Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Avgust/2019 ob 13:49 | |
Zgornja napoved pa taka,da te srat pritisne.Jaoooo folk,kako se lahko pustite tako nategovat.
|
||
IP shranjen | ||
Miut
Gost |
Objavljeno: 02/Avgust/2019 ob 22:03 | |
Moj tarot je do sedaj meni veliko prav povedala, ampak ko pa berem ta zadnji odgovor, pa moram priznati, da tudi jaz ne razumem kaj je zelela povedati predvsem v tistem drugem delu. Mi ni jasno. Ne pravim, da je narobe, ampak razumljivo mi pa ni nic kaj je sploh zelela povedati. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 02/Avgust/2019 ob 23:42 | |
Živ bog ne ve,kaj je napisala.Veliko govori,zelo malo pove.Kot je nekdo napisal:jutri bo sončno,ampak bo padal dež.Ni mi jasno,kdaj bodo ljudje doumeli,da je vse skupaj prazno mlatenje slame. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Avgust/2019 ob 11:29 | |
Maruška in Suzana sta eno zadevo videli prav,edino pri enem detajlu je bila napoved Suzane drugačna od Maruškine.Čeprav sem Suzano klicala bolj z rezervo,je imela prav,Maruška mi je pa do zdej videla res v nulo,vedno,ko sem jo klicala v zadnjem letu.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Avgust/2019 ob 14:50 | |
Lahko st od suzane.hvala
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Avgust/2019 ob 18:57 | |
090 43 33 Suzana MB Je pa tko,vsaj pr meni:al vidi v nulo,al pa tko zgreši,da peče glava. |
||
IP shranjen | ||
Alenka
Gost |
Objavljeno: 06/Avgust/2019 ob 08:37 | |
Punce vljudnostno opozorilo če ga želite ga upoštevajte ali pa tudi ne Suzana MB 090 43 33 je taka nategunka, da ji ni para in nikoli ni bila in nikoli ne bo jasnovidka.
Če se ji 090 znese ve samo ona, tako da če želite upoštevajte napisano. Verjemite NITI sprobat se je ne splača. |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 06/Avgust/2019 ob 11:16 | |
Se strinjam, prav tako mislim da je zgornje poste pisala sama, se izjemno ujemajo iz preteklosti, ko je bilo govora o njej in kontaktu.
Tzdi jaz odsvetujem. škoda vsakega centa! |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Avgust/2019 ob 12:44 | |
Tudi jaz.nic od nic. Vse skoraj omenjene tu so mi falilena polno. Zivim vsaki san po svoje, s svojo intuicijo. Ne zaupam vec nikomur.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Avgust/2019 ob 13:18 | |
Halooo,kako lahko nekoga obtožuješ?Na podlagi česa?Post sem napisala JAZ,ne nobena Suzana.V preteklosti mi je edina videla prav,zadnja leta pa mal mim.Po dolgem času sem jo klicala in je imela prav.Tko da ne obtožujte v prazno.Vsak vsakemu ne sede.Enako je pri drugih vedeževalkah. In potem se čudite,da je forum v malori....tudi zaradi takih,ko ste tisti,ki slepo obtozujejo.Tudi meni je zgrešila Miša,Ita,Jelka,itd,pa ne bom zdej gnojnice zlivala po njih. |
||
IP shranjen | ||
Ss
Gost |
Objavljeno: 06/Avgust/2019 ob 13:41 | |
Valda da enkrat trofijo drugic ne ce ugibajo
|
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 06/Avgust/2019 ob 15:10 | |
Jst tud mislim da je vse skup eno samo ugibanje.... ne rečem, so redki, ki mogoče imajo nek dar, da vidjo dejansko kaj se bo zgodilo, samo da bi pa vse povedali točno pa ni šans,tazga ni.Tak kot ta Vladimir, ko je bil tak opevan, kake je on men napovedal, niti 5% se ni zgodilo, pravljice razlagal, pa je 5 let kar bla pr njem.Isto 090,.katarstrofa.
Pred leti je bila edin ena prek emaila dobra, pa je ni več za dobit, ona mi je res vidla detajle. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |