Aktivne temeAktivne teme  Pokaћi seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam иlanov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomoиPomoи
  Vиlanitev uporabnikaVиlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporoиilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporoиilo
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 15/Maj/2019 ob 20:16
Originalno objavil(-a) gost

gostja... meni Violeta ni dala nobenega opisa domaпїЅih, me ni zanimalo za naprej postavila sem ji vpraпїЅanje zgolj glede druпїЅinske zadeve kako se bo razpletlo in vpraпїЅala sem jo za na sploпїЅno kaj vidi za dobo 3 mesecev in mojo sluпїЅno in naj povem da druпїЅinka zadeva se je obrnila ravno obratno kot je napovedala napoved пїЅist mimo za na sploпїЅno 3 mesecev niпїЅ od niпїЅ...пїЅal tudi pri sluпїЅbi falila na polno ko mi je rekla da imam sluпїЅbo пїЅe v пїЅepu, kiks popoln da veпїЅji nebi mogel bit sluпїЅbo so dali drugemu ki sploh ni bil na izboru...

Skratka razoпїЅarana nad to nategunko in пїЅal mi je da sem se peljala tako daleпїЅ in vrgla stran 100пїЅ

Hvala za komentar. OпїЅitno je пїЅas prevarantov, ko пїЅloveпїЅke stiske s pridom uporabljajo sebi v prid in bogato trпїЅijo.
Sem pa preseneпїЅena da jo reklamira druпїЅtvo IZVIR in pa mladi pisatelj Mario Huljev.
Bodi lepo in hvala za napisano, verjetno si reпїЅila пїЅe kakпїЅno neopredeljeno stranko pred imenovano.

SmeЕЎni ste!
Da gre "človek v stiski" k vedeževalcem zapravljat 100€, že ni dovolj v stiski, ampak je preprosto butast!
Kje imate pamet, da greste plaДЌevat drage denarje za to, da vpraЕЎate, a boste dobili sluЕѕbo? V ДЌem je pa razlika, ДЌe greste k vedeЕѕevalki po odgovor "da" ali "ne"? A ДЌe reДЌe "da", vi pa sluЕѕbe ne dobite, je ona kriva? Po kakЕЎni logiki? In ДЌe bi rekla "ne", a bi to pomenilo, da je ona prispevala k temu?
ДЊe si v stiski in je prva stvar, ki jo storiЕЎ, to, da se zateДЌeЕЎ k vedeЕѕevalkam, potem si dejansko zasluЕѕiЕЎ samo to, kar vedeЕѕevalke edino znajo: nategniti!
IP IP shranjen Prijavi objavo
GostjaK
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GostjaK Odgovorbullet Objavljeno: 15/Maj/2019 ob 22:11
Za Moj Tarot! POZDRAV. A bi mi lahko prosim pogledali kdaj letos mi uspe zanositi? Hvala in lp K
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Maj/2019 ob 23:39
Kdaj je mozno dobit Miro Tahirovic na telefon?Na fb je vec razlicnih stevilk in treba je vtipkat stevilko za doloceno vedezevalko.Ampak dvomim,da Mira dela od 9.do 23.ure.Bi prosila dtevilko in uro,od kdaj do kdaj jo je mozno direkt dobiti.Hvala,nocko.
ena
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ena Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 08:36
prosim za izkuљnje z vedeћevalko Ito iz Prebolda.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 11:11
Originalno objavil(-a) ena

Meni osebno katastrofa.Nic ni imela prav.Kr neki,bluzi v tri dni.Ona zame ni vedezevalka.Po moje ne zna niti kart brat in interprezirat oziroma razbrat.Meni je take nalagala,da kr groza.Vse brez smisla in brezveze.
ena
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ena Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 12:24
Gostja, hvala za odgovor glede Ite. Lep dan
Terrellentef
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Terrellentef Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 18:47
Пантогор - гель для суставов быстро избавит от боли в суставах без вреда для здоровья.
Полная потеря дееспособности и жизнь без надежды на будущее - вот, что вам грозит, если вы не позаботитесь о своих суставах!
Жить полноценной жизнью или провести остаток своих дней в инвалидном кресле - решать вам!
По данным Всемирной организации по борьбе <b>с болезнями суставов</b>, 80% людей в мире имеют проблемы с суставами. Самое страшное, что заболевания суставов приводят <b>к параличу и инвалидности</b>. На сегодняшний день есть одно единственное средство, которое отличается от всех существующих до этого средств. Это средство Пантогор.
Основной компонент Пантогора - <b>панты канадского марала</b>. Панты канадского марала <b>активируют</b> природные <b>силы организма и запускают</b> процесс его <b>самовосстановления</b>. Все остальные компоненты действуют <b>синергически - дополняют и усиливают</b> действие друг друга. <b>Прием</b> средства Пантогор <b>гарантирует</b> вам <b>избавление от боли в суставах</b> всего <b>за 1 курс</b>.
Внимание! Акция действует только на территории России и стран СНГ!
Успейте оформить заказ по выгодной промо-цене!
Заказать Пантогор Здесь --> http://c.trktp.ru/ud6b
Mia
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Mia Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 20:00
Moj Tarot, zdravo!
Prosila bi za vpogled v sluћbeno podroиje - kako se bo razvijala moja kariera v tej sluћbi?
In neka sodelavka je problematiиna - kaj bo s tem? Se bo umirilo? Je moћno, da jo premestijo?
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 20:07
Originalno objavil(-a) gostja

Meni osebno katastrofa.Nic ni imela prav.Kr neki,bluzi v tri dni.Ona zame ni vedezevalka.Po moje ne zna niti kart brat in interprezirat oziroma razbrat.Meni je take nalagala,da kr groza.Vse brez smisla in brezveze.

Ampak ti raje plaиaљ, kot da ti zastonj zgreљi, a ne.
Kolk motena moraљ biti, da plaиujeљ TUDI za zgreљene љlogarce?
Terrellentef
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Terrellentef Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 22:48
Пантогор - гель для суставов быстро избавит от боли в суставах без вреда для здоровья.
Полная потеря дееспособности и жизнь без надежды на будущее - вот, что вам грозит, если вы не позаботитесь о своих суставах!
Жить полноценной жизнью или провести остаток своих дней в инвалидном кресле - решать вам!
По данным Всемирной организации по борьбе <b>с болезнями суставов</b>, 80% людей в мире имеют проблемы с суставами. Самое страшное, что заболевания суставов приводят <b>к параличу и инвалидности</b>. На сегодняшний день есть одно единственное средство, которое отличается от всех существующих до этого средств. Это средство Пантогор.
Основной компонент Пантогора - <b>панты канадского марала</b>. Панты канадского марала <b>активируют</b> природные <b>силы организма и запускают</b> процесс его <b>самовосстановления</b>. Все остальные компоненты действуют <b>синергически - дополняют и усиливают</b> действие друг друга. <b>Прием</b> средства Пантогор <b>гарантирует</b> вам <b>избавление от боли в суставах</b> всего <b>за 1 курс</b>.
Внимание! Акция действует только на территории России и стран СНГ!
Успейте оформить заказ по выгодной промо-цене!
Заказать Пантогор Здесь --> http://c.trktp.ru/ud6b
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Maj/2019 ob 23:56
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Ampak ti raje plaиaљ, kot da ti zastonj zgreљi, a ne.
Kolk motena moraљ biti, da plaиujeљ TUDI za zgreљene љlogarce?

Kaj pa tebe briga,kdo komu placuje,saj ni tvoj denar in tvoja skrb.A so vam spet wi fi spustili v Polju?Kdaj bos doumela,da s tabo nekaj ni cist ok,ti mas braindamage.Usajas se na vsak post,vtikujes se v tuje zadeve.Poskrbi raje zase,saj sama vidis,da si mentalno adijo.Kdo sploh lahko zdrzi s tako psihoticno neuravnoveseno osebo?Pismo,zacni jemat terapije,kot so ti narocili.Forum je poln tvojega sranja,nabijanja astrotarota in spamov.
Adijo forum,RIP
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/Maj/2019 ob 03:32
Originalno objavil(-a) Sasha

Moj tarot, preko delodajalca se odpira moћnost dela v tujini (tuja izpostava). Mi prosim pogledate, иe uspem priti zraven?
Hvala in lepe praznike.
Sasha

Vpraљanje na str. 351 (21.4.2019, 19:35)
Tudi иe pogledam samo tendenco kart, kateri izid bi bolj podpirale, se zdi, da se nekaj zatakne. Ne toliko v smislu, da bi bil odgovor 'ne', kot v tem, da odgovor 'da' ne pomeni preprosto, da spakiraљ kovиke in greљ v tujino. V taki postavitvi se zdi, da se karte nagibajo k odgovoru 'da', a v smislu, da bo ta 'da' ali zadeval tebe neposredno (da torej "prideљ zraven") ali pa bo nek 'da', ki morda ne bo namenjen tebi neposredno, vplival nate, na tvojo sluћbo, po ovinku oz. se bo zgodil v tvoji bliћini in bo vplival tudi na razvoj za naprej.

Upam, da pride do najboljљe odloиitve.
Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaљih sporoиil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaљih sporoиil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide