Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||
Natasa
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 19:51 | ||||
Lahko vprasanje s strani 372 moj tarot...nujno je hvala
|
|||||
IP shranjen | |||||
Ss
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 20:03 | ||||
Sem poslala ja...ampak nisem dobila nic nazaj tako da kontakta ni bilo iz njegove strani. Te pa najdi se odgovor od Mt...ko mi je napisala da pride do mene v aprilu saj se bova pogovorila kako bojo najina srecanja potekala v prihodnje
...ajde najdi... |
|||||
IP shranjen | |||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 21:14 | ||||
Oh joj, Ss vzemi se v roke in ohladi glavo. Bo zate dobro in za nas, ki spremljamo ta forum.
|
|||||
IP shranjen | |||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 22:02 | ||||
pises,da ti je zgresila.u redu, imas pravico do tega. ampak potem bi lahko vsaj citirala svoje vprasanje,ne pa da ven vlacis zadevo od ene druge,ki se tebe nic ne tice. glede na napisano do zdaj tudi jaz ze malo dvomim koliko so zenske tu gor sploh zanesljive. u redu,sej ti je lahko zgresila, ampak u resnici res ne moremo vedet,ce pises po resnici,sploh ce nic ne poves o svojem vprasanju in kater odgovor je bil. mi si na forumu lahko mislimo tudi,da je tole napisala katera od vedezevalk na fbju,ki se hoce reklamirat. |
|||||
IP shranjen | |||||
Miša
Gost |
Objavljeno: 13/Julij/2019 ob 23:55 | ||||
Moj tarot ni slaba, meni je situacijo kar dobro videla. Če pomislim na trenutno stanje, bi znalo se odviti po njenih napovedih; kar pomeni negativno zame. Sicer pa moje mnenj je, da če si psihično nestabilen-kot npr jaz pred leti, ko mi nihče od opevanih in malo manj opevanih ni videl, da je tip s katerim so se dogajale razne drame in vlekle v nedogled- zaseden, te določene napovedi in potem interpretacije v svoji glavi samo še dodatno pokopljejo. Očitno me moja intuicija ni nikoli zapustila- tudi pred leti ne, ko me je grizlo da neki ne štima. V bistvu sem se sama dokopala do podatka, da ima tip dejansko žensko. In ko sem kar par mesecev po tem, ko sem se končno pobrala, klicala enega šlogarja za splošno napoved, mi je sam zaznal hudo razočaranje v preteklosti in da je bil tip v bistvu zaseden. Skoraj pol leta, kar sem klicala šlogarce pa tega nihče ni videl... in ko sem se nehote zatrapala v svojega prijatelja, s katerim sva imela burn odnos, ker sva se očitno privlačla (več od tega ni bilo) sem bila od napovedi vedeževalk adijo pamet. Vsa prestrašena še od pretekle preizkušnje sem namreč dobila napoved v smislu, da se prijatelj umakne zaradi 3 osebe, sem sama sebi v glavi napletla, da spet en tak, ki ima neki že v svojem lajfu in mi prikriva. Ker definirana ta 3 oseba kot kdo, kaj, pri komu to bo ni bila. Sama sem pač to povzela in se prepričala, da me bo pozabil, čim pride mimo prva kikla in se umaknila... trenutno nimak idealnih razmer z njim, ker če bi se družila še naprej, bi zganjala ljubosumne scene- česar pa ne želim. Na koncu bi lahko npr izpadlo, da bi se prijatelj umaknil zaradi mene, ker bi jaz v tem času koga spoznala npr... tako da ko slišim v odnosu 3 osebo zamrznem in si napletam razne scene.. tako da napovedi raznih vedeževalk je res potrebno jemati razumsko, ne dobesedno in počakati na razplet. V mojem primeru bi se lahko tko odločila, pa se nisem in sem rajši sama prekinila vse skupaj, ker očitno nisem dozorela za razne napovedi in to priznam.
Vem pa eno, da tip, kateremu je ženska všeč bo to pokazal slej ko preh. Tipi so v bistvu zelo nekomplicirana bitja.. da ali ne. Kompliciramo me same, ko iščemo sto izgovorov in sto variant, zakaj ne pride, zakaj ne pokliče, zakaj me dela ljubosumno itd.. itd.. in še nekaj, ko se umakneš od tipa, mu daš vedeti, da živiš čisto super brez njega, se zabavaš in flirtaš z drugimi, se bo pokazalo stanje, koliko si mu zanimiva. Če mu pač ni do tebe, lahko vzbujaš pozornost na sto in en način, pa ne bo nič. In če kaj, sem se v teh slabih izlušnjah naučila nekaj- napovedi ne jemljimo dobesedno. |
|||||
IP shranjen | |||||
S
Gost |
Objavljeno: 14/Julij/2019 ob 09:59 | ||||
Kaj zaj gost.ja ...si nasla post?ker tebi se full da
|
|||||
IP shranjen | |||||
Jaz
Gost |
Objavljeno: 14/Julij/2019 ob 19:55 | ||||
Ha ni blo fer sen poleg pa tudi napisala, da odgovor ba vprašanje ni moj... Je pa Moj tarot res napisala filmsko sceno, ne ljubi se mi nazaj listat, ker je to res predalec. Imam močan spomin da mi niti ni treba. Za isto dilemo sem ji postavila vprašanje trikrat in vedno je bil enak odgovor v skupnem seštevku. Ni pa sprememb, nič,..., ne gre za varanje, ljubosumje itd... Iz moje strani je odločitev, da ne gre. In kart, be nikogar glede tega ne nameravam več spraševat... |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 02:46 | ||||
Vprašanje na str. 371 (10.6.2019, 23:21) Dilema, o kateri pišeš, se je pokazala tudi v kartah. Neka zmešnjava, neurejenost, konfuznost (misli, občutkov) ti izmenično pošiljajo ukaze, da 'pojdi' in 'raje ne'. Iz kart se da razbrati tudi privlačnost osebe P., zdi pa se, da le ni tako samozadosten in zadovoljen sam s sabo. Karte nakazujejo, da si te ogleduje ali ima vsaj v zavesti nekaj prostora, namenjenega tebi ... čeprav morda ne le tebi. Zdi se, da tudi njega nekaj bega (verjetno, da nič ali le posredno v zvezi s tabo), a v tem smislu, da ga dela dojemljivega za dogajanje, ljudi širše, onkraj plota. Nakazuje se možnost, da se 'pokonektata', morda preko kakih vajinih profilov na takih in drugačnih družbenih omrežjih. V tem pogledu so se odprle močne, motivacijsko pozitivno nabite karte, ki obetajo lepo priložnost, ponudbo, stik, povabilo ali tudi pomembno, tudi pogumno odločitev. Kot odgovor na to priložnost ali odločitev se kaže naklonjena reakcija (njegova do tvoje pobude?). Skratka, nekakšen intenziven stik, začetek, preboj (med vama?) se nakazuje, boš pa najbrž morala sama presoditi, ali bo dovolj, da boš verjela, da se da doseči tudi "kaj več". Upam, da se odvije po željah. Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 02:49 | ||||
Vprašanje na str. 372 (14.6.2019, 8:08) V kartah se kaže oseba in z njo situacija, ki ponazarja nov začetek, nove ideje, novo, naslednjo stopničko (v življenju, odnosu, čustvovanju). S to osebo se kaže zbliževanje v romantičnem, privlačnostnem smislu, zdi se, da te bo oseba privlačila, ti bo zanimiva ali dražljiva, čeprav lahko tudi nekoliko neulovljiva ali neopredeljiva. Stvar je v tem, da gre morda lahko za tvojega bivšega partnerja, namig kaže, da zna ta 'nova' oseba imeti povezavo s preteklostjo ali s skupnimi spomini. Zato je možno, da, če sprašuješ glede situacije z bivšim partnerjem, se ti bo ta pokazal 'na novo' kot človek 'novega začetka' ali te morda 'sprovociral', da začneš pretresati razne ideje, načrte glede odnosa z njim v prihodnje. Karte ne kažejo posebno razvidnih možnosti, da bi se med tabo in bivšim v prihodnje odvile kake sovražnosti ali nagajanja, tako da če je to dejansko primer pri tebi, karte ciljajo na nekaj drugega ali na popolnoma drugo osebo, ki pa, kot rečeno, zna imeti neke povezave s tabo iz preteklosti. S to osebo (bivšim? novim?) se znata še redno srečevati, morda celo v družbi, službeno ali družinsko. Odnos, pa naj gre za bivšega ali morebiti novega, se zna vzpostavljati nekoliko burno, utrujajoče, zmedeno (odtod namig, da karte morda res govorijo bolj o bivšem), vendar z neko vztrajnostjo, da se kolikor toliko normalno pelje dalje, še zlasti v smislu 'na ljubo starih časov' ipd. Upam, da se vse uredi dobro. Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 02:55 | ||||
Vprašanje na str. 372 (14.6.2019, 16:16) Karte so nakazale več možnih kombinacij, kar je razumeti tudi iz tvojega vprašanja, torej kombinacij, kdo s kom in koga. Vloge, ki so nakazane v kartah, zna prevzeti marsikdo od vas. V osnovi karte izhajajo iz situacije, kjer se je pokazala dobra priložnost za nekaj (ponovno srečanje s sodelavcem) na račun nevednosti, nepozornosti, 'zaspanosti' nekoga drugega. Tik za tem pa sledi zelo budno oko. Nakazuje se, da se je nekdo ne samo predramil, ampak marsičesa tudi zevedel, vendar ostaja vprašanje, ali bo tudi ukrepal. Morda gre za namig, da je tvoje (vajino) ravnanje prišlo pod radar nekoga ali da se je vate naselil strah pred nekom. Odprla se je tudi karta, ki nakazuje močan pretres, sunek, razdor (tudi npr. fasade, zunanjega videza, krinke), odločilen udarec za nekoga ali nekaj (vajino zvezo? družinske odnose?), ki pa se bo, se zdi, zgodil bolj med vama ali pa nekje drugje, stran (poslovno, službeno potovanje? počitniška destinacija?) in morda ne toliko zato, ker bi vaju kdo zalotil ipd. Kajti končni obet nakazuje, da bodo šle stvari 'spet po starem', toda po katerem 'starem'? Ta karta, ki govori o tem, se rada odpre, ko gre za nostalgijo, spomine, a tudi za vračanje preteklosti, za spomine, za 'obračun' s preteklostjo. Vendar se nakazuje, da bo sestavina te 'nostalgije' oz. 'vrnitve preteklosti' tudi nekaj, kar diši po prevari, iluziji, neiskrenosti oz. nekaj izmuzljivega, potuhnjenega. Tu vloge, kdo bo kdo, iz kart niso jasne, kar lahko pomeni, da te za katerokoli izbiro čaka določena mera 'izkrivljenosti', neuravnoteženosti, občutka, da ne prideš do izraza, da se ti nekaj ponuja 'prepozno in premalo' ali da svojih kapacitet ne koristiš dovolj polno ali dovolj z veseljem ipd. Ob takih odnosih, občutkih se nakazuje tudi (čustveno, energijsko) oddaljevanje ali vsaj stoičnost neke (moške) osebe. Upam, da se stvari obrnejo v najbolj zadovoljivi smeri. Lep pozdrav! MT |
|||||
IP shranjen | |||||
Sun
Gost |
Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 09:43 | ||||
Moj Tarot, hvala za odgovor. V bistvu se z osebo P poznava v živo, vendar je po vsem času (tudi od mojega vprašanje dalje vam se je poznanstvo nadaljevalo) njegova komunikacija do mene dvoumna, včasih nakazuje, da bi si želel "kaj več", potem pa se umakne in me pušča v negotovosti. Ker veliko premišljujem o tem; mislim da me zadeva energetsko zelo ubija, sem prišla do spoznanja, kot ste sama dejala-je zelo negotov, ne kaže čustev, ne naredi prvega koraka in mislim, da si niti ne bi želel dolgotrajnega odnosa z menoj, plus negativne misli, ki me spremljajo, da bi me mogoče želel na nek način "izkoristiti " za svoje nadaljnje zadeve..ne vem, zato se nekako želim umakniti iz vse zadeve in iti dalje, preden doživim razočaranje. Ko boste uspela, prosim če lahko pogledate še eno zadevo..nek notranji občutek mi pravi, da ima neko simpatijo, zaradi katere je velikokrat odsoten.... v štartu sem predvidevala, da ga najin "odnos" toliko bega, da je občasno zamišljen, sedaj pa sem vedno bolj prepričana po svojih občutkih, da ima v glavi še eno osebo, zaradi katere se velikokrat čudno obnaša. Pri tem imam veliko pomislekov, bi bila, če bi se med nama kaj razvilo lahko zaradi tega razočarana? Kot na način, da bi želel sam sebi nekaj dokazati, posledično tudi drugi osebi in bi me s tem prizadel? Ker očitno (po vsem času) gojim neka zmedena čustva do njega samo jaz iz njegove strani predvidevam, da je zgolj privlačnost, brez neke čustvene podlage. Hvala za odgovor. S. |
|||||
IP shranjen | |||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 20:11 | ||||
Ss... ja za tega jasnovidca na taboru v Mariboru je bilo kar nekaj pohval na starem forumu bil je tudi njegov kontakt , žal se pa na stari forum ne da več pogledat imaš morda ti še njegovo tel. št.
|
|||||
IP shranjen | |||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |