Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 02:42
Originalno objavil(-a) Gostt

Zdravo moj tarot,
Zanima me za ljubezen, ce spoznam kaksno sorodno duso, ker se bojim, da bom sam.
Hvala za odgovor

Vprašanje na str. 400 (3.9.2019, 17:30)
Iz kart se zdi, da izhaja, kakor da je/bo pri tebi samost 'ključ do uspeha'. Kjer karte govorijo o prihodnosti, se je namreč odprla ravno karta samosti, iskanja, prevpraševanja, odmika. A to ne napoveduje samosti za večno, ravno nasprotno: če iščeš, čakaš sorodno dušo, bo prav samost (tvoja izkušnja samosti) pomembno zaznamovala kriterije, po katerih boš v drugi 'duši' prepoznal sorodnost. To karto samosti spremlja tudi karta klica, oživitve, prebuditve, ki je močna, resna, obetajoča karta in naznanja, da te doleti ali (običajen) klic kot povabilo ipd. ali kaj večjega, kar požene tvoje življenje v višje (čustvene) obrate. Tudi druge karte kažejo v smeri, da se ti 'sorodna duša' zgodi, kar pa razbiram tudi v določenem kontekstu, ki najbrž kaže na tvoje dozdajšnje doživljanje in ravnanje: zdi se, da si vendarle udeležen na nekakšnem 'družabnem trgu', si del prostora, kjer se ljudje spoznavajo, kjer je velik pretok ljudi, kjer je družabnost. Morda gre za spletne zmenke ipd. A kot da ti je ta 'družabnost' premalo ali jo doživljaš kot preveč površno, kratkotrajno, nezanesljivo. Z drugimi besedami, zdi se, da si (ali še vedno) za 'sorodno dušo' lajal pod napačnim drevesom. In karte rahlo namigujejo, da ti je to tudi ugajalo. Napačne, prelahke, na uživancijo oprte predstave o 'sorodni duši' ti ne bodo koristile: računaj, da bo oseba, ki se ti obeta, izmuzljiva, rahlo neoprijemljiva, nepredvidljiva. Tvoja izkušnja samosti, introspekcije ti bo pomagala to osebo bolje razumeti, s tem pa tudi bolje povezati s sabo.

Upam, da se zgodi po najboljših pričakovanjih.
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostt
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostt Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 08:08
Moj tarot, najlepsa hvala za odgovor
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 15:35
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Dejan

Pozdravljeni, zanima če se bo v bližnji prihodnosti zgodilo kaj nenavadnega v mojem življenju.

In BTW kako lahko sploh veste, kdo sprašuje?

Dejan,kapo dol.Tudi ti veš,da je astrotarot nateg?Bravo,vsaj nekdo.

Ej....ne pričakuj,da ti bo astrotarot pogledala v karte.Verjamem pa,da se bo kmalu ogladila nasa Gost.ja.Ze ko vidim njen nick,me nekam pritisne.Dejči,bravo!!!

Pa smo spet naokoli. Motenka spet ljubosumna, ker bodo ljudje spraševali, nje pa pet posto nihče ne bo šmirglal, še najmanj administrator, ki ga bo ziher spet začela klicat in mu tožarit.
In spet lajna eno in isto. Že celo leto isto! Kot avtistka najhujše sorte.
Ampak po vsem tem času je pa vseen že mal čudno, zakaj tako vztrajno goni eno in isto, vsakič znova. Znova in znova. Eno in isto.
Da je "astrotarot" (nihče sploh ne ve, kdo je to in od kod je motenka to besedo sploh pobrala, razen da jo sliši v svoji bolni glavi) "nateg". Je nateg.
Nateg.
Nateg.
Nateg.
Ja, seveda!!!
NATEG!
Ni bistvo to, da hoče motenka reči, da je "prevara", ampak to, da govori o "NATEGU"! Nateg! Jasno! Motenki manjka nateg, hahaha!!! Kogar kaj boli, ta o tem tudi govori!
Zakaj motenka že več kot eno leto trobezlja eno in isto? Ja, jasno! Zato ker njej manjka NATEG! Nihče je ne nategne, hahaha! Kar poglejte: se je oglasil (domnevno) en fant po imenu Dejan in motenka se kot prava štajerska lajdra takoj začela slinit po njem! "Dejan, kapo dol!", "Dejči,bravo!" Dejči??????? O, šit, kako kurbiš!
Jasno, motenki manjka nateg! Zato pa hlasta za šlogarcami, da jo vsaj simbolično nekdo nategne, ker je realno nihče noče, hahaha!!!
Zdaj je popolnoma razumljivo, zakaj motenka goni ta svoj "astrotarot (kdo je to???) je nateg". Ker ji samo nateg hodi po zblojeni glavi! Ker je v reali nihče ne nategne, hahaha!!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 18:11
Gost.ja ti si meni taka faca.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 18:31

Pozdravljeni, zanima če se bo v bližnji prihodnosti zgodilo kaj nenavadnega v mojem življenju.

Ej....ne pričakuj,da ti bo astrotarot pogledala v karte.Verjamem pa,da se bo kmalu ogladila nasa Gost.ja.Ze ko vidim njen nick,me nekam pritisne.Dejči,bravo!!!

Dejan,kaj sem ti rekla?Gost.ja raztura.Manj kot v 24 urah se je pojavila.Pismo,men se pa tole ženšče smili.Kako sploh prenaša samo sebe???
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 18:41
Moj tarot veliko ste zadeli ta sodelavec je zelo sramezljiv...pa vidite vi intimnost med nama če vztrajam...ker se mi zdi da sem mu vsec ..hvala
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 19:15

Dejan,kaj sem ti rekla?Gost.ja raztura.Manj kot v 24 urah se je pojavila.Pismo,men se pa tole ženšče smili.Kako sploh prenaša samo sebe???

Khm, khm.
Kdo pa že eno celo leto visi tle gor non-stop noč in dan in trobezlja non-stop eno in isto???
Kako pa ti prenašaš samo sebe?
AJAAA!!! Šlogarce kličeš, ker raje plačaš, kot da ti zastonj falijo, hahahaha!!!
Zdaj vemo, zakaj raje plačaš (da te nategnejo), kot da zastonj falijo (ni pravega občutka nategnitve)!
S tem tvojim obsedenim hlastanjem za šlogarcami in norim trobezljanjem enega in istega tlele gor si res ena velika uboga nedoseksana motenka. Verjamem, da se težko prenašaš, ja.
Barbara- za moj Taro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Barbara- za moj Taro Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 19:22
Imam družino, tudi on jo ima. Dvakrat sva imela intimno srečanje (2017). Pred približno 4 meseci me je ponovno kontaktiral in se želel na kavi pogovoriti z menoj, a sva morala srečanje parkrat prestaviti. No, na koncu sva se le dobila in pogovarjala o vsem mogočem, deležna sem bila tudi opravičila, da se ni oglasil prej, vendar sva kljub tej "ločitvi" bila nekako povezana, tako je bilo čutiti, redko sva se videla, a ko sva se je bil tisti očesni stik magičen. Ko sva šla končno na kavo me je na koncu močno stisnil k sebi in me za trenutek ni spustil. Potem se nekaj časa nisva videla, nato mi je spet pisal, če bi lahko zdaj med poletjem dvakrat prišla delati za 4ure v njegovo trgovino, saj je bila na dopustu, sprejela sem in prejšnji teden zaključila. Videvala sva se vsak dan, saj je on delal zjutraj in jaz popoldne, po službi sva hodila na kavo, vendar zgodilo se ni nič. Zanima me kaj lahko pričakujem od te osebe in kaj naj si mislim okrog vsega tega, kaj se dogaja, nekako od takrat ko sem ga spoznala ne morem nehati misliti nanj. Kaj se mu plete po glavi? Vem, da si želi moje družbe ampak ga ne znam prebrati v celoti. Daje mi preveč mešanih občutkov. Hvala vam iz srca za odgovor ko boste seveda lahko🙏
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 20:10
Pozabi,ima druzino. Pusti pri miru ce si postena in fer. Isto bo tebs varal cez cas..pust te vrste moskih🙄😳😨
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 21:20
Originalno objavil(-a) Barbara- za moj Taro

Imam družino, tudi on jo ima. Dvakrat sva imela intimno srečanje (2017). Pred približno 4 meseci me je ponovno kontaktiral in se želel na kavi pogovoriti z menoj, a sva morala srečanje parkrat prestaviti. No, na koncu sva se le dobila in pogovarjala o vsem mogočem, deležna sem bila tudi opravičila, da se ni oglasil prej, vendar sva kljub tej "ločitvi" bila nekako povezana, tako je bilo čutiti, redko sva se videla, a ko sva se je bil tisti očesni stik magičen. Ko sva šla končno na kavo me je na koncu močno stisnil k sebi in me za trenutek ni spustil. Potem se nekaj časa nisva videla, nato mi je spet pisal, če bi lahko zdaj med poletjem dvakrat prišla delati za 4ure v njegovo trgovino, saj je bila na dopustu, sprejela sem in prejšnji teden zaključila. Videvala sva se vsak dan, saj je on delal zjutraj in jaz popoldne, po službi sva hodila na kavo, vendar zgodilo se ni nič. Zanima me kaj lahko pričakujem od te osebe in kaj naj si mislim okrog vsega tega, kaj se dogaja, nekako od takrat ko sem ga spoznala ne morem nehati misliti nanj. Kaj se mu plete po glavi? Vem, da si želi moje družbe ampak ga ne znam prebrati v celoti. Daje mi preveč mešanih občutkov. Hvala vam iz srca za odgovor ko boste seveda lahko🙏

Ti pa si prtegjena.Ženska,zbudi se.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 21:23
Moj tarot,pozdravljeni.Prosila bi,če bi mi pogledali,kako stojijo zadeve z moškim iz tujine.Poznava se še iz mladosti,bila sva tudi v razmerju,minilo je nekaj let in zopet imava kontakt.Kako in sploh kaj,če sploh kaj,kaže v prihodnosti.Hvala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/September/2019 ob 21:59
Originalno objavil(-a) Barbara- za moj Taro

ŠokiranAuJezenMrtev
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide