Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 09:51 | ||
Penelopa smem vprasati,ali vam Maruska vidi vsebinsko ok? Pustimo cas ker meni pri vseh se cas ne ujema, le podaljsujejo napovedi.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja1985
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 09:54 | ||
Zdravo moj tarot zanima me, ali se kaze kaksna nosecnost ali selitev v prihodnosti? Kako bo z odnosom. Lepo prosim kar vidite. Lp S.
|
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 13:14 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 13:48 | ||
To mislite v smislu,da pac pove vse kar je mogoce, oz.pac pove,na politicen nacin? Ne razumem nekako. Meni vedno da kratko in jedrnato odgovor. |
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 13:51 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 13:58 | ||
Ja samo tak naj bi bilo. V bistvuje vse v nasih odlocitvah ce mene vprasas. Dost ljudi pricakuje,da bo vedezevalec namesto njega se odlocil. Meni najvaznejse je,ko dejansko klicem koga,da mi pove, kako je trenutno stanje in ali se nekaj splaca ali ne. No kar se tice Maruske mi je ok da ne zavaja, njo sem klicala ze leta 2017 pa se je zgodilo po njenih napovedih. Ceprav jr tudi za eno stvar povedla,da rece bolj ne kot v ja... in je imela prav.
Si mogoce klicala se Miro T. Ali Seleno? Jst sem.leta nazaj imela napad klicala sem.cist vse slogarce kar jih je jap zagonla preko 1000€ za nakladancije. Teh li so micist mimk falil se niti ne spomnim. Cist mimo vem da mi je bila Olivija pa Vladimir pa Cvetka pa Lea.... bla sem tud pri Zinki v kavi neki je dobr vidla... pa maricka zalec falila cist... jelka je tak tak neki vidiv iber neki cist fali... sta mi pa v ozjem izboru Maruska pa Barbara iz Smarja. Od njiju se je ze zgodilo. Pa niso ble napovedi kjer je mozen da ali pa ne. Zdj sm v tej skupin mi kdo pogleda v karte,pa mi je dokaj dobr Uros pa Rok pa Franka B. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 19:20 | ||
Nihce ni idealen, vse sem preklicala in zal ni osebe, ki bi vse prav videla. Vendar to ne pomeni kljub temu, da niso dobri, seveda doloceni. Mira T. in Bojan sta mi najvec videla do zdaj. Mira je kiksnila eno zadevo na poslovnem podrocju, je pa za ljubezen v nulo napovedala. Tako da, idealnega ne bote nasli, zal. |
|||
IP shranjen | |||
Realna
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2019 ob 21:32 | ||
verjetno res ni idelanih, a se sprašujem kako ti lahko dve napovesta eno zgodbo, dve pa čist drugo zgodbo :(
Pa tut ista ti naplete različni zgodbi... Sem na stališču, da se prihodnosti ne da napovedat. |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2019 ob 04:57 | ||
[/QUOTE]
Vprašanje na str. 353 (29.4.2019, 12:40) Mislim, da so karte pokazale smiselne stvari, ki se nanašajo na tvoje vprašanje, a so tiste vrste, iz katerih bi natančnejša ujemanja s tvojo situacijo najbolje prepoznala sama. Odprlo se je nekaj 'velikih' kart, ki kažejo ljudi na položajih moči, a vsakega s svojim slogom 'vladanja' (šefovanja). Ali pomenijo več vodilnih ljudi ali menjave na vodilnih mestih? Mogoče menjave ali spremembe v menedžmentu, lastniških strukturah? Ali si ti tista, ki je ujeta (sama ali v kolektivu) med dvema instancama? Ali se zgodi, da se vodstvo ali tvoji nadrejeni zamenjajo, ali pa da pride do sprememb nad tabo, ki jih občutiš 'na svojih plečih'? Morda si ti tista, ki iz enega kolektiva preide v drugega? Kot vidiš, so se karte bržkone odzvale na vprašanje, "kako kaže služba", toda dinamiko svoje službe razumeš sama najbolje. Kaže se poudarjeno sporočilo 'vladajočih', se pravi oseb z več moči, z višjo hierarhično pozicijo, in kot obet se je odprla nekoliko dvoumna kombinacija kart, namreč 'zlorabe oblasti' ali 'povečanega pritiska navzdol' (na zaposlene?) ter 'vztrajanja pri pravilih'. Je mar možno, da se bo nekje v vodstvu ali morda na tvojih plečih igrala kaka nepoštena igra? Bodo morda mamljive ponudbe, ki bodo zahtevale tudi kak moralni kompromis, mogoče kršitev fair-playa? Videti so tudi trenutki nemoči, trenutki, ko pošteno delo ali iskreni nameni ne dosežejo svojega namena, ne naletijo na odprta ušesa ali celo preidejo v škodo nekoga. Toda kljub temu se je v ozadju vsega pokazala tudi močna pozitivna karta, ki sporoča, zadeve ne bodo iztirile, da če dejansko pride do česa izrednega na ravni vodstva (šefov), to ali ne postane stalna praksa ali ne prizadene tako, kot bi se sprva zdelo. Še enkrat, to dinamiko, ki se je pokazala v kartah, bi ti znala natančneje opredliti glede na konkretne razmere v službi. Glede vprašanja financ v kartah ni neposrednega odgovora, morda je povezan ravno s situacijo 'mamljive ponudbe', pri kateri velja ravnati previdno ali ne prenaglo. Upam, da se vse uskladi dobro. Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2019 ob 05:01 | ||
Vprašanje na str. 353 (29.4.2019, 12:40) Mislim, da so karte pokazale smiselne stvari, ki se nanašajo na tvoje vprašanje, a so tiste vrste, iz katerih bi natančnejša ujemanja s tvojo situacijo najbolje prepoznala sama. Odprlo se je nekaj 'velikih' kart, ki kažejo ljudi na položajih moči, a vsakega s svojim slogom 'vladanja' (šefovanja). Ali pomenijo več vodilnih ljudi ali menjave na vodilnih mestih? Mogoče menjave ali spremembe v menedžmentu, lastniških strukturah? Ali si ti tista, ki je ujeta (sama ali v kolektivu) med dvema instancama? Ali se zgodi, da se vodstvo ali tvoji nadrejeni zamenjajo, ali pa da pride do sprememb nad tabo, ki jih občutiš 'na svojih plečih'? Morda si ti tista, ki iz enega kolektiva preide v drugega? Kot vidiš, so se karte bržkone odzvale na vprašanje, "kako kaže služba", toda dinamiko svoje službe razumeš sama najbolje. Kaže se poudarjeno sporočilo 'vladajočih', se pravi oseb z več moči, z višjo hierarhično pozicijo, in kot obet se je odprla nekoliko dvoumna kombinacija kart, namreč 'zlorabe oblasti' ali 'povečanega pritiska navzdol' (na zaposlene?) ter 'vztrajanja pri pravilih'. Je mar možno, da se bo nekje v vodstvu ali morda na tvojih plečih igrala kaka nepoštena igra? Bodo morda mamljive ponudbe, ki bodo zahtevale tudi kak moralni kompromis, mogoče kršitev fair-playa? Videti so tudi trenutki nemoči, trenutki, ko pošteno delo ali iskreni nameni ne dosežejo svojega namena, ne naletijo na odprta ušesa ali celo preidejo v škodo nekoga. Toda kljub temu se je v ozadju vsega pokazala tudi močna pozitivna karta, ki sporoča, zadeve ne bodo iztirile, da če dejansko pride do česa izrednega na ravni vodstva (šefov), to ali ne postane stalna praksa ali ne prizadene tako, kot bi se sprva zdelo. Še enkrat, to dinamiko, ki se je pokazala v kartah, bi ti znala natančneje opredliti glede na konkretne razmere v službi. Glede vprašanja financ v kartah ni neposrednega odgovora, morda je povezan ravno s situacijo 'mamljive ponudbe', pri kateri velja ravnati previdno ali ne prenaglo. Upam, da se vse uskladi dobro. Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2019 ob 12:47 | ||
Za moj tarot,
Lepo vas prosim ce mi lahko poglobljeno pogledate odnos med mano B. 83 in prijateljem T. 82? Kake so tendence za naprej, ali pride in kdaj do veze, moznost druzine? Hvala vam Mt |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2019 ob 14:07 | ||
Ima kdo izkusnje z Bojano Virant iz Vica?
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |