Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/Avgust/2019 ob 00:32
Originalno objavil(-a) Dora

Originalno objavil(-a) gostja

Zdravo
Ima kdo izkušnje z gospo iz Sežane?

Oj,a misliš Milico iz Sežane?

Ne baje ji je ime Vera.

Kje si našla to Vero?A si bila pri njej?
Lp
IP IP shranjen Prijavi objavo
Dora
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Dora Odgovorbullet Objavljeno: 22/Avgust/2019 ob 16:32

Zdravo
Ima kdo izkušnje z gospo iz Sežane?

Oj,a misliš Milico iz Sežane?

Ne baje ji je ime Vera.

Kje si našla to Vero?A si bila pri njej?
Lp

Ne ampak sem slišala mnenje znanke pa me zanima še kakšno. Mislim da je na forumu že bilo nekaj mnenj....predno je bil zbrisan.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/Avgust/2019 ob 19:23
Jaz se spomnim iz starega foruma samo Vere Janež iz Gorice.Druge Vere se pa ne spomnim.
Sandrine
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sandrine Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2019 ob 13:31
Pred kratkim sem bila pri Rebeli s to telefonsko št. Ženska me je hotela predvsem napeljati na to, da bi šla pri njej za čez nek dodaten proces čiščenja (seveda za denar), v tiste pol ure pa mi za 30 EUR ni povedala čisto nič pametnega in oprijemljivega, razen splošnih floskul tipa 'najprej je treba počitisti s preteklostjo' (kar tako ali tako ona nudi, za denar seveda), ali pa, da je naš odnos do parterjev pogojen z odnosi v naši primarni družini.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Avgust/2019 ob 16:21
Originalno objavil(-a) Sandrine

Pred kratkim sem bila pri Rebeli s to telefonsko št. Ženska me je hotela predvsem napeljati na to, da bi šla pri njej za čez nek dodaten proces čiščenja (seveda za denar), v tiste pol ure pa mi za 30 EUR ni povedala čisto nič pametnega in oprijemljivega, razen splošnih floskul tipa 'najprej je treba počitisti s preteklostjo' (kar tako ali tako ona nudi, za denar seveda), ali pa, da je naš odnos do parterjev pogojen z odnosi v naši primarni družini.

O čem ti to,kakšna Rebela,kakšna številka?????
Matejka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Matejka Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2019 ob 15:11
Tudi js sem bila pri Memićevi in me je samo olužila za denar katastrofa res. Sem pa nato klicala vedeževanje Iris na 090 in morem reči, da gospa je bila kratka direktna ni zavlačevala in dejansko so se te stvari ki jih je videla zgodile. Tko, da verjamem da ene res vedo kar delajo pri nekaterih pa gre za nategovanje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2019 ob 15:33
Se strinjam z zgornjim postom,ene dejansko znajo vedeževat na 090,zato ni fer,da eni mečejo vse v isti koš,da so vse na liniji fejk.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2019 ob 16:21
Matejka  ali lahko napišeš celo št. 090 od Iris ker jih je več ki delajo pod tem imenom
Gg
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gg Odgovorbullet Objavljeno: 26/Avgust/2019 ob 19:18
Ni fejk...a vse delajo pod istim imenom bruhahahha
Sandrine
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sandrine Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2019 ob 10:57
Se opravičujem, zatipkala sem se. Pravilno je: Rebeka. Nekje sredi avgusta jo je nekdo omenil na tem forumu in pripisal telefonsko. Glede na lastne izkušnje žensko odsvetujem, nima pojma in želi samo še več denarja pod pretvezo čiščenja in odpravljanja blokad.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2019 ob 16:02
Če je kdo tako prijazen in mi pomaga. Iščem po forumu, vendar nikjer ne najdem številke od Bojana,   enkrat pred dvemi leti sem ga že klicala, bil mi je v redu, sedaj imam pa spet eno težko situacijo. Prosim če jo kdo lahko napiše. Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Avgust/2019 ob 19:52
Originalno objavil(-a) Gostja

Če je kdo tako prijazen in mi pomaga. Iščem po forumu, vendar nikjer ne najdem številke od Bojana,   enkrat pred dvemi leti sem ga že klicala, bil mi je v redu, sedaj imam pa spet eno težko situacijo. Prosim če jo kdo lahko napiše. Hvala

090 44 48 Drugače pa obstaja za lenuhe tudi google.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide