Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Ss
Gost |
Objavljeno: 02/September/2019 ob 15:01 | |
Tale motenka gost.ja me stalka ze od januarja ....
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 02/September/2019 ob 18:11 | |
Koga pa ne,nisi edina.Men je tale že kar spuki. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 02/September/2019 ob 18:53 | |
Je bil kdo pri Jasmini v Sencurju? Ima osebne obiske in gleda samo iz kave. Izkusnje... Hvala
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 03:17 | |
Če bodo vprašanja zastavljena meni, bom odgovorila. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Za Moj tarot
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 11:18 | |
Pozdravljeni, ponovno me zanima kaj pravijo karte. Za odnos ki se je lani prekinil. Temu moskemu se bliza konec pogojne in zanima me ,ce bo prislo do kaksnega stika in kdaj? Bo to se v tem letu ali je zgodba iz njegove strani koncana. Hvala za odg. In lp
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 14:23 | |
Moj tarot,pozdravljeni.Malo nujno je,zanima me odnos,ki je še "frišen".
V glavnem,ljubezensko področje z moškim na B.Trenutno je obojestransko vse kot mora biti,v sebi imam strah,ne vem,mogoče zaradi preteklosti,pač strah me je.Ko sem ga videla prvič,sem mislila,eh,pač en,ampak sem videla,da je dečko res čustven in nepokvarjen.Prosila bi,ce mi napišete,kako bo v prihodnje.Zanima me tudi,če mi vidite menjavo službe,zelo si želim nazaj,kjer sem dejansko foma,ker zadnjih 9 let zivim na drugem koncu Slovenije zaradi prejšnje ljubezni in tudi službe.Ker on živi tukaj,od kjer sem jaz in si res želim nazaj v svoje okolje.MT,hvala že vnaprej za morebiten odgovor. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 15:26 | |
Moj tarot imam eno vprasanje glede ljubezni...v sluzbi delam z deset let mlajsim moskim na ime m...zanima me ce ima on slucajno kaksna custva do mene ali bova imela avanturo...kaj vidite ker tudi meni je simpaticen
|
||
IP shranjen | ||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 16:48 | |
Kdo pravi, da motenci nimajo smisla za humor! Ampak vse kar je prav - a ti to resno??? Celo leto si zlivala gnojnico po nekom, kar si ti iz čiste zlobe naumila kot "astrotarot", zdaj pa prva skočiš in sprašuješ to isto osebo??? Če ti to ni dokaz, da nisi gladka, potem si res samo še za zaprti oddelek! |
||
IP shranjen | ||
Gostt
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 17:30 | |
Zdravo moj tarot,
Zanima me za ljubezen, ce spoznam kaksno sorodno duso, ker se bojim, da bom sam. Hvala za odgovor |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 17:44 | |
Za moj tarot
Pozdravljeni, V eni trgovini sem spoznal eno trgovko in glede na njeno obnasanje mislim da sem ji simpaticen. Ali bi lahko iz tega kaj bilo?ime ji je marjeta. Hvala |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/September/2019 ob 19:35 | |
Halo!!!!!!!!A je s tabo vse ok?Nekako se ti meni ne zdiš ravno gladka.Spravi se ze enkrat stran od foruma,brigaj se zase in nehaj se vtikovat v vsak post.Na prazno obtozuješ,mogoče pa zastavi ti MT vprašanje,ce se bo tvoja zblojenost in zloba in halucinacije popravile. |
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 04/September/2019 ob 00:14 | |
Moj tarot prosimo vas,ali lahko predvidite ali je še kakšno upanje da se bo to brezvezno obkladanje in žalitve med primitivkami na tem forumu kdaj končalo in imaste morda za njih, da s tem končajo kakšen nasvet ali kakšno pomoč, ki bi jim koristila da se umirijo. Hvala za odgovor .
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |