Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 06/April/2019 ob 13:25 | ||
Ni panike. Glavno, da si za njegovo trobezljanje plačala. |
|||
IP shranjen | |||
Sara
Gost |
Objavljeno: 06/April/2019 ob 15:20 | ||
Pozdravljeni moj tarot,imela bi eno vprašanje kako mi kaže v tem letu s sodelavcem...prwd leti sva imela razmerje se vedno sva si zelo naklonjena vendar kaj vec se nikakor ne zgodi...kaj vidite vi kako kaze..hvala vam
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 06/April/2019 ob 21:21 | ||
Pozdravljena moj tarot.
Prosim kako mi kaže glede financ v letu 2019.Hvala |
|||
IP shranjen | |||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 06/April/2019 ob 21:31 | ||
Mojtarot,
ali pri odhodu v pokoj dobim uztrezno odpravnino. |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 03:53 | ||
Vprašanje na str. 339 (20.3.2019, 2:24) O čustvih drugih ljudi karte lahko pokažejo samo toliko, kolikor se ta čustva prevajajo v dejanja in odnos do tistega, ki sprašuje, se pravi, tebe. Kakšna pa so čustva, kot jih nekdo doživlja pri sebi, pa je treba dotičnega človeka vprašati, drugače ne gre. Iz kart bi se lahko razbralo, da fant T. niha med dvema izrazoma čustev: en izraz je čuten, velikodušen, usmerjen v razvajanje, udobje, ležernost, domačnost, drugi izraz pa je bolj strog, zadržan, racionalen, lahko se kaže kot sitnost, zahtevnost, čemernost. Splošna postavitev kart namiguje, da fantu čustva služijo bolj za doseganje nekih svojih ciljev ali idej kot pa izrazu romantične povezanosti in pripadnosti. Z drugimi besedami, zna biti in sladek in tečen, oboje pa izrazi glede na situacijo, kaj mu pride bolj prav, da dobi, kar hoče. Zdi se, kot da zahtev do sebe ne prenaša najbolje, najraje počne stvari tako, kot si jih sam zamisli, druge ljudi pa, kot da nerad upošteva. Možno je sicer, glede na karte, da je to nekakšna njegova 'poklicna deformacija', da je zaradi dela, kariere, svojih poklicnih interesov itd. tak in ne zaradi osebnosti. A posledica, se zdi, je podobna: rad ima stvari ali pod svojo komando ali po svojih planih, bolj delikatnih zadev pa ne sliši. Zdi se, da so se karte osredotočile samo na ta del vprašanja, kajti o prihodnosti vajinega odnosa se kaže le namig, da neke prave izjasnitve, kako bo med vama, še ni pričakovati. Razbrati je zato mogoče le toliko, da pogovor s fantom glede razmerja ne bo prinesel dokončnega odgovora, morda zato, ker mu tako najbolj usteza. A spet, možno je tudi, da odgovora (še) ne more dati, ker ima v planu določene (delovne, karierne itd.) obveznosti, katerim se hoče posvetiti pred drugimi stvarmi, ki jih z lahkoto pusti ob strani, tudi če so npr. tebi bolj pomembne. Upam, da se stvari postavijo na pravo mesto. Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Poklon moj tarot
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 08:56 | ||
Opis cloveka v nulo, zadela bistvo. Le da bo on tak res po osebnosti, ne zaradi drugih dejavnikov, ampak ker mu tako pase, da tako izkorisca ljudi, vidi samo sebe, nima nobenih obveznosti, temvec je pac egoist, za svoje cilje preko trupel drugih in ga prav nic ne briga, kako trpijo. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 09:37 | ||
Moj tarot prosim vas za pomoč,
ena oseba mi obljublja nekaj že dolgo časa. Ali bo obljubo izpolnila in kdaj, ali se bo vedno izmikal in iskal nove in nove laži kot opravičilo, da tega ne izpolni. Je pa, glede na to kar je naredil, je izpolnitev že kaj njegova dolžnost, ker je povzročil hude namerne posledice in z odlašanjem nastajajo vedno nove in hujše. Gre za finančno njegovo obljubo, zato se zaradi nepravilne prehrane, zdravljenja, nezmožnosti kupovanja stvari, ki so plačljive, ne morem normalno skrbeti za svoje zdravje in si pomagati in potem se vse to samo nalaga še z novimi posledicami na različnih področjih. Torej kdaj to izpolni, oz. kdaj se vidi, da se meni uspe rešiti iz grozljivke, ki jo je povzročil, tako da bom lahko normalno zaživela, brez trpljenja in vsaj nastajanja novih posledic, starih tako ne bo mogoče vseh odpraviti, si pa želim čimbolj omiliti škodo. Samo rabim nujno denar. Samo, da nova škoda ne bo nastajala, ker mi je to enormni stres in še zaradi tega dodatno nastaja škoda tudi na mojem zdravju. Kdaj torej mi uspe se rešiti in ali bom rešitev našla lahko sama (problem, je ker me namenoma ovira)- in če jo bom sama (brez njegove izpolnitve obljube) - kdaj bo to? Oziroma ali bo res kdaj izpolnil obljubo in povrnil stvari - finance, ki jih je odvzel. In če da, predvsem me zanima kdaj bo to naredil? Hvala |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 10:07 | ||
MT pozdravljeni,prosim,ce je mozno,da pogledate se meni,izpustili ste moje vprasanje.Hvala za morebiten vpogled. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 10:09 | ||
Moj tarot vljudno in iz srca prosim ce mi pogledate,kako mi kaze letos na splosno v zivljenju? Trpljenje je veliko, sicer finance so ok sluzbo imam ampak me zelo razzirajo druge stvari- odnosi. Zamima me ali se te tezave resijo se letos in ali pride do skupne selive? Trenutno so velike tezave zaradi druzbe in lokalov. Rojena 85 S. Najlepsa hva iz srca za odgovor.
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 10:11 | ||
Zakaj sprasujete,KDAJ bo to...kaj,ce ne bo nikol?A mislite,da astrotarot pali na take fore,kako ji zastavis vprasanje?Se mi zdi,da ne.Ona tko bluzi po svoje in napise malo crno,malo belo,tko da ne ves,kaj ti sploh hoce povedat.Sej ne ve niti sama,kaj trobezlja. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 10:32 | ||
Ti pa si res ena butara.In s takim clovekom zelis biti?Madonca,s tabo je pa res nekaj narobe.Po moje si poklon za kretenizem zasluzis ti. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja21
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 12:59 | ||
Pustite ljudi na miru nevem kaj vas briga s kakim želi kdo bit!? to se pač vsaka oseba sama odloči ane s kom ji paše ter s kom ji ne paše bit! raje se za svoje življenje sekirajte
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |