Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Za Moj tarot
Gost |
Objavljeno: 10/April/2019 ob 13:16 | |
Pozdrav! Vase napovedi so bile pravilne do zdaj.( izgub.vozniska).skratka izvedela sem, da jo ima in ima pogojno vrnjeno..ne hodi nikamor in ga je izucilo.(majhen prekrsek in gre vse v maloro).vmes ste videla da bi se midva lahko videla okoli velike noci in se pogovorila kako bova dosegljiva eden za drugega. Seveda sem vas vmes sprasevala, kjer so bile nadaljne napovedi...za julij oz dec ali januar. Pogojno ima do okt-novembra. Kar bi znalo sovpadat z drugo napovedjo. Sedaj me zanima ali bo srecanje prej? Kdaj? Ce lahko se enkrat pogledate. Hvala
|
||
IP shranjen | ||
radovedna
Gost |
Objavljeno: 10/April/2019 ob 13:42 | |
Za Moj tarot
Spoštovana. Upam, da si vzamete čas še zame. Zanima me, ali me še čaka kakšna prava veza z moškim ali bom ostala samska do konca življenja. štejem pa 50+. Hvala vam za odgovor, se ga veselim in vas lepo pozdravljam. |
||
IP shranjen | ||
50+
Gost |
Objavljeno: 10/April/2019 ob 16:44 | |
Moj tarot
Spoštovana. Upam, da si vzamete čas še zame. Zanima me, ali me še čaka kakšna prava veza z moškim ali bom ostala samska do konca življenja. štejem pa 50+. Hvala vam za odgovor, se ga veselim in vas lepo pozdravljam. IP IP shranjen Pošlji sms 031227621 |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/April/2019 ob 01:08 | |
Moj tarot,zakaj ne zelite odgovarjati vsem.Komaj zdaj sem zasledila,da je mene nekdo komentiral,ko sem postavila vprasanje za vas.To je bilo ze pred casom.Ni mi prijetno,saj nimam vpliva,kaj kdo napise.Na komentar se nisem odzvala,sem pustila vse na miru,zelela sem samo vaso napoved.Lahko noc.
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 11/April/2019 ob 02:53 | |
Vprašanje na str. 445 (6.4.2019, 15:20) Zdi se, da karte sporočajo, da za sodelavca (z vidika njegovega doživljanja situacije) potencialno razmerje s tabo vključuje nekakšen rizik, torej, zdi se, da on ob privlačnosti, ki jo karte potrjujejo, občuti, kot da je zraven nekakšen hakelj, kot da se boji, da bi razmerje morda prineslo s sabo previsok račun. Zakaj tako občuti, morda sama veš bolje, ker imaš konkretne izkušnje in podatke. V kartah se zdi, da je on (ali vidva oba) razpet med željo, fantazijo, privlačnostjo in nekakšno 'nevarnostjo', v smislu, da bi realizacija razmerja nekaj ogrozila, porušila, destabilizirala. Zdi se, kot da zelo pazi, da ne naredi 'napačnega koraka'. Iz kart bi izhajalo, da za to njegovo previdnost ali zadržanost niti nisi ti 'kriva', pač pa ima on zadržke iz svoje osebne zgodovine (medčloveški odnosi, možno pa je tudi, da gre za kaj zdravstvenega ali psihičnega oz. s tem vzajemno povezanega). V tem smislu karte ne obetajo vzpostavitve razmerja, kot bi pričakovala. Kažejo pa na napetost, da bi se med vama še kaj zgodilo, in se tudi zna zgoditi, a bolj kot 'predah v času napetosti', kot da bo vse odvisno le od 'pravega momenta' (pravega najbrž po njegovi presoji, z njegovega vidika) in bo tudi hitro mimo ter zatem spet vse po starem. Karte so ti pokazale možno razlago, če ti je vajin odnos uganka. Zanesljivejšo razlago pa boš verjetneje dobila, če boš sodelavca odkrito povprašala, kako in kaj, glede na to, da sta, kot se zdi, vendarle v dobrih odnosih. Upam, da se stvari postavijo na pravo mesto. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 11/April/2019 ob 12:04 | |
Moj tarot prosim kako mi kaže na službenem področju. Po eni strani čakam poziv za odhod v drugo službo (stvar dogovorov), pa se vleče in ne vem kje sem. Po drugi strani moram narediti reze in razčiščevanja v tej hiši kjer sem. In upam seveda da če ne bom šla tja naj bodo v tej hiši spremembe.
|
||
IP shranjen | ||
Gost xxxxxxxx
Gost |
Objavljeno: 11/April/2019 ob 22:11 | |
Moj tarot zelo bi bila vesela za vpogled: kdaj spoznam osebo z katero bom v resni partnerski vezi? Sem ze dolgo casa samska. Hvala Xxxx
|
||
IP shranjen | ||
gostjajaz
Gost |
Objavljeno: 12/April/2019 ob 23:13 | |
Moj Tarot,
lepo prosim povejte mi, če mi je letos namenjeno postati mati. Se zgodi letos zanositev, vsak dan sanjam samo o tem, neskončno si tega želim, prav čutim v sebi,da je to moje poslanstvo. Se mi letos to izpolni in kdaj? Hvala lepa p.s.: ob zapisu vprašanja moramo vpisati zaščitno kodo-meni je računalnik ponudil kodo "fly2me" naključje ali pač ne - upam, da pomeni, da je dušica novega življenja na poti proti meni, če velja to, da si duša otroka že pred spočetjem sama izbere starše :) Eni to tako razlagajo :) Prav želim si z vso ljubeznijo, da pride in da se to čimprej zgodi :) |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/April/2019 ob 00:09 | |
Ti si neuravnovesena,majke mi.Na silo nic ne gre.Po moje je tvoje poslanstvo bolj v tej smeri,da bluzis o nosecnosti.Fak.Adijo si. He,he,moje geslo je bilo "spain",uau,torej grem v Spanijo. |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 13/April/2019 ob 03:36 | |
Vprašanje na str. 345 (6.4.2019, 21:21) Karte kažejo pomembne premike, ki bodo glede na vsebino vprašanja veljali na področju financ. V osnovi je obet možno strniti v ugotovitev, da denar bo, ne zdi se, da bi finance trpele kakšno radikalno krizo. Bodo pa morale iti skozi 'prestrukturiranje'. Iz kart se zdi, kot da je bil do zdaj ali v nedavni preteklosti pri financah problem vzdržnosti, brzdanja. Morda je bilo nekaj v življenju takega, kar je 'kurilo' precej denarja, lahko da zavestno (zaradi življenjskega stila) ali nehote oz. prikrito (nezadostna kontrola pri porabi, nepreglednost). Nato pa kaže, da se je (ali pa to še prihaja) začelo nekaj novega - možnosti je veliko: nov človek v življenju, novo gospodnijstvo ali bivalna skupnost, novo podjetje, služba (oz. nove poslovne povezave itd.), nekaj, kar na novo definira življenje, ki zato ne more iti več po prejšnjih tirnicah. Zaradi te novosti v življenju bodo, kot kaže, tudi pri financah sledili rezi, prerazdeljevanje, nove kalkulacije, zdi se tudi, da se bo določenim stvarem treba tudi odpovedati, jih črtati (morda s težkim srcem), vendar bo to nujno, da se bo dosegla vzdržnost. Skratka, zdi se, da bodo finance postale pomembno središče v tvojem življenju, saj bodo nanje vplivale nove okoliščine, ki se jim bo treba prilagoditi. Iz povedanega je možna tudi interpretacija, da se zaradi že omenjenih 'novosti' v življenju finančni promet (odhodki, dohodki) poveča, a bo razporejen drugače kot do zdaj. Upam, da se stvari odvijejo v dobro smer. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Haidi
Gost |
Objavljeno: 13/April/2019 ob 07:03 | |
Tarot, tudi mene zanima kaj me čaka v ljubezni z določeno osebo? Lep pozdrav
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 13/April/2019 ob 09:58 | |
In kdo si ti domisljas da si, da se vtikzjes v vprasanja, ki niso namenjena tebi? In sploh da dolocas kdaj bo kdo nosec? Tvoje pisanje jasno potrjuje tvojo Za to poskrbi in se nauci pustiti na miru ljudi, ji ti nic nocejo in te pustijo na miru. Pa cimprej pojdi, bodo drugi imeli mir tukaj pred tvojim nezelenim vtikovanjem. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |