Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 03:39 | |
Vprašanje na str. 352 (25.4.2019, 10:04) Po kartah se zdi, da se res zgodi, da se z nekom "najdeš", občutek je, kot da se bo to zgodilo 'v teku usode', torej kot da nekaj 'višjega' pripelje enega do drugega. Situacija bo lahko popolnoma prozaična, le občutek boš lahko imela tak, zlasti ko boš nekoč gledala nazaj. Tukaj so tudi odtenki 'prerojevanja' in 'nove priložnosti', ob čemer zato vseeno dodam, da je možnost, da se 'ponovno najdeš' z R. Pokazale so se karte 'definitivnega konca' in 'odhoda', kar najbrž velja za odnos z R. do zdaj, a kljub temu je v kartah mogoč odtenek, da R. pride nazaj 'prerojen', 'resetiran' in se predstavi kot 'nova priložnost'. A kot rečeno, ali bo to R. ali kdo drug, boš sama videla, dogodek, da se 'najdeš z nekom', se verjetno zgodi. Morda je kaj tudi na razlagi, da z R. stvar ni uspela, zato ker je bilo v tem odnosu nekaj preveč 'dogmatičnega', kot da je bilo veliko besed, veliko 'predavanj', nekaj v smislu: "Poslušaj, kaj govorim, ne glej, kaj delam", kot da je R. (ali nekdo od vaju) skušal realnost pričarati samo z besedami, ne pa z dejanji. Pri tej novi priložnosti, ki se ti predstavi, se namreč zdi, da bo potrpljenja za besede manj, bo več 'akcije', več odnosa 'na terenu'. Sama veš, ali ti to bolj ustreza, zna ti pa tak preobrat v pristopu tudi vzbujati sume, dvome ali zadržke. Tukaj se zdi, da karte svetujejo, da boš znala ločiti, kaj je bilo prej in kaj je zdaj, da ne boš na sedanjost še vedno gledala z očmi (in strahovi, jezo, slabo voljo) iz preteklosti. Upam, da se obrne v željeno smer. Lep |
||
IP shranjen | ||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 09:00 | |
|
||
IP shranjen | ||
Alenka
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 12:10 | |
Penelopa te lahko vprašam katera Mira?
Prosila pa bi za številko od Bojana, če smem, hvala. |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 12:46 | |
Stevilko od Maruske bi prosila.
|
||
IP shranjen | ||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 13:29 | |
|
||
IP shranjen | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 17:47 | |
Motenka je še nedavno kovala Bojana v zvezde in se zdirala nad vsemi drugimi, ki so kaj drugače rekli, evo, zdaj je pa ugotovila, da je tud Bojan en navaden astrotarot, hahaha! Pa to ne moreš verjet, kolk je lahko nekdo tako moten in še glup zraven! Zdaj bo klicala Maruško za vsako drekec pekec in ko bo Maruška falila - mislim, kaj pa lahko pričakujete?? Da je "zares" jasnovidna ali kaj?? - bo pa začela zlivat gnojnico po njej in bo še Maruška postala astrotarot. Ej, da so ljudje tako bolni v glavo, je že prav srhljivo! Ampak saj vemo: RAJE PLAČAM, KOT DA MI ZASTONJ FALI hahahaha! In motenka misli, da plačuje "prave" vedeževalce, še vsak pa se izkaže za astrotarot, hahaha! In potem tisto psihično moteno prepričevanje samega sebe: ni vsak za vsakega. Hahaha! Motenka je pogruntala 100%, da je astrotarot ena in ista oseba, brezposelna, iz Štajerske, manipulira z ljudmi, jim napoveduje varanje in s tem uničuje družine in povzroča umore in samomore ... vse to motenka "ve"! Pred lastnim nosom pa ne vidi, da je vsak Bojan in vsaka Maruška astrotarot, hahaha! Ampak RAJE PLAČAM, KOT DA MI ZASTONJ FALI! |
||
IP shranjen | ||
Gjh
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 18:28 | |
Huhu podpisem.
|
||
IP shranjen | ||
R
Gost |
Objavljeno: 20/Maj/2019 ob 18:28 | |
Kuzle se zopet kregajo
|
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 21/Maj/2019 ob 16:48 | |
Ta forum je za njih kot samoterapija, s katero sproščajo svoje frustracije negativizma. Po eni strani so mentalno še podhranjene, ker jih je v svojem življenju nekaj prizadelo, kar seveda samo one vedo, zato jih ni potrebno preveč obsojati. Seveda obstaja upanje , da bodo z leti doumele, da takšna komunikacija polna žalitev in primitivizma, ki jo koristijo ne vodi nikamor, jim ne bo dala zadoščenja in se tako z njo samo ponižujejo.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 21/Maj/2019 ob 17:03 | |
Izkusnje z verena in julia 3040? In pa mariposa?
|
||
IP shranjen | ||
Spetjaz
Gost |
Objavljeno: 21/Maj/2019 ob 20:15 | |
Draga Moj Tarot, V povezavi s tem vasim odgovorom se oglasam, namrec zgodila se je situacija nepredvidena, ko pa nujno sedaj potrebujem zaposlitev. Zatorej sem se direktno z vprasanjem o zaposlitvi obrnila na doticnega, ce mi bo zdaj koncno to izpolnil kar obljublja ze dolgo casa-torej da me zaposli. Clovek me je mirno ignoriral, od njega ni glasu, tako da zdaj mi je jasno, da tega ne bo nikoli izpolnil. Ce zdaj ni, ko res kronicno to nujno potrebujem, potem je jasno, da nikoli ne bo. Tako da zadeva ta in kakrkoli sploh s tem clovekom je za vedno vse zaključeno. Od zdaj naprej jaz striktno ignoriram njega. Me pa zanima ce mi lahko pogledate za zaposlitev, ali mi uspe najti kaj drugega... da bi se zaposlila najkasneje z zacetkom julija, namrec imeli smo prometno nesreco, in sem v hudi financni stiski in res nujno rabim zsposlitev. Zdaj se okrevam doma in upam, da bi mi uspelo kaj najti da zacnem najkasneje z julijem. Mi lahko pogledate mi to uspe? Pa se ena moznost se mi je danes porodila v glavi in sicer odprtje podjetja z eno znanko. To bi sicer terjalo vec casa za odprtje zaradi zakonskih zahtev in ureditve prostorov... ampak ce mi pogledate kaj karte pravijo o tej ideji bi bilo sodelovanje s to zensko ok, bi se obneslo? Hvala za odgovore. Nujno rabim zaposlitev in iscem razne moznosti, da koncno mi uspe, ce se karkoli karte pokazejo relevantnega glede tega, kdaj mi koncno uspe, bom hvalezna za nasvet. |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 03:00 | |
Vprašanje na str. 353 (27.4.2019, 15:04) Čeprav je vprašanje omejeno samo na "kdaj", se zdi, da karte kažejo na dobro tendenco, da partnerja spoznaš. Morda je taka gotovost že v tebi in čutiš ali verjameš, da je res samo še vprašanje časa. Naj s tem v zvezi samo pripomnim, da je možno, da bo ta partner ali nekdo, ki ga že poznaš (ali nekdo, ki ni daleč od tebe), ali nekdo iz preteklosti, s katerim si bila že povezana oz. se bo, ko se spoznata, razkrilo, da sta bila nekoč že 'skupaj' ali imela kaj skupnega, ne da bi vedela ipd. Toliko morda samo za namig. Zdi se tudi, da bo šlo za vedro, mladostno, 'happy-go-lucky' osebo, tudi morda dokaj energično, neukrotljivo, družabno. Časovno znata biti v igri dve obdobji, ki sta se nekoliko bolj pokrili, avgust in februar. Upam, da se uresniči po pričakovanjih. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |