Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 14:08 | |||
nihče te ni prosil za tvoje mnenje. moj tarot je odlična, kar je že dokazala z mnogimi vpogledi. Bo videla, če ne bo nikoli, tudi vprašanje je tako postavljeno,da se tudi ta razplet še kako pričakuje, glede na njegovo dosedanje laganje, in zato tudi sprašujem, če se rešim sama. delam na tem zelo tudi. samo je tudi on ovira, ker tega ne želi in bi želel nadaljevanje takega stanja mojega trpljenja in zato blokira namenoma vse moje poskuse. Vse to vem. ne napadaj moj tarot, ker je že dokazala,da je imela zelo prav. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 14:13 | |||
za božjo vojo, ne vmešujte se v vprašanja, če pojma nimate o čem sploh sprašujem. nihče te ni vprašal za mnenje niti vprašanje ni namenjeno tebi in tvojim ocenam. tako da prosim za spoštovanje in nevtikovanje tam, kjer se te ne tiče. |
||||
IP shranjen | ||||
ena izkušnja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 15:54 | |||
meni je moj tarot zadela- videla je razgovor in pravilno opisala za kakšno službo naj bi šlo - nisem je dobila, ampak ko je govorila o razgovoru je prav povedala,da se bo to pojavilo. čeprav še takrat jaz nisem poslala prošnje, včasu njenega odgovora, sploh še nisem vedela za razpis. Tako da izkušnja je ta - da moj tarot pravilno napove, samo moraš pa tudi ti naredit svoj korak - spraševati jo o selitvi, če dejansko ne narediš nič v tej smeri, ali v smeri izboljšanja odnosa, lahko ti ona vse prav napove, pa če ti vztrajaš na istem in nič ne narediš, se ne bo nič zgodilo. Tudi če ti da pozitivno napoved, se sama napoved ne bo zgodila, če ti nič ne narediš in stojiš na mestu in vztrajaš pri istem - to je v zadnjih odgovorih tudi med vrsticami že večim povedala. Toliko kot nasvet. če imaš namen kaj spremeniti, moraš za to tudi kaj narediti. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 16:02 | |||
Delno se strinjam ja, samo menim da dobri vedezevalci vidji razplet kaksen bo. Ker srlitev zal ni od menre odvisna temvec je bolj zapleteno kot je razbrati ker sama se ne more. Seliti. Pa tudi odnos lahko ti ves cas enako delujes se trudis, pa je odvisno se vse od druge osebe. Tako si jaz to razlagam.gg
|
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 18:47 | |||
Sej ti pove moj tarot od koga je odvisno, lepo napise... v danasnjem zadnjem idgovoru lepo pise, da je vse odvisno od tipa, ki kljub pogovorom in se takem trudu zenske, tip vse ignorira in dela po svoje... poanta je ta, da tip je se vedno clovek... namesto njega.ne bodo nobene karte nic naredile, lahk se tak lepo povedo, ce clov ne naredi nic bo enako slabo ostalo, ker se je on tako odlocil... zato naj neha jamrat kak mu je hudo, ce noce nc naredit.
In take jaz takoj prepoznam. Kako pa ti ves, da se ne more seliti, ni en clovek nek bog, da bo drugemu odrejal selitev.obratno obstaja moznost selitve v mansardo v hiso, ampak ne k njemu. Ce tak tip lahko se daje dol z drugimi okoli in fehrari druge po forumih da bi jih otipaval, ob tem ko se hvali, da ima zensko, kdo se bo za takega zanimal lepo prosim...vrhunski.kur.bir mogoce ima zenska ze zdavnaj tudi drugega, ampak resnega in se s tem ne hvalisa okoli ker ni taka kot on k.urbir in se sploh ne zanima zanj vec se manj za selitev nekam, kjer bi jo se bolj omejeval in nadlegoval z nadzorom. Mogoce si napacno predstavljas. Mogoce se bo pa tista ljubica selila k njemu, njo vprasaj ne moj tarot. Res.mora biti otrok ponosen na takega starsa. Mama od tega tipa pa ze komaj caka da ji k.urbir novega otroka pridela pa ne v trajni vezi ampak iz stevilnih k.urbirskih pohodov s katerimi se hvali . Morebiti tak tip raje zase vprasa in se ne predstavlja za zensko in nekaj fantazira o zeljnih selitvah, ki si je zenska sploh ne zeli vsaj k njemu ne. Morebiti pa po prebranem sploh.ne bo vec rabil sprasevat moj tarot, ker je ze dobil odgovor. Morebiti kljub vsej taktiki.nadzora le ne more na dolocenih podrocjih tako nadzirati zensko in ona kljub vsej omejenosti, ki jo on povzroca lahko.na dolocenih stvareh ze.ima druge plane. Pa zanj too late, njegova krivda kaj pa zavlacuje in se igra. Sploh pa ne bo izsiljeval, ker ni ediniz bajto in mansardo. Zmotno si on marsikaj domislja |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 18:51 | |||
ASTROTAROT nima pojma,ona sam trenira in hoce bit wanna be vedezevalka,forum pa uporablja za poskusne zajcke.Lepo vas prosim,dejte se pozanimat,kako se napoveduje s tarotom.Ona sam neki bluzi v prazno in pise eseje brez poante.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/April/2019 ob 19:06 | |||
Moj tarot, se nekaj bi dodala eno vprasanje k zgoraj navedenemu... Nisem privoscljiva, ampak ker je doticna oseba natedila res dolgotrajno in namensko skodo in stisko meni in je ocitno kot da ga to zabava in osrecuje in mu ni mar, me zanima, ce bo kdaj v zi lhenju dozivel, da okusi vse to enako na svoji kozi, vse kar je naredil meni. Ker edino tako, da vse obcuti nasvoji kozi bo razumel to bolecino in vse kar je povzrocil. Ne govorim o mojem mascevanju, sprasujem ce se mu samo skozi njegove zivljenjske situacije vrne to nazaj? |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 03:51 | |||
Vprašanje na str. 343 (3.4.2019, 15:30) Po kartah se zdi, da sam ne boš ostal, a hkrati kažejo namig, da imaš za osamljenost določene vzroke, ki jih nosiš v sebi. Ali je to kaj v zvezi z izkušnjami iz preteklosti, morda v zvezi z družino, odraščanjem itd., boš vedel sam. Karte namreč kažejo, da ti bo nekdo ponudil roko, ponudil svojo naklonjenost, pristopil do tebe s simpatijo, zanimanjem, dobrosrčnostjo, ali pa se ti bo ob taki osebi zgodilo, da ti poskoči srce, privrejo čista čustva na plan. Morda te bo ta oseba spominjala na koga iz preteklosti ali pa se bo izkazalo, da se ujemata zato, ker imata podobno preteklost. Vendar pa ob tem določena karta daje tudi namig, da bi znal biti 'problem' v tebi, namreč problem občutka, da si tega (simpatije) ne zaslužiš, da je nisi vreden, kot da bi bil prisoten strah, da boš zapuščen ali da se ne bo izšlo. Na to te karta, se zdi, opozarja in ne, da ti 'prerokuje', kajti poleg te se je odprla še karta, ki bi jo v tvojem primeru lahko najbolje poimenovali 'delo na sebi'. Skratka, zdi se, da ti nekdo pride naproti, ob nekom se ti bo odprlo srce, a ne pozabi, da si v glavni vlogi ti, in za glavno vlogo je potrebno 'delo na sebi', v tvojem primeru delo, da premagaš strah ali ovire, ki so (morda zaradi česa iz preteklosti) zasajene v tebi. Tega dela se boš moral lotiti pogumno in ga peljati vztrajno naprej. Časovno zna biti najbližje v igri maj, nekaj več kart kaže tudi na februar, kar pomeni, da je pred tabo najbrž obdobje optimizma na daljši rok. Upam, da se zgodi po željah. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 08:44 | |||
Klicala vedezevalca Roka... vprasala sem ga glede ljubezenskega podrocja in mi je povedal vse najlepse, pa me zanima ali ima se katera izkusnje z njim? Pove vsem pozitivno?
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 08:54 | |||
Meni je vse lepo napovedal, od tega se ni uresničilo nič, jaz pa ful bla optimistična in sem se prepričevala da tko bo. Zdaj sem jezna sama nase kako sem se poniževala pred tipom. Seleni nisem hotla verjet ko je vidla še eno bejbo z njim, ja kako če mi je pa kazal pravo zaljubljenost. Sam par dni v tednu je mal zginu, jaz sem mislila da se sam teško prepusti čustvom, se je pa z drugo dobival. Nobenmu tipu ni za verjet, vam rečem. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 09:10 | |||
Lepo pozdravljeni Moj Tarot, lepo bi vas prosila, če mi lahko pogledate v karte za ljubezensko področje, kako se odprejo za sedanjost za odnos z moško osebo in ali vidite, da se bo ta razvil v zvezo v prihodnosti? Zanima me, kako me ta oseba dojema oz. vidi? Ali čuti samo privlačnost, (če jo), ali so prisotna tudi romantična čustva? Zdi se mi, da sva kompatibilna, vendar sem v dvomih ali naj čakam ali naj grem raje naprej? Res vam iskrena hvala za vpogled in nasvet. Lep pozdrav.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 10:06 | |||
Roka zelo hvalijo v skupini na fb, mislim da je on dober.
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |