Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Danica
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Danica Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2019 ob 17:08
Tudi mene je Mira Tahirovič prenesla okoli, in vedeževalec Srdjan iz Srbije. Miri sem plačala 230 eur, Srdjanu 180 eur. Nič ni delovala - ravno nasprotno. Za opravljeno storitev vedeževanja in talisman, nisem dobila računa, prijavila sem tržni in davčni inšpekciji. Od njih pa sem tudi dobila pisni odgovor, da so prejeli že več takšnih sporočil in da so v preiskavi. Zato vsi tisti, ki ste bili ogoljufani na podoben način to nemudoma prijavite pristojnim organom. To kar delajo je nemoralno in kaznivo!

gp.tirs@gov.si (Tržna)
prijave.fu@gov.si (Davčna)

V prijavi samo napišite mesec kdaj ste plačali in znesek + lokacijo kje ste denar dali (v kolikor niste dobili računa).
IP IP shranjen Prijavi objavo
GermHilda
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GermHilda Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2019 ob 17:10
Gospa Mira T. že leta goljufa ljudi, čas je da gre v zapor. Tudi jaz sem jo pravkar prijavila, pred 4 leti sem ji plačala 1500 Evrov. Rekla mi je da imam črno magijo v hiši in da je zaščita nujan, in da bo to ona naredila s pomočjo njenega hodža iz Črne Gore. Če ste tudi vi bili ogoljufani to prijavite davčni. Lp
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2019 ob 20:02
A to je ta ga. Mira, ki je na TV3, ob sredah in četrtkih?
Luna
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Luna Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2019 ob 23:47
Mene je Mira okrog prnesla za 150 E. Ni mi dala racuna. Nateguje ljudi. Prijavila sem jo fursu in policiji. Njena napoved se ni uresnicila. Zascita ni pomgala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 03:56
Blesave babnice.Še bolj bi vas morale nategniti.Kako ste lahko tako naivne in prfu......,da verjamete v neko zaščito.Vklopite možgane.Zgleda,da vas lahko zmanipulira vsak bebec,tudi če bi vam ponujali kup dreka,bi verjetno plačale za zaščito.Zdaj pa jokcate za keš.Najprej si pospravite v možganih,potem vam ne bo potrebno klicarit inšpekcijske službe.Pa tintare spucat in se postavit na realna tla ter odpret oči,da so neke jajce za zaščito navaden nateg.Saj ste jih same klicale.Torej,če bi zaščita kao pomagala,pa predvidevam,da ne bi klicarile inšpekcije.Po moje se vam še inšpektorji v pisarnah smejijo.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 04:52
Originalno objavil(-a) Sun

Moj Tarot, hvala za odgovor. V bistvu se z osebo P poznava v živo, vendar je po vsem času (tudi od mojega vprašanje dalje vam se je poznanstvo nadaljevalo) njegova komunikacija do mene dvoumna, včasih nakazuje, da bi si želel "kaj več", potem pa se umakne in me pušča v negotovosti. Ker veliko premišljujem o tem; mislim da me zadeva energetsko zelo ubija, sem prišla do spoznanja, kot ste sama dejala-je zelo negotov, ne kaže čustev, ne naredi prvega koraka in mislim, da si niti ne bi želel dolgotrajnega odnosa z menoj, plus negativne misli, ki me spremljajo, da bi me mogoče želel na nek način "izkoristiti " za svoje nadaljnje zadeve..ne vem, zato se nekako želim umakniti iz vse zadeve in iti dalje, preden doživim razočaranje.

Ko boste uspela, prosim če lahko pogledate še eno zadevo..nek notranji občutek mi pravi, da ima neko simpatijo, zaradi katere je velikokrat odsoten.... v štartu sem predvidevala, da ga najin "odnos" toliko bega, da je občasno zamišljen, sedaj pa sem vedno bolj prepričana po svojih občutkih, da ima v glavi še eno osebo, zaradi katere se velikokrat čudno obnaša. Pri tem imam veliko pomislekov, bi bila, če bi se med nama kaj razvilo lahko zaradi tega razočarana? Kot na način, da bi želel sam sebi nekaj dokazati, posledično tudi drugi osebi in bi me s tem prizadel? Ker očitno (po vsem času) gojim neka zmedena čustva do njega samo jaz iz njegove strani predvidevam, da je zgolj privlačnost, brez neke čustvene podlage.
Hvala za odgovor.

S.

Naj samo dodam, da so se tvoji občutki odslikavali že v prvotno odprtih kartah. Kjer govorim, da se zna (z njegove strani) zgoditi naklonjena reakcija (npr. na pobudo s tvoje strani, na vajin morebitni odnos), se to zna ujemati s tvojimi občutki, ki jih imaš glede njegovih namenov. Karte niso razločno pokazale česarkoli nepoštenega, a če bo on izkazal naklonjenost do tebe, boš morala sama presoditi, ali izvira iz čistih, poštenih namenov. Tudi ko pravim, da se "pokonektata", to ni nujno v smislu, da se prvič spoznata na internetu, pač pa, da prideta v najbližji možni komunikacijski stik, da bodo torej vajina sporočila, vajina komunikacija usmerjeni izključno med vama, da bo nek predmet pogovora, tematika ipd. povezala točno vaju. S tem se ti bo ponudila priložnost, da od njega marsikaj izveš ali razčistiš. V kartah se je pokazala možnost tretje osebe, a ne nujno v romantičnem smislu ali ne nujno v sedanjosti. Tudi ni nujno, da ti kaj prikriva, možno je, da se kaka zadeva pri njem še ni povsem zbistrila ali konkretizirala in bi ti zato težko sploh kaj opredeljivega odgovoril. Kot rečeno, zdi se, da se med vama (pri njem, pri tebi) razvije močna motivacija (radovednost) za 'nekaj skupnega', a bistveno bo, da boš ravno iz te vajine motivacije morala zaznati, koliko te je prepričala, da bi morda iz vsega skupaj nastalo kaj več. Karte tvoje odločitve niso pokazale, pokazale so le situacijo, v kateri se boš morala o tem vprašati in presoditi, kako se odzvati.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 04:56
Originalno objavil(-a) samska

Pozdravljeni, Moj Tarot. Prosila bi, če mi pogledate, kdaj bom srečala fanta, s katerim bom v zvezi, oz. kako mi kaže ljubezensko področje? Vnaprej hvala!

Vprašanje na str. 374 (19.6.2019, 21:08)
Zdi se, da seti v kartah kaže srečanje ali novo poznanstvo z nekom, mlajšim moškim ali moškim mladostnega značaja, ki se zna zgoditi na kaki prireditvi, podobni seminarju, delavnici, učni uri, predavanju, izobraževanju, ali morda čem podobnem s širšim pomenom 'razdajanja', 'nudenja', 'razširjanja' (znanja, pomoči, raziskav, dobrodelnosti itd.), ali preprosto na koncertu, festivalu. Možnost je, da bo fant sam del kake take dejavnosti, 'misije' ipd. Prisotna zna biti tudi precejšnja fizična privlačnost, fizična bližina ali splošen občutek ugodja tudi zaradi prijetnega okolja. Do sem karte dajejo vpogled v možne okoliščine, ki jih večinoma ne boš sama ustvarjala ali obvladovala, pač pa se bodo zgodile, ponudile. Ko pa se v kartah kaže bolj aktiven korak naprej, ki ga znaš storiti zaradi lastne želje, pa se malce zatakne. Kot da ta oseba (fant, moški) na čustvene pobude ne bo ravno odzivna ali pa zna v okoliščinah, ki ne bodo več del družabnosti tiste aktivnosti, v okviru katere se znata spoznati (seminar, delavnica, festival itd.), izgubiti motivacijo za 'kaj več'. Karte podajajo zanimiv namig, da se zna to vajino poznanstvo zato začasno tudi prekiniti, razdreti, a ključ, se zdi, bo v potrpežljivosti. Iz kart je možno zaznati namig, da zna ta fant čez čas sam spet vzpostaviti kontakt. Tu pa se karte zaenkrat končajo. Časovno znajo biti v igri poletni meseci s središčem v juliju (morda se je že kaj v tej smeri odvilo), delno se izlušči še čas od druge polovice oktobra dalje ter od druge polovice februarja dalje (v obsegu približno meseca dni). Časovnih smernic sicer ne jemlji preveč dobesedno.

Upam, da se zgodi po željah.
Lep pozdrav!
MT
LibeRa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom LibeRa Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 10:12
Tudi mene je Mira Tahirovic pretentala za okrog 670 Evr. Sem jo zdaj prijavila

Ne morem pa verjeti da Kanal A dopusca to?
jola
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom jola Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 11:27
Srđan mi pobral 300 e. Šla sem k njemu v BG. Pa še 2 moji kolegici. Dala smo mu 900 e , nismo dobile računa, to kar kradejo je groza.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 15:02
Originalno objavil(-a) jola

Srđan mi pobral 300 e. Šla sem k njemu v BG. Pa še 2 moji kolegici. Dala smo mu 900 e , nismo dobile računa, to kar kradejo je groza.

Potne stroške si računala??
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/Julij/2019 ob 15:18
Originalno objavil(-a) gostja

Blesave babnice.Še bolj bi vas morale nategniti.Kako ste lahko tako naivne in prfu......,da verjamete v neko zaščito.Vklopite možgane.Zgleda,da vas lahko zmanipulira vsak bebec,tudi če bi vam ponujali kup dreka,bi verjetno plačale za zaščito.Zdaj pa jokcate za keš.Najprej si pospravite v možganih,potem vam ne bo potrebno klicarit inšpekcijske službe.Pa tintare spucat in se postavit na realna tla ter odpret oči,da so neke jajce za zaščito navaden nateg.Saj ste jih same klicale.Torej,če bi zaščita kao pomagala,pa predvidevam,da ne bi klicarile inšpekcije.Po moje se vam še inšpektorji v pisarnah smejijo.

PloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPloskPlosk

Pa saj človek ne more verjet kako so ene ženske butaste, ma totalno zmešane!!!

T
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom T Odgovorbullet Objavljeno: 21/Julij/2019 ob 00:17
Kuzle se spet kregajo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide