Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Ela
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 09:47 | ||
Moj tarot, kdaj se pobotama? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 10:08 | ||
Ja samo na Fb je Uros Vid.
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 10:15 | ||
Men osebno se zdi vse skupaj nateg oziroma zgreseno.Po moje ne zna dat prave napovedi,ker je ze feedback taksen.Ena bejba nonstop pritiska za neko voznisko,MT ji je napovedala,da je kao zalozena,naj jo poisce,v resnici pa jo je tip izgubil zaradi prekrska.Tudi drugje seka vse mim,se mi zdi.Niti ne berem toliko,ce paze,pa se mi vec ne da,ker prevec filozofira in bluzi v tri krasne,tko da koncu verjetno niti sama ne ve,kaj je hotela spesniti.Ni to to,tarot se ne napoveduje tako.Sej pa folk menda vidi,da seka mimo.Da pozitiven odgovor za sluzbo,pa ga zenska ne dobi...ali pa se sto drugih nategov.Se mi zdi,da se nekdo iz dolgcasa in sadizma kratkocasi.Moje mnenje. |
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 10:29 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
Marja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 10:53 | ||
Jaz se pa ne strinjam s tvojim mišljenjem. Meni osebno je situacijo, ki se vleče že nekaj časa prav dobro zadela. Lahko bi pisala čisto kontra, čisto mimo, pa ni. Sem sama sicer kar malo presenčena, da se brez podatkov lahko tudi prebere določene stvari.. ne vem, ampak za sebe vem, da nimam tako klasične zadeve, da bi mi lahko kao zadela po sreči. Sicer časovno nisem spraševala nič (ker sem že navajena, da je čas res težko napovedati-realizacijo), poleg tega mi moja intuicija pravi, da se odvilo ne bo ravno po njenih napovedih (ni napovedala vse pozitivno), pa vseeno sem zadovoljna z njenim odgovorom. Sem pa mišljenja, da se vse lahko obrne (glede na moja dejanja, dejanja drugih), tako da že v štartu vsako napoved vzamem z rezervo in toliko, da si naredim neko sliko v glavi kako in kaj. Kar pa se tiče punce, ki je spraševala glede tipa in vozniške...se opravičujem, ampak komaj sem se prebijala skozi njena vprašanja. Vse zastopim, tudi meni je bilo težko zelo v preteklosti, preklicala sem vse živo, tudi trenutno se nahajam v nekem razpotju in nisem ravno fino in fajn, ampak določene zadeve moramo najprej pri sebi razčistiti...za tega tipa z vozniško se za moje pojme že iz letala vidi, da mu ni ravno do nje. In prihranila bi se mnogo živcev in časa, če bi se sama soočila z njim direktno. Za nekatere zadeve moramo žal v življenju se malo strezniti in odgovarjati za njih in se z njimi soočiti. Nobenega ne obsojam, ampak žal tudi vedeževalci so zmotljivi in nekateri izpraševalci so res nemogoči. |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 12:16 | ||
Za moj tarot bi prosila ce mi lahko pogledte kako kaze moje zivljenje s partnerjem pri njegovih starsih? Bo use funkcioniralo ali ne? Kako bo med nama? Ostajama ali ne? Hvala lp
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 13:46 | ||
Napises na zid ane ali pa privat sporocilo. Ne kar odg.na zid je zastonh,ostalo je pa po dogovoru. Jaz mu sproti posljem vsake toliko 5€ za dva alu tri vprasanja. Je fer clovek.Nikoli ne postavi cene. |
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 14:09 | ||
A pa je dober tale Uroš Vid? Kaj gleda v karte ali vidi?
|
|||
IP shranjen | |||
Gslhhm
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 15:38 | ||
tadalafil online <a href="http://smartacity.com/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=77944">tadalafil 10mg</a> </a>
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 15:42 | ||
Nevem pisi pa bos sama videla. To ne mores tako gledat. En bo nekomu v nulo, drugemu pa vse mimo. Ne jemlji napovedi 100%... jemlji to kot neki uvid v splosno stanje. Sama oslocas o svoji usodi.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 18:46 | ||
Ampak ravno cas je kljucen pri uresnicevanju in napovedovanju sploh. Vedezevanje prihodnosti ni branje sedanjega stanja, dober je zame edino tisti, ki zadane prihodnost, prihodnje dogodke, ki se v sedanjosti se ne dogajajo. Svojo sedanjost poznam in ne rabim nikogar, da mi jo ugotavlja. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 19:04 | ||
Uf tega pa ne zna nihce draga. Prihodnost je od tebe odvisna. Je ni osebe ki tibo vidla tocno kaj bo..
Vidi se pot,smer... kaj.pa bo panihce ne ve.ravnocas je relativen. Ljudje dobijo napkved v 2 letih bo to pa to in cakajo.namesto da bi pac delali nekaj na tem. Napoved je mal vecja zrelost kot carobna palcka. |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |