Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 17/Maj/2019 ob 04:14 | ||||
Vprašanje na str. 351 (22.4.2019, 13:47) Karte sem odprla v eni postavitvi in zdi se, da sta vprašanji povezani. Odprla se je karta srečanja, tudi karta privlačnosti (lahko dodam: v odraslem smislu), tudi karta zadovoljstva, ki ga nudi 'znova odkriti jaz', občutek zaokroženosti, opaženosti od drugih, ki daje občutek polnosti in pomembnosti. A hkrati s temi kartami so se vztrajno odprle še karte odhajanja, zapuščanja, prekinjanja (stikov, vezi, nečesa, kar je trajalo do zdaj ipd.). Najbrž srečanje z osebo R. in odnos s hčerjo nista vzajemno pogojena, zato vzročne povezave ne gre iskati striktno samo med tema dvema situacijama, a iz kart bi bilo možno razbrati, da tisto, kar te je čustveno pripravilo do tega, da se nekomu pustiš privleči (torej osebi R.), je vplivalo tudi na odnos s hčerjo. Zdi se, kot da je pri hčeri pomembna misel 'odhoda'. Morda bi sama rada odšla, morda jo muči kak odhod koga v preteklosti, skupni imenovalec je, da ji po glavi hodi 'odhod', 'ločitev', 'prekinitev'. Kar je ravno v navzkrižju s tistim občutjem v kartah, ki se nanaša nate: občutjem zaokroženosti, polnosti. Karte podpirajo tak obet za razvoj v prihodnje: negotovo, nestabilno balansiranje med tema dvema občutjema, med težnjo, da nekdo 'odide' oz. 'prekine', in težnjo po varnosti, udobju, razvajanju. Zdi se tudi, da oseba R. ni ravno tip osebe, ki bi se čustvena vpletal v takšne situacije, deluje trezno, distancirano, zna pokazati bolj svoje čutne plati, tiste, ki razvajajo, ki nudijo udobje, razkošje v otipljivem smislu, 'čustvuje' pa tak tip z logiko. Več kot to karte niso pokazale. Zdi se, da predno bi lahko kaj bilo iz tega, se boste morali soočiti s situacijo, v kateri se nekaj konča, prekine, nekdo odide oz. popolnoma predrugači svoj odnos, razmerja itd. Upam, da se razvije v dobro smer. Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Maj/2019 ob 18:47 | ||||
Moj tarot ali lahko pogledate še meni? Lepo prosim. Ravnokar sem zaključila dolgoletno vezo, ali se bo dokončno zaključila ali ne? Ali spoznam koga novega? Resnejšega in bolj ljubečega moškega?
A |
|||||
IP shranjen | |||||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 17/Maj/2019 ob 19:29 | ||||
Kater forum, kjer 11 let kraljuje motenka kot ti, je pa lahko sploh normalen?? Če bo kdaj normalen, bo takrat, ko boš ti RIPnila! Ta tvoja bipolarna motnja zasraja ta forum, če še ne veš! Nihče se toliko ne btikuje v druge kot ti! In nihče potem ne tuli drugim, naj se nehajo vtikovat! Čista psihična motnja! In tale tvoja logika je pa sploh višek mentalne motnje: raje plačam, kot da mi zastonj fali, hahaha! Raje plačaš, da kaj? Dobiš pravilno napoved??? Forum si od spredaj in zadaj zapolnila s svojimi izkušnjami s faliranimi in nategunskimi šlogarcami, potem pa vpiješ, da raje plačaš, kot da ti zastonj fali??! Saj vem. Tukaj ni logike, to je čista psihična motnja, da človek zmore sebe tolk daleč prepričat, da rajši plačuje po 50, 100€ za konstanten fail od šlogarc, kot da bi spregledal, da nateg je nateg in ni čisto nič drugačen, če plačaš zanj. Ne, tega ti nisi sposobna uvidet. Nobena šlogarca ti tega ne bi mogla dotajčit, ne zastonj ne za 100€. Ampak da se še "po več desetletjih" izkušenj s šlogarcami držiš te motene logike, pa res kaže, da so ti možgani RIPnili! In potem se čutiš še poklicano vtikovat v druge?? Majkemi, ti si še za motenke v kategoriji glupač! |
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Maj/2019 ob 22:44 | ||||
Psihicka,a se dihas??? |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 18/Maj/2019 ob 04:57 | ||||
Vprašanje na str. 351 (21.4.2019, 10:24) Zdi se, da bo področje ljubezni letos oz. določen čas dobilo manj odmerjenega prostora, kot bi si morda želela. Pokazalo se je nekaj malega kot nekakšen predah oz. tvoj osebni kotiček, kamor se boš lahko zatekla po malo sprostitve ali fantaziranja, torej ljubezenska priložnost se kaže, a precej več se zdi, da boš imela opravka z drugimi, bolj neosebnimi, praktičnimi, zemskimi zadevami. Zaradi teh zadev (in ne osebnih, čustvenih) se znaš znajti v kaki zoprni situaciji, morda zaradi izigravanja kake osebe, nepoštenosti, nečesa, kjer je nekomu pomembno, da 'zmaga', pa tudi če bi bilo treba koga okoli prinesti. Sicer se ne zdi, da bi zaradi tega trpela kake hude posledice, nakazuje se bolj to, da ti bo stvar jemala energijo, voljo, zahtevala od tebe precej zoprnega dela itd., zaradi česar področje ljubezni ne bo dobilo dovolj priložnosti, da se razvija prijetno in neobremenjeno. Se pa kaže namig, da bi te prav takšno neželeno razmerje med 'področjem ljubezni' in 'področjem zoprnih opravkov' lahko napeljalo na misel, da bi poiskala kakšne druge možnosti, v smislu, da se čemu, s čimer imaš opravka zdaj, odpoveš, da zamenjaš okolje, delo, posel, da morda preučiš možnosti 'česa drugega', česarkoli, kar te ne bo privezovalo na zdajšnje razmere. V tem se vidi potencial ljubezenske/čustvene priložnosti, ki se v kartah kaže!, da te torej spodbudi, da 'pogledaš čez planke', razmisliš o drugih možnostih. Vendar karte ta potencial vidijo bolj kot izziv, v tem smislu, da je ravno to področje, kjer te je najbolj strah karkoli storiti oz. povleči poteze, zato se zdi, da se ti letos zgodijo šele bolj ljubezenski zametki, več energije pa ti bo pobralo ukvarjanje s tekočimi zadevami. Namig je še, da bodi toliko zbrana, da ne zapadeš v naveličanost, zavračanje, izogibanje. Upam, da se razvije v dobro smer. Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Gostja1985
Gost |
Objavljeno: 18/Maj/2019 ob 22:10 | ||||
Moj tarot zanima me ce se selimo v bliznji prihodnosti jaz hcera in partner?lp S.rojena 1985
|
|||||
IP shranjen | |||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Maj/2019 ob 12:57 | ||||
Izkusnje Julia 3040? Meni enkrat zelo lepo vse drugic pa cist vse v negativno.
|
|||||
IP shranjen | |||||
Realna
Gost |
Objavljeno: 19/Maj/2019 ob 14:09 | ||||
je sploh ktera, ki ji je bilo na 090 prav napovedano? Ampak res prav? Pa ne taki odgovori, kje je 50 posto možnost, da ja ali pa ne... Pa tut ne taki, ko je enkrat ja, drugič ne, al pa enkrat super, drugič ne..
Jaz je ne poznam :( |
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Maj/2019 ob 15:30 | ||||
Do zdaj samo Maruska.Bojan mi je bil top,ampak ga vec ne klicem,mi je kiksnil 2x,kot sem ugotovila kasneje,ko so se stvari razvile.Tut Cvetka mi je bila dobra,ampak mi je nazadnje tudi zgresila.Nazadnje sem klicala Miro T.,zmotilo me je to sr.... s crno magijo ki jo je omenjala.Ne vem,zase lahko recem trenutno samo Maruska. |
|||||
IP shranjen | |||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Maj/2019 ob 15:32 | ||||
Je bil kdo zadnje case pri Vilmi v SG,izkusnje,obcutki,...
Hvala,lp |
|||||
IP shranjen | |||||
Realna
Gost |
Objavljeno: 19/Maj/2019 ob 18:17 | ||||
hvala gostja.
Glede Vilme: v pol leta 2 različni zgodbi, ta tretja po tlf pa še 3 zgodba.. Mene ne vidi/sliši več... Isto velja za uno bliz MB, jasnovidno Stanko... Sam pa ke kako na 090 pokličem, a tut žalost... Kot pravijo, ni vsaka za vsakogar. Zame očitno ni nobena :) |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 03:36 | ||||
[/QUOTE]
Vprašanje na str. 352 (25.4.2019, 10:04) Po kartah se zdi, da se res zgodi, da se z nekom "najdeš", občutek je, kot da se bo to zgodilo 'v teku usode', torej kot da nekaj 'višjega' pripelje enega do drugega. Situacija bo lahko popolnoma prozaična, le občutek boš lahko imela tak, zlasti ko boš nekoč gledala nazaj. Tukaj so tudi odtenki 'prerojevanja' in 'nove priložnosti', ob čemer zato vseeno dodam, da je možnost, da se 'ponovno najdeš' z R. Pokazale so se karte 'definitivnega konca' in 'odhoda', kar najbrž velja za odnos z R. do zdaj, a kljub temu je v kartah mogoč odtenek, da R. pride nazaj 'prerojen', 'resetiran' in se predstavi kot 'nova priložnost'. A kot rečeno, ali bo to R. ali kdo drug, boš sama videla, dogodek, da se 'najdeš z nekom', se verjetno zgodi. Morda je kaj tudi na razlagi, da z R. stvar ni uspela, zato ker je bilo v tem odnosu nekaj preveč 'dogmatičnega', kot da je bilo veliko besed, veliko 'predavanj', nekaj v smislu: "Poslušaj, kaj govorim, ne glej, kaj delam", kot da je R. (ali nekdo od vaju) skušal realnost pričarati samo z besedami, ne pa z dejanji. Pri tej novi priložnosti, ki se ti predstavi, se namreč zdi, da bo potrpljenja za besede manj, bo več 'akcije', več odnosa 'na terenu'. Sama veš, ali ti to bolj ustreza, zna ti pa tak preobrat v pristopu tudi vzbujati sume, dvome ali zadržke. Tukaj se zdi, da karte svetujejo, da boš znala ločiti, kaj je bilo prej in kaj je zdaj, da ne boš na sedanjost še vedno gledala z očmi (in strahovi, jezo, slabo voljo) iz preteklosti. Upam, da se obrne v željeno smer. Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |