Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 02/Julij/2019 ob 11:08 |
Ima kdo izkusnje z jasnovidko Taisho? 090/60-16?
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 02/Julij/2019 ob 13:36 |
Taisha mi je pred 3 leti dobro videla lansko leto pa zgrešila celotno napoved, ne vem noo jaz je svojim prijateljicam zagotovo nebi priporočila pa še draga je ima 70€ osebni obisk.
|
|
IP shranjen | |
Gostja 1
Gost |
Objavljeno: 02/Julij/2019 ob 13:39 |
Taisha ni nobena jasnovidka je naučena bralka kart res pa se rada ponaša z kot da je jasnovidna.
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 02/Julij/2019 ob 18:08 |
Isto ko Selena. Ena napoved taka,cez dva tedna cist kontra napoved... mah sem nehala s temi bedarijami... se bolje zanasati na lastno intuicijo,al pa za hec vprasat v kaki skupini kot je tista na f
Fb pa tak... men vse te k so mi brezplacno gledale,so mi vec videle kot to kar sem placevala. |
|
IP shranjen | |
imam
Gost |
Objavljeno: 02/Julij/2019 ob 21:47 |
slabe - pred mislim da tremi ali dvemi leti rekla in napovedala nekaj, kar bi se moralo že zdavnaj zgoditi, pa ne duha ne sluha od ničesar. Prebere sedanjo situacijo ok, ne zna prav povedati vzrokov, in zgreši prihodnost. Se strinjam je navadna bralka kart, ki je svinjsko (se opravičujem izrazu) draga - na liniji. |
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 02/Julij/2019 ob 22:09 |
Meni tudi Selena čist mimo lansko leto mi je dala napoved da se bo sigurno zgodila velika prelomnica na bolje takoj po novem letu 2019 zgodilo se ni popolnoma nič. Jo kličem v drugi polovici junija se njena napoved glasi čisto kontra nič o kakšni prelomnici kr nekaj brez veze je pribijala. |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Julij/2019 ob 00:00 |
Men pa edin Selena zadela. Hodim h njej že dobrih 15let 2x na leto in se ne more primerjat nobena v Sloveniji z njo. Men zadene brez da v karkol gleda ali uporabla, si vse posnamem in več krat poslušam. Čudovita oseba mi je. Probavam tudi druge da so bol dostopni in do zdaj nobenga najdla niti blizu njej.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Julij/2019 ob 00:39 |
Tele ki se jih držiš očitno ne obstajajo, drugače bi že odgovorila katere so. Bistvo je bilo da si spljuvala Seleno iz čiste zlobe, ker v glavi nimaš poštimanih stvari in ne razumeš kaj se ti govori, pa si po svoje razlagaš. To je takoj jasno ko se bere tvoje poste. Potem, ko jih je kar nekaj prosilo da poveš katere so te, ki se jih držiš, si se potuhnila, ker jih v resnici NI. Selene nisem še kontaktirala, ko jo bom, jo bom s spoštovanjem, sem prebrala ogromno dobrih stvari o njej. Do vseh vedeževalk (sploh jasnovidk) pristopam s spoštovanjem. Se mi pa smili (tudi ostale ki se s tem ukvarjajo), da mora razlagati in pojasnjevati takim osebkom kot si ti. Verjetno ti je tudi zastonj vedeževala, ali pa si poizkusila in ni uspelo, pa zdaj pljuvaš. Take se prisesate kot pijavke, sem videla na fb. Vam bi jaz zaračunala trojno tarifo! Moj Tarot, vam bi se pa rada zahvalila za pravilno napoved, kar ste napisali, ste imeli prav, v detajle! Uspešno še naprej! |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Julij/2019 ob 00:44 |
Aha vidim, da si še tu. Nas boš razsvetlila, katere so tiste, ki se jih držiš in jim zaupaš? Zdaj sicer govoriš o zanašanju na lastno intuicijo... ?? |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Julij/2019 ob 08:35 |
Če nekdo hodi k isti vedeževalki že 15 let in mu prav vidi, pol je že zadovolen s njo, ker je dobra. Koliko pa računa za obisk ga.Selena?
|
|
IP shranjen | |
ČrnaMačka
Gost |
Objavljeno: 03/Julij/2019 ob 10:44 |
Pozdravljeni Moj Tarot, mi lahko prosim pogledate za odnos med mano in mojim bivšim (glede na to da imam občutek, da med nama ni popolnoma končano še). Moji podatki: M (17.8.1993) Njegovi: M (12.11.1994). Hvala
|
|
IP shranjen | |
Ss
Gost |
Objavljeno: 03/Julij/2019 ob 14:28 |
Selena meni zgresila...in vse ostale tudi...
|
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |