 |
NE VEM,CE JE TA mirjana.Slisala sem ,da bi se naj ta Mirjana preselila v okolico Maribora.Baje je jasnovidna in se tudi pogovarja z mrtvimi in pomaga pri umorih.....Zato bi rada izved3la kaj vec o njej.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Marec/2019 ob 11:24 |
Larifari,nateg. |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 02:38 |
Pokrilo se je več časovnih sklopov, najbližja sta bila februar in april, bolj oddaljen pa konec leta (november-december). Zna biti v igri torej april, a naj ti bo to samo za približno orientacijo, ne za absolutno vodilo! Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 02:41 |
Vprašanje na str. 323 (19.2.2019, 21:38) Karte so se postavile nekako tako, da se zdi, kot da bo šel razvoj ne v smeri nove priložnosti, ampak popravljanja stare priložnosti. Kaže se, kot da si veliko vlagala v tisto, pod čemer si zdaj potegnila črto, in na koncu se pokaže par moškega in ženske, med katera se je vrinilo nekaj, kar lahko izgleda kot prepir ali razdor, lahko pa kot renovacija: ko nekaj renovirajo (npr. cesto itd.), ponavadi vse razrijejo in prekopljejo in preobrnejo, a ko dela zaključijo, je vse lepše in boljše. Tak odnos se je odprl kot obet v prihodnje glede tvojega vprašanja. Lahko pomeni, da se ti bo nova priložnost odprla z nekom (ali z že znanim ali z novim), s katerim najprej trčita ali pa se povežeta v 'razkopanih' okoliščinah, torej v situaciji, ki bi ji lahko rekli tudi polomija, a rezultat bo, da se vse poravna ravno prav. Iz kart bi se lahko celo sklepalo, da se v teh stresnih, polomijskih okoliščinah pravzaprav pokažeta drug drugemu še bolj privlačna. Časovno zna biti v igri avgust ali bližina avgusta, saj se je precej kart zgostilo v tem časovnem obdobju, a to vzemi le za rezervo. Zdi se namreč, da bo (ali pa že) nekdo občutil interes do tebe že nekaj časa, preden se zgodi kaj odločilnega. Upam, da se odvije v željeno smer. Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Zora
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 07:11 |
Moj tarot
Prosim za odgovor. Zanima me kako bo z mojo službo kjer sem zaposlena? Plavam med kačami še naprej ali me bodo uničile? Bom uspela svojo idejo o družinski povezavi zaposlitve uresničiti do te mere da lahko od tega živim-o? Naj hvala za odgovor. |
|
IP shranjen | |
Ela
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 12:01 |
Astro, še delate napovedi preko horarne?
Če ja, se pobotama in začneva na novo? Trenutno sma sprta. |
|
IP shranjen | |
Za moj tarot
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 15:52 |
Hvala moj tarot.... Dzizs... :=) |
|
IP shranjen | |
Za moj tarot
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 15:58 |
Opravičujem se, ker sem replicirala napacni post, moj odgovor se nanaša na odgovor moj tarot s strani 323, nalo višje zgoraj.
|
|
IP shranjen | |
Jana
Gost |
Objavljeno: 05/Marec/2019 ob 19:21 |
Pozdravljena moj tarot. Prosim ce lahko pogledate karte- energije. Do srecanja se ni prislo... Sva ze nekaj krat govorile tu preku. Mislim da viznisko ze ima ( iz praks drugih govorim). Zanima me. E se vidite kaksno komunikacijo iz njegove strani in kdaj bi se lahko to zgodilo. Hvala
|
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 06/Marec/2019 ob 03:00 |
Vprašanje na str. 325 (21.2.2019, 21:06) Nekoliko 'tehnično' gledano so se za obet prihodnosti odprle zelo lepe karte za vprašanje o 'napredku odnosa v trajno zvezo' - tako karta družine kot karta poroke in še karta dobrega ravnotežja. Potencial se je torej pokazal. A rekla sem 'tehnično gledano' zato, ker so se te karte nabrale okoli ženske osebe (lahko da tebe), ki od vsega, kar ji življenje ponuja, zmore vzeti le desetino. Vprašala si, kaj njega ovira, a zdi se, da nekaj ovira tako njega kot tebe. Odprla se je namreč tudi karta moškega, ki bi ga lahko označili kot zadržanega, hladnega, računskega, treznega, ki najraje dolgo razmišlja in manj ukrepa, a je lahko tudi nekoliko deloholičen (to je podoben odtenek 'pogreznjenost v misli', 'odtujenosti'). Drug poleg drugega sta se torej odprli karti z zelo podobnimi lastnostmi - sta to morda vidva? Če ja, potem ovira ni samo na njegovi strani, ampak tudi na tvoji in v kombinaciji vaju skupaj. Kot kontrast so se odprle karte, ki kličejo po gibanju, odprtosti, kreativnosti, spontanosti, večjem občutku za čutno, telesno, tisto, kar lahko otipamo, doživimo, ne samo 'premislimo'. Če je kaj na tem, potem, kot rečeno, je na razpolago lep potencial za zadovoljstvo, le dati mu morata priložnost. Resnično bi 'tehnično' vzeto lahko rekla: ja, vidi se poglobitev zveze, toda ti dve figuri moškega in ženske, ki sta precej 'zapeti', strogi, ki si ne pustita blizu (oba!), sta tako močni ob teh potencialnih kartah, da že težko rečem, da se bo odnos med vama kar sam od sebe tako razvil in da bo do intime prišlo v teku stvari, ampak raje rečem, da morata odnos sama znati razviti, in razviti tudi nekaj več sproščenosti, domišljije, spontanosti pri sebi, več pestrosti, različnosti, odprtosti. V tem smislu lahko karte sporočajo tudi, da odnos med vama ostane enak, saj kot da oba enako ostajata za svojimi zidovi, in to lahko pomeni, da drug iz drugega ne znata izvabiti tega, kar bi si želela, da si morda niti ne upata posegati po svojih željah (ker sama sebe blokirata? ker nista prepričana drug o drugem?), to pa navede tudi na vprašanje, koliko sta sploh kompatibilna drug z drugim (ali morda: ali si nista preveč podobna, da bi lahko prišlo do kakega kvalitetnega preboja). Kot rečeno, potencial se je pokazal, treba pa ga bo znati izkoristiti več kot samo deset procentov. Upam, da se vse razvije v uspešno smer. Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Ela
Gost |
Objavljeno: 06/Marec/2019 ob 07:51 |
Moj Tarot,
se pobotama in začneva na novo? Trenutno sma sprta. Hvala. |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Marec/2019 ob 08:40 |
Ponovno prosim za odgovor Moj Tarot. Hvala |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |