Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 10:09 | ||||
Selena mi je napovedla leta 2017 dogajanje za leto 2018 ter 2019 in se tocno to dogaja. Samo mislim da noben ti ne more tocno napovedat da bo to s to in to osebo se zgodilo. Lahko ti vifi splosno. Meni je rekla da se bo 2018 dogajalo to pa to.in se res je, za 2019 mi je napovedala tudi zadeve in de niso se realizirale nevem k9 sem jo ponovno klicala je pa drugace rekla kot da bi cas prestavljala. In nevem ocitno ni ok da klicemo tolikokrat. Meni je recimo prvic rekla leta 2017 da v 3 letih bom mamica. Ko sem jo laniklicala isto rekla tako da mi nikoli ni spreminjala napovedi mi vedno enako pove in mislim da ona glede teh kljucnih zadev je zelo dobra.
|
|||||
IP shranjen | |||||
S
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 11:47 | ||||
Tvoj komentar je pa težko razumet, se je zgodilo, se dogaja, potem ti spremeni napoved in ona je dobra glede ključnih dogodkov? |
|||||
IP shranjen | |||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 13:13 | ||||
Mislila sem za neke splosne zadeve da je dobra.
|
|||||
IP shranjen | |||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 20:31 | ||||
Moj tarot,
hvala za odgovor na vprasanje na strani 343. Res je kar dvakrat zaporedoma sem bil izigran in enostavno vec ne zaupam. Upam, da ne pride nazaj kaksna bivsa. Hvala vam se enkrat. |
|||||
IP shranjen | |||||
ne skrbi
Gost |
Objavljeno: 08/April/2019 ob 22:26 | ||||
Sprenevedanje je res tvoja težava. Ti je napisala,da moraš delat na sebi. Ne drugi, ampak ti. samolaganje ti ne bo pomagalo, ker v resnici ti izigravaš druge. |
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 09/April/2019 ob 06:06 | ||||
Ti pa si prfuknjena.A zdej je pa on kriv,ker naleti na napacne bejbe al kva. Jaaaaaooo.Zalet se nekam. |
|||||
IP shranjen | |||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 09/April/2019 ob 07:33 | ||||
Ne skrbi
Tudi ti se spremeni, ob 22.26 uri bi lahko imela koga na sebi in v sebi, ce se ne bi sprenevedala 🤪🤪😘😘 |
|||||
IP shranjen | |||||
MilanaLoveYou
Gost |
Objavljeno: 09/April/2019 ob 08:26 | ||||
If the person can not city himself or herself in the episode, then the brouhaha does not function. For all to see of all the movies I've seen, whole stands inaccurate in my head. It was an lay location where the children sheila heroine in fact didn't know if she was going to be seduced or otherwise. Unknown did. As the whereabouts proceeded, from the opening, you felt on your own affinity to the scene. It was a genuine seduction special. <a href=https://www.pussyspace.net/>PussySpace</a> |
|||||
IP shranjen | |||||
ooo
Gost |
Objavljeno: 09/April/2019 ob 11:47 | ||||
kaj ne razumeš - on se je z lažmi znašal nad njimi, sploh ni naletel na napačne. Gospoda poznam osebno in laže kot pes teče,da sam sebi verjame. In potem lastno krivdo in odgovornost prekriva tako,da se izgovarja na druge za dejanja, ki jih sam počne. ne zaupa, ker ve,da njemu nobena upravičeno ne more zaupati, ker je sam neiskren in izvaja manipulacije, in iz strahu,da ga bo katera odkrila seveda ne zaupa nobeni, ker mu je glavno zakrivati sebe in njegova dejanja. on je tisti, ki seje negativo v vse njegove veze kar vodi v propad. zato naj kar na sebi dela in se ne izgovarja na druge. |
|||||
IP shranjen | |||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 09/April/2019 ob 12:01 | ||||
Hahahaha noroo
Ne mislim polemizirat s tabo. Ti se sebe ne poznas ne pa mene. |
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 09/April/2019 ob 18:00 | ||||
Ne bluzi in nehaj se smesit.Brigaj se zase,poskrbi zase,pa nos imela celo zivljenje kaj pocet.Mater ste eni zleht,fuj. |
|||||
IP shranjen | |||||
To pa
Gost |
Objavljeno: 10/April/2019 ob 00:11 | ||||
Upostevaj svoj nasvet in se brigaj zase, ker ti tezis meni, nisem jaz zacela tebe citirat. Ocitn nimas kaj srugega za pocet, zlehtniba te ocitno daje. Ali pa se druga motnost si ta oseba o lateri pisem in se sedaj skrivas za drugum nickom in napadas. Je hudo, ko nekdo resnico pove pa si jo je tezko priznati. |
|||||
IP shranjen | |||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |