Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 11/Julij/2019 ob 13:04 | ||
Ob razpletu nekega pričakovanega dogodka stanje zadnje leto; Bojan je res odličen, Maruška je dobra, moram pa še pohvaliti Ano iz Medvod. Slabo so jo odnesle Mira T. in njena skupina.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 12/Julij/2019 ob 19:24 | ||
Meni je tudi Mira Tahirović bila največji polom vse napovedi totalno zgrešene.
|
|||
IP shranjen | |||
Strinjam se z vami
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 13:09 | ||
Moj tarot naklada. Se lahko javi kdo, ki je bolj realen. Z veseljem bi šla do takega človeka potem osebno, če bi res kaj prav videl. Vsega ne more nihče, ključne stvari pa ne bi smel zgrešiti. Se lahko še javi kdo in se malo stestira. Osebno mu postavljam eno vprašanje. Kaj vidi na mojem ljubezenskem področju? Prosim za par besed nazaj in za naprej. Takoj mu bom poslala feedback. Hvala vnaprej |
|||
IP shranjen | |||
Strinjam se z vami
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 13:22 | ||
Nisem uporabila pravi citat, a se mi ga zdaj ne da več iskat, ker si nisem zapomnila st. strani, skratka nekdo je Moj tarot lepo obrazložil glede vozniškega dovoljenja, da se mu ga vzeli zaradi sankcij. Sama pa tega ni videla in toliko enih besed zabila v prazno, etc. Skratka nelogičnost njenih odgovorov res ni na mestu, ne glede na njen trud. Prosim, nisem jaz ta, ki je postavila vprašanje. Mi je pa zgrešila za pomembno vprašanje na žalost |
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 14:43 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
Ss
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 15:38 | ||
Zaj se javljam jaz z izgubljeno voznisko. Preden se je "odnos" koncal je moj tarot edina videla da se bo odnos koncal(seveda ni vidla tocnega razloga, nisem verjela anpak se je uresnicilo) druga napoved je bila da bo prisel okoli velike noci ...sr ni uresnicilo. Tretja napoved pa da se ni konec. Nihce mi do zdaj ni pravilno napovedal kdaj se bo vrnil( uros vid, maruska, tarot, selena, milka, en kup iz fb, ... Sedaj niti ne klicem vec nikamor. Nazadnje sem juijo vpr ko se je tu ponujala...mira je bila za nazaj ok...nje nisem kontaktirala.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 17:37 | ||
Spet percepcija na psu! Iz svojih izrednih detektivskih sposobnosti lahko rečem, da se spomnim, da sta ti DVE šlogarci nekaj napovedali okol velike noči, MT in še ena prej, ok, to se ne spomnim točno, a Maruška al kdo že. V glavnem, kaj se je zgodilo na VN? Ok, mogoče ti tip ni skočil v naročje, si mu pa poslala voščilo, a ne??! In evo, dve šlogarci sta ti vidli, da nekaj bo na VN, in je tud blo! Ti pa na vsak način vztrajaš, da so ti falili, ker tip ni prišel k tebi v naročje! Ja, ok, ni! Ampak šlogarce sta te vsaj opozorile, da nekaj se takrat zgodi! A vidite, kako potvarjate odgovore, ki jih dobite! Ker hočete slišat točno to, kar pričakujete, in če se ne zgodi do pike natančno, kot same fantazirate, je vse drugo zgrešeno! Pa tud če vam relativno pravilno napovejo, da se takrat pa takrat lahko nekaj zgodi s tem v zvezi. In recimo, zakaj tako vztrajno zamolčuješ, da ti je MT pravilno (pač, relativno) nepovedala tisto na parkirplacu! Evo, tega se tud spomnim, da srečata se, samo oblika srečanja bo pa lahko imela enega od tisoč obrazov, al nekaj tazga. In evo, si ga "srečala" na parkirplacu, od daleč, bežno, da si vidla, da vozniško ma al karkol že. Tko kot je ena višje rekla: če znate izluščit bistvo, potem ste dobile relativno pravilno al pa vsak korektno napoved. Ve pa samo zato, ker se ni zgodilo do pike pikice tko, kot imate v glavi, takoj obtožite, da so vam falile! Mislim, lejte, če si tko želite, da se zgodi, kot same fantazirate, ja pol se pa SAME POTRUDITE, da boste to uresničile! Ne pa, da čakate, da vam z neba pade direkt v naročje! |
|||
IP shranjen | |||
Ss
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 17:51 | ||
Pa kaj ti si fukjena al kaj? Nobene voscilnice nisem poslala takrat in nihce ni meni nic poslal. Tipa nisem ne vidla ne slisala od lani. Vprasanje pa je bilo kdaj bo prisel do mene v fizicni obliki.
|
|||
IP shranjen | |||
Ss
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 17:57 | ||
Ja njena 2.napoved je bla da ga bom nekje videla bezno...to je bilo. Potem pa je bila 3 napoved da bo prisel okoli velike noci osebno do mene. Kjer delam. Toliko....nevem kaj ti bluzis...ce ti vprasas slogarco : kdaj bo oseba prisla do tebe oz jo bos srecala...pa ti rece januarja ...ce se ne zgodi januarja...pa ne feb, mar, april...kaj je to zate? Zgresena napoved ?...pol pa on pride cez eno leto...ok prisel je , vidla je bistvo bos potem rekla al kaj...
|
|||
IP shranjen | |||
Ss
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 18:08 | ||
Lahko pa ti recem da sem pa enkrat bila pri enem jasnovidcu ki je zivel na taboru v mariboru...dotaknil se me ke za roko in je videl kao prozore. Bila sem samska..napoved: v roku 6 mesecev boste spoznali moskega visokega, rjavega. Kje? To pa na neki zabavi..z nekimi znanci..ok povejte mi kaj vec? Je rekel vidim polno roz...ukvarjal se bo z botaniko..ali studira botaniko ali pa je nekaj v zvezi s tem..vredu grem od njega, navdusena. Grem kasneje z kolegico na en vrh, pod njim pa kmetijska fakulteta..recem njej , vidis moj bodoci fant pa hodi na to fakulteto..v zajebanciji seveda. Minejo 4 meseci..me klice kolegica ce grem na eno privatko, vselitveno cago...seveda grem. Pridejo po mene, on je vozil...ona je sedela zadaj v avtu, se vsedem zadaj..jo pogledam ona drzi v roki veliko rozo- palmo...pravim kaj je to. Pravi to je za njega, tega ki je vozil..za vselitveno cago kao darilo. Vredu gremo v dvigalo, ..stojimo...pravim kaka lepa palma...rece on to ni palma to je..( neko latinsko ime)..ga bolje pogledam, visok , rjav...mu recem v hecu ..pa ne da hodis na botanicno...rece on ja...no zgodbo naprej poznate. To je pravi jasnovidec...z darom. Nevem pa sedaj ce se je tam..
|
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 19:31 | ||
Sem zelo, zelo prepričana, da si tukaj napisala, da si mu poslala voščilnico. Saj na forumu je ostala sled, lahko preverimo. Ene 95% sem prepričana, da MT nikoli ni pisala o srečanju na delovnem mestu. Sori, prekonkretno se mi zdi za njene napovedi. Sicer pa tudi to lahko preverimo. Iz vsega tega se vidi, kako nezanesljive ste poročevalke o izkušnjah s šlogarcami! In ja, tisti tvoj jasnovidec je bil pravi! Pa veš, zakaj? Zato, ker ga nisi potem vsak teden spraševala, a bo, a ne bo, pa kdaj bo, pa a je že, pa kolk časa še, pa a bo kmalu ... Ko začneš tkole šlogarce dobesedno gnjavit, naj ti našlogajo TOČNO TAKO, kot si želiš, potem si lahko prepričana, da bodo vse falile. To ni več "pogled v prihodnost", ampak sitnarjenje otroka, da bi čimprej nekaj nafehtal. |
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 19:42 | ||
Aja, ok. Za rojstni dan si mu poslala voščilo. Dobro. In koliko je ta RD oddaljen od velike noči? |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |